Μακροχρόνια Euroleague με ειδικά ομάδων

Προγνωστικά μπάσκετ

Ο #Playmaker ποντάρει σε μακροχρόνια Euroleague και πιο συγκεκριμένα σε ειδικά ομάδων, δέκα μέρες πριν την έναρξη της διοργάνωσης.

Καλημέρα σε όλη την παρέα! Σήμερα θα αναλύσουμε τα πρώτα μακροχρόνια Euroleague αν και ήδη έχουμε μπει στους ρυθμούς της διοργάνωσης. Εδώ και κάποιες μέρες έχει ανέβει ένα πλήρες αφιέρωμα για τα φετινά ρόστερ, αλλά ταυτόχρονα παίζουμε μπάλα και στο Fantasy, μοιράζοντας έπαθλα. Πάμε όμως στις προτάσεις μας.

Μακροχρόνια Euroleague: Τα τρία «Μ»

Τα τρία «Μ» λοιπόν… και εξηγούμαι! Τα σημερινά μακροχρόνια κινούνται γύρω από τρεις ομάδες, τη Μακάμπι, τη Μονακό και τη Μπασκόνια. Ξεκινάμε από τους Ισραηλινούς, που διατήρησαν τον περσινό κορμό και προχώρησαν σε αξιόλογες προσθήκες το καλοκαίρι που μας πέρασαν. Με βασικό άξονα τους Μπόλντγουιν, Μπράουν και Κόλσον, θεωρώ ότι η Μακάμπι μπορεί να πραγματοποιήσει μια ίδια ή και καλύτερη χρονιά από την περσινή. Άλλωστε διαθέτει μια από τις πιο δυνατές έδρες στη διοργάνωση. Πέρυσι πέτυχε 20 νίκες και θεωρώ λάθος το όριο των 17,5 νικών στην κανονική περίοδο. Εξίσου δυνατή είναι η επιλογή του να μπει στα play offs, όμως πληρώνει στο 1.80, ενώ το over 17,5 στις νίκες της δίνεται σε απόδοση διπλασιασμού. Η δεύτερη επιλογή που αφορά τη Μακάμπι, είναι η σύγκρισή της με την Αρμάνι. Οι Ιταλοί ποτέ δεν με εντυπωσίαζαν. Παρουσιάζουν ένα ασταθές σύνολο, που συχνά έχει τάσεις αυτοκαταστροφής και περιλαμβάνει κομβικούς παίκτες που βγάζουν τραυματισμούς. Ένας Μίροτιτς δε φέρνει την Άνοιξη και θα στηρίξω την ομάδα του Κάτας στο μεταξύ τους head to head.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ PREGAME & LIVE ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΕ ΣΤΟ TELEGRAM

Συνεχίζω από την κατηγορία που σταμάτησα. Αυτή τη φορά θα ποντάρω στη μάχη ανάμεσα στη Μπασκόνια και τη Βαλένθια. Είναι δυο ομάδες που επενδύουν σε πρότζεκτ. Αμφότερες έχασαν κάποιους κομβικούς παίκτες, αλλά θεωρώ πως η Μπασκόνια τους αντικατέστησε πιο σωστά. Ρόστερ, φανέλα και προπονητής με οδηγούν στη Μπασκόνια στο μεταξύ τους head to head.

Κλείνω με τη Μονακό, η οποία εντυπωσίασε με τη μεταγραφή του Κεμπά Γουόκερ, αλλά ταυτόχρονα ενισχύθηκε και στη ρακέτα. Ίσως να διαθέτει το πιο πλήρες ρόστερ στη διοργάνωση και στα δικά μου μάτια είναι από τα φαβορί για το πλεονέκτημα. Αν δε δούμε κάτι συνταρακτικό, το 2.35 φαντάζει ευκαιρία!

Μακροχρόνια Euroleague με ειδικά ομάδωνΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Μακροχρόνια Euroleague με ειδικά ομάδων

Μακροχρόνιο Euroleague
Νίκες Μακάμπι Τελ Αβίβ στην κανονική περίοδο
Over 17,5
2.00
BET: 30 units
Μακροχρόνιο Euroleague
H2H Μακάμπι Τελ Αβίβ - Αρμάνι Μιλάνο
Μακάμπι Τελ Αβίβ
2.15
BET: 25 units
Μακροχρόνιο Euroleague
H2H Μπασκόνια - Βαλένθια
Μπασκόνια
1.75
BET: 35 units
Μακροχρόνιο Euroleague
Top 4 στην κανονική περίοδο
Μονακό
2.35
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις