Αμερικάνικη επικράτηση στο Ακαπούλκο και δυνατά μακροχρόνια!

προγνωστικά τένις

Επιλογή στο 2.10 από τον τελικό στο ATP 500 στο Ακαπούλκο και μακροχρόνια έως 9.00 στα προγνωστικά τένις από τον #Bilias1974

Καλησπέρα σε όλους και όλες. Μετά από μια απαραίτητη αγρανάπαυση επιστρέφουμε στα προγνωστικά τένις στοχεύοντας σε καλύτερες στοιχηματικές επιλογές ώστε να επιστρέψουμε σε θετικό πρόσημο στο Tipsters league του koubanezos.gr.

ATP 500 Ακαπούλκο

Στον τελικό του πολύ ενδιαφέροντος τουρνουά ATP 500 στα ανοιχτά κορτ σκληρής επιφάνειας του Ακαπούλκο θα στρέψουμε την προσοχή μας και στον τελικό όπου διασταυρώνονται ο Αμερικανός Τόμι Πολ νο23 στον κόσμο με τον Αυστραλό Άλεξ Ντε Μινορ που είναι στο νο22. Με την πορεία τους μέχρι τον τελικό και οι δύο τενίστες έχουν εξασφαλισμένη θέση στο τοπ20 από την νέα εβδομάδα με τον νικητή του τελικού να ανεβαίνει στο νο18 και τον ηττημένο στο νο19.

Παίκτες με αρκετά παρόμοια χαρακτηριστικά, πολύ δυναμικό παιχνίδι από την baseline, αθλητικοί και γρήγοροι, κάτι που εγγυάται ότι θα δούμε πολλά και μεγάλα ράλι στο παιχνίδι. Οι προηγούμενοι τους αγώνες έχουν νικητή τον Ντε Μινορ (3-0 όλοι οι αγώνες μέσα στο 2022) αλλά ο Πολ δείχνει να έχει ανέβει ένα επίπεδο από πέρσι με την παρουσία του στα ημιτελικά του ΑΟ και έχει σίγουρα τα φόντα να πάρει την πρώτη μεταξύ τους νίκη και τον δεύτερο τίτλο καριέρας του σε επίπεδο ATP.

Στοιχηματικά η αξία είναι στην νίκη του Πολ και θα την επιλέξουμε στην τιμή του 2.10 που βρίσκουμε στο Pamestoixima.gr.

Μακροχρόνια σε Wimbledon & US Open

Πέραν της σημερινής επιλογής θα προτείνουμε μετά από καιρό και μακροχρόνιες επιλογές στα προγνωστικά τένις.

Ο πιο φορμαρισμένος τενίστας στον κόσμο αυτή την στιγμή είναι σίγουρα ο Ντανίιλ Μεντβέντεφ έχοντας νικήσει δυο συνεχόμενα δυνατά τουρνουά (ATP 500 Ρότερνταμ, ATP 250 Ντόχα) ενώ είναι ήδη στον τελικό του ATP 500 στο Ντουμπάι.

Δείχνει να έχει ξεπεράσει την κακή για αυτόν περσινή χρονιά και να επανέρχεται στα γνωστά στάνταρντ του 2021 όταν και κατέκτησε τον τίτλο στο US Open νικώντας στον τελικό τον Νόβακ Τζόκοβιτς με 3-0 σετ. Η εκτίμηση μας είναι ότι μπορεί να σηκώσει και φέτος έναν Grand Slam τίτλο και το ποντάρισμα θα πάει σίγουρα στην αγαπημένη του σκληρή επιφάνεια που είναι το US Open ενώ θα ρίξουμε και μια ζαριά στο χορτάρινο Grand Slam του Wimbledon όπου και εκεί έχει δείξει ότι μπορεί να αποτελέσει δυνατό  διεκδικητή.

Επιλέγουμε λοιπόν τον Μεντβέντεφ να νικήσει το Wimbledon στην δυνατή απόδοση του 9.00 που βρίσκουμε στην Novibet αλλά και να νικήσει το US Open στην τιμή του 4.60 επίσης στην Novibet.

Καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε στο στοίχημα σήμερα.

Δείτε τα σημερινά προγνωστικά τένις

Μονό
05:05
Τόμι Πολ - Άλεξ Ντε Μινάρ
1
2.10
BET: 20 units
Μακροχρόνιο Wimbledon 2023
Νικητής διοργάνωσης
Ντανίιλ Μεντβέντεφ
9.00
BET: 5 units
Μακροχρόνιο US Open 2023
Νικητής διοργάνωσης
Ντανίιλ Μεντβέντεφ
4.60
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις