Ειδικά έως 5.00 στον τελικό του US OPEN

Προγνωστικά τένις

Επιλογές με under στους άσους στα σημερινά προγνωστικά τένις από το μεγάλο τελικό του US Open ανάμεσα σε Μεντβέντεφ και Τζόκοβιτς.

Καλημέρα σε όλους και όλες. Εξαιρετικά συνεχίσαμε στα προγνωστικά τένις του US OPEN, καθώς πέρασε το over στη διάρκεια του Φριτζ με τον Τζόκοβιτς και με τον αποκλεισμό του Αμερικανού ολοκληρώθηκε πετυχημένα και το πρώτο μακροχρόνιο που είχαμε δώσει με το under 16,5 μέσο όρο άσων του Φριτζ το οποίο βγήκε σχετικά άνετα (έντεκα άσοι κατά μέσο όρο).

Φτάσαμε αισίως στον τελικό του τουρνουά όπου συνέβη το ιδανικό για τις μακροχρόνιες επιλογές μας καθώς και οι δύο φιναλίστ έχουν προταθεί στα προγνωστικά τένις. Από τις αρχές σχεδόν του έτους ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ και στο πρόσφατο άρθρο πριν το τουρνουά ο Νόβακ Τζόκοβιτς.

Προγνωστικά τένις US Open

Όντας πλέον ήσυχοι, καθώς έχουμε στοιχηματικό κέρδος όποιος και αν είναι ο νικητής στο μεγάλο τελικό, θα στραφούμε σε πιο ειδικές επιλογές. Αυτές θα έρθουν από την κατηγορία των άσων όπου το πολύ καλό παιχνίδι αμυντικά του Μεντβέντεφ μας δίνει συχνά αξιόλογα σημεία σε αυτήν την κατηγορία. Ο Ρώσος στους αγώνες που έχει αγωνιστεί ως τώρα πετυχαίνει από 8-12 άσους ανά παιχνίδι αλλά δέχεται ως γνωστόν πολύ λίγους. Στον ημιτελικό, σε τέσσερα σετ απέναντι στον Αλκαράζ δεν δέχτηκε ούτε έναν άσο ενώ και ο Ρούμπλεφ στον προημιτελικό του πέρασε μόλις τέσσερα.

Ο Τζόκοβιτς από την άλλη καταγράφει από πέντε έως επτά άσους στους πρόσφατους αγώνες του, ενώ διψήφιο αριθμό άσων κατέγραψε στους πρώτους του αγώνες στο τουρνουά. Η εκτίμηση μας είναι ότι απέναντι σε έναν αντίπαλο σαν τον Μεντβέντεφ, που βάζει ρακέτα παντού συν ότι υποδέχεται τα σερβίς από πολύ βαθιά θέση στο court, ο Νόλε δεν θα καταφέρει να βγάλει πάνω από τέσσερις-πέντε άσους ακόμα και αν ο αγώνας έχει πάνω από τρία σετ.

Επιλέγουμε λοιπόν το under 18,5 συνολικοί άσοι στο οριακά αποδεκτό 1.70 της Stoiximan.

Με πιο fun bet διάθεση θα επιλέξουμε και το under 2,5 άσων του Τζόκοβιτς στο εξαιρετικό 5.00 της Fonbet.

Καλή επιτυχία σε ό,τι και αν επιλέξετε στο στοίχημα σήμερα.

Ειδικά έως 5.00 στον τελικό του US OPENΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Ειδικά έως 5.00 στον τελικό του US OPEN

Μονό
23:00
Μεντβέντεφ - Τζόκοβιτς
Under 18,5 συνολικοί άσοι
1.70
BET: 40 units
Μονό
23:00
Μεντβέντεφ - Τζόκοβιτς
Τζόκοβιτς under 2,5 άσοι
5.00
BET: 4 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις