Καθαρίζει γρήγορα ο Νόλε

μακροχρόνια τένις

Δυνατά προγνωστικά τένις έχει ο #Bilias1974 από τον αγώνα του Τζόκοβιτς με τον Ντε Μινόρ για τον τέταρτο γύρο του Αυστραλινού Όπεν.

Καλημέρα σε όλους και όλες. Χάσαμε για λίγο το απόλυτο στα προχθεσινά προγνωστικά τένις, καθώς το over στα games στον αγώνα Μάρεϊ – Αγκούτ επαληθεύτηκε αλλά ο Πόπιριν δεν κατάφερε να πάρει σετ από τον Σέλτον παρότι είχε ευκαιρίες μην δικαιώνοντας την προσθήκη του over στα games στη δυάδα μας. Παρόλα αυτά είχαμε κέρδος ως στήλη και στο τέλος αυτό είναι που μετράει στην καθημερινή μας ενασχόληση με το στοίχημα.

Προγνωστικά τένις: Australian Open

Μπαίνουμε πλέον στη δεύτερη εβδομάδα του συναρπαστικού τουρνουά και σήμερα στα προγνωστικά τένις θα αλιεύσουμε επιλογές από τον τέταρτο γύρο καθώς βρισκόμαστε ένα βήμα πριν τα προημιτελικά. Ο αγώνας με τον οποίο θα ασχοληθούμε είναι αυτός του Νόβακ Τζόκοβιτς εναντίου του οικοδεσπότη Αυστραλού Άλεξ ντε Μινόρ.

Super προσφορά* χωρίς κατάθεση

Το μεγάλο φαβορί του τουρνουά το οποίο έχουμε και έως μακροχρόνια επιλογή για τελικό νικητή κουβαλάει έναν ύπουλο όπως φαίνεται τραυματισμό που έχει δείξει να τον ενοχλεί στα πρώτα του παιχνίδια, όπως και ο ίδιος δήλωσε σχετικά. Παρά ταύτα, η θέληση του να φτάσει στο δέκατο τρόπαιο ΑΟ είναι τεράστια, όπως και το κίνητρο να ισοφαρίσει τον Ράφα Ναδάλ με 21 κατακτήσεις Grand Slam. Λόγω και του τραυματισμού του στους πρώτους αγώνες προσπαθεί να νικήσει με όσο το δυνατόν λιγότερη καταπόνηση κάτι που το έχει καταφέρει σε ικανοποιητικό βαθμό (μέσος όρος περίπου 30 games ανά αγώνα).

Κάτι τέτοιο εκτιμούμε ότι θα κάνει και τώρα απέναντι στον δαιμόνιο Αυστραλό με τον οποίο δεν έχει ξαναπαίξει αλλά σίγουρα έχει την δυνατότητα να τον κερδίσει σε λιγότερο από 37,5 games στην τιμή του 1.84 που βρίσκουμε στη Winmasters.

Από τον ίδιο αγώνα θα επιλέξουμε και μια ειδική επιλογή στο σερβίς του Ντε Μινόρ. Ο Αυστραλός είχε στους πρώτους του αγώνες ποσοστό πρώτου σερβίς 55% (53, 56 & 56) και το line έχει τοποθετηθεί στο 58,5% ίσως γιατί ως καριέρα στο ΑΟ έχει γύρω στο 60%. Με αντίπαλο τον μεγάλο Νόλε όμως, που είναι από τους καλύτερους στην ιστορία του αθλήματος και στον τομέα της υποδοχής των σερβίς και με δεδομένη τη «βαρύτητα» του αγώνα η εκτίμηση είναι ότι δεν θα το ξεπεράσει το line και για αυτό θα επιλέξουμε το under (58,5%) όπως το βρίσκουμε στη Stoiximan στην τιμή του 1.83.

Καλή επιτυχία σε ότι και εάν επιλέξετε στο στοίχημα σήμερα.

Μονό
10:00
Ντε Μινόρ - Τζόκοβιτς
2 & under 37,5
1.84
BET: 30 units
Μονό
10:00
Ντε Μινόρ - Τζόκοβιτς
Ντε Μινάρ ποσοστό πετυχημένου πρώτου σερβίς: Under 58,5%
1.83
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις