Υψηλό όριο για το 2.60

προγνωστικά στοιχήματος

Στη μάχη της Χόφενχαϊμ με τη Λειψία εστιάζει σήμερα ο Bats, βγάζοντας επιλογή στα γκολ.

Προγνωστικά στοιχήματος: Χόφενχαϊμ – Λειψία

Αμείωτα συνεχίζεται η δράση στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, τα οποία σιγά-σιγά οδεύουν προς το τέλος τους. Στη Γερμανία η 32η αγωνιστική ξεκινά με το ματς Χόφενχαϊμ – Λειψία, από το οποίο προκύπτουν και τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος.

Διαλύοντας με 4-1 την Ντόρτμουντ η Λειψία αύξησε τη διαφορά από την 5η θέση στους πέντε βαθμούς, και η νίκη των Βεστφαλών επί της Παρί εξασφάλισε τη μαθηματική παρουσία της στο Champions League της επόμενης σεζόν. Πλέον έχει τρεις αγώνες για να διεκδικήσει την τρίτη θέση, αλλά στην πραγματικότητα θα είναι χαλαρή.

Παράλληλα, με αυτό τον τρόπο άνοιξε ο δρόμος να βγει κι η 8η ομάδα της βαθμολογίας στην Ευρώπη, κάτι που θα κυνηγήσει μέχρι τέλους η Χόφενχαϊμ. Πρέπει να ρισκάρει για να πάρει τη νίκη, αν και έτσι κι αλλιώς πάντοτε παίζει ανοιχτά και επιθετικά. Ευκαιρία κι οι «ταύροι» να παίξουν ελεύθερα και χωρίς άγχος, με αποτέλεσμα να απολαύσουμε ένα παιχνίδι με πολλές φάσεις και γκολ. Ψυλλιασμένοι οι μπουκ δίνουν τιμές φαβορί στο over 3,5, εμείς θα πάρουμε το over 4,5 στο 2.60 της Novibet.

Σούπερ Δώρο* στο PS Rewards Χωρίς Κατάθεση!

Μονό
21:30
Χόφενχαϊμ - Λειψία
Over 4,5
2.60
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις