Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός προγνωστικά

Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός: Προγνωστικά και ανάλυση αγώνα στο πέμπτο και τελευταίο παιχνίδι της σειράς για τα play offs της Euroleague.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Πάμε να δούμε για το Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός προγνωστικά, στην αναμέτρηση που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Τετάρτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

  • Γήπεδο: «Palau Blaugrana» (7.585), Βαρκελώνη.
  • Διαιτητές: Σρέτεν Ράντοβιτς, Νταμίρ Γιαβόρ, Ούρος Νίκολιτς
  • Προϊστορία: Η Μπαρτσελόνα προηγείται με 24-15 στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων από το 2000 και μετά.

Ρεπορτάζ Μπαρτσελόνα

Μετά τη σπουδαία νίκη στο Game 3, η Μπαρτσελόνα εμφανίστηκε αγνώριστη στο τέταρτο ματς στο ΣΕΦ και γνώρισε βαριά ήττα με 92-58, με τη σειρά πλέον να γυρνάει για το πέμπτο και τελευταίο παιχνίδι στη Βαρκελώνη. Ο μόνος που διακρίθηκε στο πρόσφατο ματς των «Μπλαουγκράνα» ήταν ο Τζαμπάρι Πάρκερ με 10 πόντους, ενώ 9 πρόσθεσε ο Γιάν Βέσελι. Μάλιστα, οι Καταλανοί αγωνίστηκαν για το πρωτάθλημα της ACB και κατάφεραν να πάρουν τη νίκη στην παράταση με 95-89 επί της Γκραν Κανάρια, σε ένα ματς που διακρίθηκαν οι Νίκολας Λαπροβίτολα με 29 πόντους και Τζαμπάρι Πάρκερ με 15 πόντους.

Stat attack: Σκοράρει 81 πόντους μέσο όρο στην έδρα της στα τελευταία πέντε ματς.

Απουσίες: Κανένα πρόβλημα για τους Καταλανούς.

Ρεπορτάζ Ολυμπιακού

Μετά την ήττα… σοκ στο Game 3, ο Ολυμπιακός επέστρεψε πιο προετοιμασμένος και έβγαλε αντίδραση στο ΣΕΦ, επικρατώντας με το εμφατικό 92-58, ισοφαρίζοντας τη σειρά σε 2-2 και πλέον δίνει… ραντεβού με την ιστορία, καθώς καμία ομάδα δεν έχει κάνει «break» στην έδρα άλλης ομάδας για Game 5 στην ιστορία της Εuroleague. Στο προηγούμενο ματς, για τους «ερυθρόλευκους» ξεχώρισε ο Σακίλ ΜακΚίσικ με 21 πόντους και 6 ριμπάουντ, ενώ άξιοι συμπαραστάτες του ήταν οι Μουσταφά Φαλ με 12 πόντους, Αϊζέια Κάνααν, Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος με 11 πόντους και Φίλιπ Πετρούσεφ με 10 πόντους. Οι Πειραιώτες θα κρατήσουν την ίδια… συνταγή με το Game 4 όσον αφορά την ενέργεια και την αποφασιστικότητα στις ενέργειές τους στην επίθεση, προκειμένου να σφραγίσουν το εισιτήριο για το Final-4 του Βερολίνου.

Stat attack: Δέχεται 78,4 πόντους μέσο όρο στα τελευταία πέντε ματς του στο «Palau Blaugrana».

Απουσίες: Αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Γιαννούλη Λαρεντζάκη, ο οποίος δεν προπονήθηκε, ωστόσο ταξίδεψε κανονικά για τη Βαρκελώνη.

Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός Προγνωστικά & Ανάλυση Αγώνα

Παρά την κρισιμότητα του αγώνα, η Μπαρτσελόνα, όπως συνηθίζει, στο γήπεδό της, δίνει έμφαση στο γρήγορο τέμπο και τις αυξημένες κατοχές στην επίθεσή της. Το σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα έχει δείξει πως μπορεί να αντιμετωπίσει τη φιλοσοφία αυτή και έχει τους παίκτες-κλειδιά από τον πάγκο. Στα τελευταία ματς, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν βρει τις λύσεις για να «πληγώσουν» τους Καταλανούς, για αυτό και εμείς θα στηρίξουμε το over 77,5 πόντων του Ολυμπιακού στο 2.37, καθώς πλέον γνωρίζει πως να εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες των «μπλαουγκράνα».

Σούπερ Δώρο* στο PS Rewards Χωρίς Κατάθεση!

Μονό
22:00
Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός
Ολυμπιακός over 77,5
2.37
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις