Πρεμιέρα με ειδικά και μακροχρόνια παικτών

Προγνωστικά Euroleague

Ο #Playmaker κάνει πρεμιέρα στη διοργάνωση με προγνωστικά Euroleague, αλλά και το δεύτερο μέρος από τα μακροχρόνια της σεζόν.

Καλημέρα σε όλη την παρέα! Έφτασε η ώρα της πρεμιέρας στην αγαπημένη μας διοργάνωση και φυσικά δε θα μπορούσαν να λείψουν τα προγνωστικά Euroleague από τις πρώτες αναμετρήσεις, αλλά και το δεύτερο μέρος των μακροχρόνιων της σεζόν, που αυτή τη φορά αφορούν ειδικά παικτών. Μην ξεχνάτε ότι ήδη έχουν δοθεί μακροχρόνια ομάδων, υπάρχει το μεγάλο αφιέρωμα της σεζόν που μπορείτε να συμβουλευτείτε, αλλά και το πρωτάθλημα στο Fantasy, που φέτος μοιράζει δώρα. Πάμε όμως στο στοιχηματικό δια ταύτα.

Προγνωστικά Euroleague: Πρεμιέρα με ειδικά

Η 1η αγωνιστική περιλαμβάνει πολύ δυνατά παιχνίδια, με τους «εμφύλιους» να ξεχωρίζουν. Μπορεί η μάχη των ελληνικών ομάδων να διεξάγεται το βράδυ της Παρασκευής, όμως απόψε έχουμε γερμανικό ντέρμπι. Η νέα Μπάγερν του Λάσο υποδέχεται την Άλμπα. Μεγαλύτερες βλέψεις για τους γηπεδούχους, που διατήρησαν το βασικό κορμό τους, σε αντίθεση με την Άλμπα που έχασε βασικά γρανάζια και βάζει αρκετά στοιχήματα στη φετινή χρονιά. Στα αγαπημένα μου ειδικά έχω ξεχωρίσει την περίπτωση του Μπολμάρο. Το όριο στους πόντους του Αργεντινού είναι προκλητικά χαμηλό. Τον είδαμε στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», όπου πέτυχε έξι και οκτώ πόντους. Στην πρεμιέρα της BBL σκόραρε 16 και μόνο προχθές πέτυχε μόλις τέσσερις. Χωρίς δεύτερη σκέψη το over 4,5.

Σε αντίθετη λογική θα κινηθούμε στο Βελιγράδι. Ο Ερυθρός Αστέρας υποδέχεται τη Βιλερμπάν και είναι το μεγάλο φαβορί. Σε αυτό το ματς θα πάρουμε ένα under και συγκεκριμένα στους πόντους του Τεόντοσιτς. Δε λέω… παικταράς, πρωτίστως σε δημιουργικό, αλλά και σε εκτελεστικό επίπεδο. Ωστόσο είναι στη δύση της καριέρας του και αν θέλει να τον εκμεταλλευτεί η ομάδα του, θα πρέπει να γίνει καλή διαχείριση. Άλλωστε στα γκαρντ, ο Ερυθρός έχει Νέντοβιτς, Νέιπιερ, Ντος Σάντος που μπορούν να πάρουν πολύ χρόνο στο ροτέισον.

Μακροχρόνια Euroleague με βόμβες

Πάμε και στα μακροχρόνια και συγκεκριμένα στην κατηγορία των παικτών, όπου προκύπτουν πολύ αξιόλογες αποδόσεις:

  • Μπορεί το μεγάλο όνομα στη ρακέτα της Βαλένθια να είναι ο Ντέιβις, όμως δεν έχει μεγάλη έφεση στα ριμπάουντ. Αντίθετα ο Ίνγκλις απέδειξε από την αρχή της σεζόν ότι θα βοηθήσει σε αυτόν τον τομέα και σχεδόν τριπλασιάζει…
  • Πάμε στην Παρτιζάν και στον παίκτη που θα μοιράσει τις περισσότερες ασίστ. Φαβορί δίνονται οι Πάντερ και Πονίτκα, όμως κανένας από τους δυο δεν είναι άσος και ειδικά ο πρώτος προτιμά να εκτελεί από το να πασάρει. Ευκαιρία ο Αβράμοβιτς σε αυτήν την περίπτωση, που προέρχεται και από ένα φοβερό Μουντομπάσκετ.
  • Ερχόμαστε στα μέρη μας και πάμε στον Ολυμπιακό. Ο Κάνααν είναι μαζί με τον Πίτερς οι πιο χαρισματικοί σουτέρ της ομάδας. Γλυκοκοιτάζω τον διπλασιασμό του πρώτου στα περισσότερα τρίποντα.
  • Στην άλλη ελληνική ομάδα υπάρχουν δυο επιλογές. Στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού, το καλύτερο χέρι είναι αυτό του Κάιλ Γκάι. Ε, όχι και 3.50! Ακόμα πιο προκλητικό όμως είναι το 1.17 του Λεσόρ στα ριμπάουντ. Στα μάτια μου, ο πιο δυνατός ριμπάουντερ του Παναθηναϊκού είναι ο Μήτογλου. Αν είναι υγιής, το 7.50 έχει αξία!
  • Κλείνω με τη βόμβα. Όταν ο Λάσο πήγε στη Μπάγερν, σκέφτηκα πως ο Ομπστ θα είναι ο νέος… Κάρολ του. Ο Γερμανός έδειξε, σε όσους δεν τον ήξεραν, τι μπορεί να κάνει στο Μουντομπάσκετ. Το χέρι του είναι ένα από τα καλύτερα της Ευρώπης. Πληρώνει 14.00 να είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του!

Δες επιπλέον pregame και live προτάσεις του Playmaker με ένα κλικ

Ειδικό
20:00
Ερυθρός Αστέρας - Βιλερμπάν
Τεόντοσιτς under 9,5 πόντοι
1.87
BET: 30 units
Ειδικό
21:30
Μπάγερν Μονάχου - Άλμπα Βερολίνου
Μπολμάρο over 4,5 πόντοι
1.98
BET: 30 units
Μακροχρόνιο Euroleague
Βαλένθια: Περισσότερα ριμπάουντ
Ίνγκλις
2.75
BET: 20 units
Μακροχρόνιο Euroleague
Ολυμπιακός: Περισσότερα τρίποντα
Κάνααν
2.10
BET: 20 units
Μακροχρόνιο Euroleague
Παναθηναϊκός: Περισσότερα ριμπάουντ
Μήτογλου
7.50
BET: 8 units
Μακροχρόνιο Euroleague
Παρτιζάν: Περισσότερες ασίστ
Αβράμοβιτς
3.50
BET: 10 units
Μακροχρόνιο Euroleague
Παναθηναϊκός: Περισσότερα τρίποντα
Γκάι
3.50
BET: 15 units
Μακροχρόνιο Euroleague
Μπάγερν Μονάχου: Πρώτος σκόρερ
Ομπστ
14.00
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις