Όταν η μπάλα καίει…

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Ο Αντώνης Ράπτης επανέρχεται με προγνωστικά Ευρωλίγκα, στην τέταρτη αγωνιστική των play offs, ποντάροντας σε ένα ειδικό.

Προγνωστικά Ευρωλίγκα: Ο Τζέιμς το παίρνει πάνω του

Καλημέρα σε όλη την παρέα! Το σερί δε σπάει με τίποτα, αφού και χθες πήγαμε ταμείο στα play offs της Euroleague, με τη νίκη του Παναθηναϊκού να μας πληρώνει.  Στα σημερινά προγνωστικά Ευρωλίγκα θα ασχοληθώ με την μοναδική αναμέτρηση της διοργάνωσης, ανάμεσα στη Φενέρμπαχτσε και τη Μονακό.

Σε μια σειρά που η Φενέρ είναι εμφανώς πιο σταθερή, το σκορ είναι 2-1 υπέρ της και με μία ακόμα νίκη απόψε, η ομάδα του Σάρας θα πάρει το εισιτήριο για το Final 4. Φυσικά, κανείς δεν μπορεί να ξεγράψει τη Μονακό, που μέχρι στιγμής το παλεύει, αλλά φαίνεται να της λείπει το κάτι παραπάνω για να φτάσει στη νίκη.

Το σημερινό ματς είναι τελικός για τους Μονεγάσκους και σε αυτές τις περιπτώσεις βγαίνουν μπροστά οι μεγάλες προσωπικότητες. Εννοείται πως ο σταρ της ομάδας είναι ο Τζέιμς και όχι άδικα. Ο Αμερικανός έκανε σεζόν MVP, αν και το τελευταίο διάστημα κινείται σε χαμηλότερα επίπεδα απόδοσης. Απόψε είναι η βραδιά που πρέπει να πάρει την ομάδα του από το χέρι. Πρόκειται για ένα γκαρντ με εκτελεστική δεινότητα, αυξημένο ρόλο στη δημιουργία του παιχνιδιού, ειδικά τα τελευταία χρόνια και έμπειρο στις τοποθετήσεις του για να εκμεταλλεύεται τα μπλοκ άουτ και να μαζεύει ριμπάουντ. Με όλα αυτά στο μυαλό θα πάω στο άθροισμα όλων αυτών των στατιστικών κατηγοριών ή αλλιώς PRA και θα επιλέξω το over.

Δες επιπλέον pregame και live προτάσεις του Playmaker με ένα κλικ

Ειδικό
20:45
Φενέρμπαχτσε - Μονακό
Τζέιμς over 25,5 PRA
1.93
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις