Ειδικές και όχι μόνο επιλογές από την τελική φάση του ΑΟ έως 2.45!

προγνωστικά τένις

Στην τελική φάση του Αυστραλιανού Όπεν βρισκόμαστε και ο #Bilias1974 έχει πληθώρα επιλογών στα προγνωστικά τένις.

Καλημέρα σε όλους και όλες. Οι δύο επιλογές του προχθεσινού άρθρου στα προγνωστικά τένις έφεραν πάλι το ένα στα δύο για την στήλη αφήνοντας μας όμως πάλι με (οριακό) κέρδος καθώς η βασική επιλογή της άνετης επικράτησης του Τζόκοβιτς ήταν επιτυχημένη. Συνεχίζουμε δυνατά με επιλογές από την τελική φάση του ΑΟ όπου στα μονά των ανδρών βρισκόμαστε στα ημιτελικά και στις γυναίκες και στα διπλά των ανδρών είμαστε στους τελικούς.

Προγνωστικά τένις Australian Open

Mε τον ημιτελικό στο μονό ανδρών θα ξεκινήσουμε τις επιλογές μας σήμερα μεταξύ του Τζόκοβιτς και του Αμερικανού Τόμι Πολ. Ο μεγάλος Νόλε έχει φτάσει με συνοπτικές διαδικασίες στα ημιτελικά δείχνοντας να μην έχει αντίπαλο μέχρι τώρα που να τον εμποδίσει να φτάσει στο πολυπόθητο 22ο Grand Slam τίτλο. Λίγη δυσκολία βρήκε απέναντι στον Ντιμιτρόφ στον 2ο γύρο όπου έχασε συνολικά 13 games και κινδύνεψε  να χάσει το 1ο σετ αλλά και πάλι νίκησε με 3-0 σκορ το οποίο επανέλαβε εμφατικά και στους αγώνες του 4ου γύρου (Ντε Μινορ) και στον προημιτελικό με Ρούμπλεφ. Ο τραυματισμός που είχε φαίνεται να είναι πλέον πίσω του και οδεύει ολοταχώς για έναν ακόμα τελικό στην μεγάλη καριέρα του. Απέναντι του όμως βρίσκει έναν τενίστα που όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος ο Νόλε στην συνέντευξη τύπου παίζει παρά πολύ καλό τένις στο τουρνουά. Ο Πολ έφτασε έως εδώ έχοντας χάσει 4 μόνο σετ (τα δύο σε ένα δυνατό 5σετο με τον Φόκινα στον 2ο γύρο) και σίγουρα εντυπωσιάζει βάζοντας και αυτός το όνομα του στην λίστα με την επόμενη μεγάλη Αμερικάνικη ελπίδα στο τένις. Η εκτίμηση μας είναι ότι θα επαναληφθεί ένας αγώνας σαν του Ντιμιτρόφ με την έννοια ότι ο Νόλε θα περάσει αλλά αυτή την φορά με λίγο περισσότερο κόπο σε σχέση με τους αγώνες του απέναντι στον Ντε Μινορ και τον Ρούμπλεφ. Για το λόγο αυτό θα επιλέξουμε δύο ειδικές επιλογές στο over με την προοπτική τα περισσότερα του αναμενομένου games (η και σετ) να μας δικαιώσουν.

Πάμε λοιπόν αρχικά στα προγνωστικά τένις με την επιλογή του over 8,5 άσους του Τζόκοβιτς που βρίσκουμε στην τιμή του 1,90 στην Novibet.

H δεύτερη επιλογή εμπεριέχει πιο ρίσκο αλλά βασίζεται στο ότι ο Πολ υποδέχεται εξαιρετικά μέχρι τώρα στο τουρνουά όντας στην 1η θέση στις κατηγορίες πόντοι κερδισμένοι υποδεχόμενος στο 1ο και στο 2ο σερβις (με 2ο στην λίστα τον Τζόκοβιτς).

Επιλέγουμε λοιπόν το να κάνει πάνω από 1,5 μπρέικ στον αγώνα ο Πολ σε απόδοση 2,45 που το έχει στην Winmasters.

Τέλος θα δώσουμε και μια επιλογή από τον τελικό του διπλού ανδρών  (Δευτέρα 28/1 στις 10:30 το πρωί) όπου έχουμε το δίδυμο έκπληξη των οικοδεσποτών Αυστραλών Χιντζικάτα και Κούμπλερ εναντίον του Μονεγάσκου Νις και του Πολωνού Ζιελίνσκι. Οι Νις και Ζιελίνσκι έχουν κάνει και αυτοί πορεία που χαρακτηρίζεται ως έκπληξη αποκλείοντας μεταξύ άλλων ένα από τα καλύτερα δίδυμα στον κόσμο του διπλού ανδρών, τους Ράμ / Σαλίσμπουρι στον 4ο γύρο. Αλλά οι δυναμικοί Αυστραλοί που μάλιστα δεν είχαν ξαναπαίξει μαζί πριν από αυτό το τουρνουά έχουν εντυπωσιάσει αποκλείοντας δυνατά δίδυμα όπως τους νο1 στον κόσμο Σκάπσκι και Κούλχοφ ενώ ήταν αουτσάιντερ σε όλους τους αγώνες τους στο τουρνουά μέχρι τώρα!

Οι αποδόσεις τους βγάζουν πάλι (οριακά) αουτσάιντερ και θα επιλέξουμε να τους στηρίξουμε να κρατήσουν το τρόπαιο σε χέρια Αυστραλών για 2η συνεχόμενη χρονιά μιας και πέρυσι το είχε κερδίσει το δίδυμο Κύργιος / Κοκκινάκης.

Πάμε λοιπόν με την τρίτη επιλογή μας στα προγνωστικά τένις με την νίκη των Χιντζικάτα / Κούμπλερ στο 2,15 όπως τη βρίσκουμε στο Pamestoixima.gr.

Καλή επιτυχία σε ότι και εάν επιλέξετε στο στοίχημα σήμερα.

Μοναδικές εκπλήξεις* από 18:00 ως 01:00! ΔΩΡΕΑΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Μονό
10:30
Νόβακ Τζόκοβιτς - Τόμι Πολ
Νόβακ Τζόκοβιτς over 8,5 άσοι
1.90
BET: 13 units
Μονό
10:30
Νόβακ Τζόκοβιτς - Τόμι Πολ
Τόμι Πολ over 1,5 breaks
2.45
BET: 8 units
Μονό (28/1)
10:30
Χιτζικάτα Ρ. / Κούμπλερ Τζ. - Νις Χ. / Ζιελίνσκι Τζ.
1
2.15
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις