Η ώρα του Μιλουτίνοφ στο 2.45!

Η ώρα του Μιλουτίνοφ στο 2.45!

Προγνωστικά μπάσκετ αλλά και ανάλυση του Game 5 της σειράς Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός έχει για σήμερα ο Παναγιώτης Γαλάνης.

Προγνωστικά μπάσκετ: Η σταθερή αξία του «Μίλου»!

Καλησπέρα σε όλους. Τα play offs της Euroleague ολοκληρώνονται σήμερα (08/05) και εμείς επιστρέφουμε με προγνωστικά μπάσκετ από το Game 5 στο «Palau Blaugrana» (22:00) της συναρπαστικής σειράς ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τον Ολυμπιακό με… φόντο το Final-4 του Βερολίνου.

Μετά από την ήττα… σοκ στο φινάλε του Game 3 με τις βολές του Τζαμπάρι Πάρκερ, ο Ολυμπιακός αντέδρασε και επιβλήθηκε άνετα με το εμφατικό 92-58 στο ΣΕΦ, ισοφαρίζοντας τη σειρά σε 2-2 και πλέον δίνει ραντεβού με την ιστορία, καθώς καμία άλλη ομάδα δεν έχει καταφέρει να κάνει break την έδρα του αντιπάλου της σε Game 5. Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν εξαιρετικοί και στις δυο μεριές του γηπέδου και με κορυφαίο τον Σακίλ ΜακΚίσικ που πέτυχε 21 πόντους, πανηγύρισαν μία άνετη νίκη, ωστόσο το εύρος της διαφοράς δεν πρέπει να τους επηρεάσει ενόψει του τελευταίου αγώνα, διότι αυτός θα έχει διαφορετική προσέγγιση από τους «μπλαουγκράνα».

Εκτός από τον ΜακΚίσικ, αυτοί που επίσης προσέφεραν πολύτιμες λύσεις στους Πειραιώτες στο τέταρτο ματς ήταν οι Μουστάφα Φαλ (12 πόντοι, 5 ριμπάουντ), Αϊζέια Κάνααν, Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος (11 πόντοι έκαστος), Φίλιπ Πετρούσεφ (10 πόντοι, 5 ριμπάουντ) και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ (8 πόντοι, 11 ριμπάουντ), ο οποίος δείχνει πως βρίσκει σιγά σιγά τα πατήματά του και δημιουργεί ακόμη έναν… τρόμο στις αντίπαλες άμυνες όσον αφορά τη ρακέτα του Ολυμπιακού. Στα αγωνιστικά νέα, ο κόουτς Μπαρτζώκας είδε τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη να μην προπονείται, καθώς αποκόμισε τραυματισμό από το προηγούμενο ματς, ωστόσο ο διεθνής γκαρντ θα βρεθεί κανονικά στην «ερυθρόλευκη» αποστολή για το πιο κρίσιμο ματς της χρονιάς.

Πόντοι του Μιλουτίνοφ σε απόδοση που… κολάζει

Ο Σέρβος σέντερ έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά φέτος από τραυματισμούς, ωστόσο πλέον δείχνει πως πατάει στα πόδια του καλά και μπορεί να γίνει παράγοντας τόσο του αγώνα, όσο και της πρόκρισης συνολικά για τους «ερυθρόλευκους» στο Final-4 του Βερολίνου. Στα πρώτα δυο ματς της Βαρκελώνης χρησιμοποιήθηκε μόλις 7 και 5 λεπτά αντίστοιχα, ωστόσο στο τελευταίο παιχνίδι στο ΣΕΦ, έδειξε πως μπορεί να βοηθήσει, καθώς αγωνίστηκε 21 λεπτά. Παρά την εξαιρετική παρουσία των Φαλ και Ράιτ, εκτιμούμε πως ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ταιριάζει περισσότερο στα ματσαρίσματα της Μπαρτσελόνα και θα πάρει το χρόνο συμμετοχής που του αναλογεί. Έτσι, θα επιλέξουμε το over 7,5 πόντων του Σέρβου ψηλού στο 2.45.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Ειδικό
22:00
Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός
Νίκολα Μιλουτίνοφ over 7,5
2.45
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις