Γκολ και κάρτες στο 5.50

προγνωστικά

Τριάδα από Ligue 1 και La Liga περιλαμβάνει η σημερινή στήλη του Fotaras14.

Προγνωστικά: Τουλούζ – Μονπελιέ

Καλησπέρα αγαπητοί αναγνώστες του Koubanezos.gr! Όλα έτοιμα και σήμερα με απόδοση που ζαλίζει! Τριάδα με ρίσκο από Γαλλικό και ισπανικό πρωτάθλημα.

Πρώτη αναμέτρηση λοιπόν από την Γαλλία και την 32η αγωνιστική της Ligue 1. Αδιάφορη αναμέτρηση απόψε στο Τουλούζ με την τοπική ομάδα να φιλοξενεί την Μονπελιέ. Περιμένω ένα ανοιχτό παιχνίδι με αρκετές ευκαιρίες για γκολ καθώς και οι δυο πλευρές θα αγωνιστούν χωρίς άγχος. Ποντάρω στα γκολ εκατέρωθεν σε απόδοση 1.60 από την Stoiximan.

Προγνωστικά στο Λανς – Λοριάν

Δεύτερο ματς και πάλι από το γαλλικό πρωτάθλημα με την Λανς να υποδέχεται την Λοριάν. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν περιθώρια ήττας καθώς πρέπει να υπερασπιστούν την θέση τους που οδηγεί Ευρώπη. Στον αντίποδα όμως η Λοριάν αγωνίζεται για την έξοδο της από την ζώνη του υποβιβασμού… δίνοντας έτσι μια αίσθηση ότι θα δούμε ένα σπουδαίο ματς με αρκετή ένταση. Δεδομένο που μας οδηγεί στην αγορά των καρτών. Over 3,5 κάρτες με απόδοση 1.72 από την Stoiximan.

Χετάφε – Μπιλμπάο

Τρίτη και τελευταία αναμέτρηση από το Ισπανικό πρωτάθλημα ανάμεσα στην Χετάφε και την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Ματς που διεξάγεται στο πλαίσιο της 34ης αγωνιστικής της La Liga. Η Αθλέτικ Μπιλμπάο δείχνει να έχει χάσει τον προσανατολισμό της καθώς μέτρα διαδοχικά ματς χωρίς νίκη, παρόλα αυτά παραμένει στην 5η θέση της βαθμολογίας. Από την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι αγωνίζονται χωρίς ιδιαίτερο άγχος. Συνοψίζοντας το γκολ και από τις δυο πλευρές μοιάζει η πιο πιθανή εξέλιξη ρίχνοντας και μια ματιά στη προϊστορία. Goal/goalσε απόδοση διπλασιασμού από την Stoiximan.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Τριάδα απόδοσης 5.50
20:00
Τουλούζ - Μονπελιέ
Goal/goal
1.60
22:00
Λανς – Λοριάν
Over 3,5 κάρτες
1.72
22:00
Χετάφε – Μπιλμπάο
Goal/goal
2.00
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις