Για το 2.30 ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Για το 2.30 ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Ο Δημήτρης Ανδρουτσόπουλος επιστρέφει με προγνωστικά του 2.30 από τη Βαρκελώνη και το Game 5 του Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός.

Προγνωστικά: Για την πρόκριση ο Ολυμπιακός

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους της στήλης. Τετάρτη σήμερα και προγνωστικά από μπάσκετ και το σπουδαίο Game 5 της μεγάλης σειράς της Βαρκελώνης ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ολυμπιακό, μία επιλογή με αξία. Πάμε να τη δούμε.

Game 5 λοιπόν μίας σειράς που είχε τρομερά σκαμπανεβάσματα. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, για να λέμε την αλήθεια αδικήθηκε στο τρίτο παιχνίδι, αλλά πλέον αυτά έχουν μείνει πίσω και πρέπει να έρθει η νίκη σε μία δύσκολη έδρα ώστε να πάει αυτή στο Βερολίνο και σε τρίτο συνεχόμενο Final 4. Οι γηπεδούχοι έχουν βάθος στο ρόστερ αλλά ο Γκριμάου μοιάζει πολλές φορές λίγος σε τέτοια διαχείριση. Ο Καταλανός τεχνικός έδειξε και στα τέσσερα παιχνίδια πως δεν μπορεί να coachάρει υπό πίεση και γενικά ο Έλληνας προπονητής αν καταλάβει τον τρόπο παιχνιδιού του, τότε ο Ολυμπιακός θα έχει καλές πιθανότητες πρόκρισης. Η επιστροφή του Κάνααν στο σκοράρισμα, ο δυναμικός Μακίσικ και φυσικά η παρουσία της δεμένης frontline του Ολυμπιακού μας οδηγεί στο διπλό.

Το στοίχημα είναι παιχνίδι αποδόσεων και μελέτης. Το 2.30 που βρίσκεται το διπλό κρύβει αξία και η ελληνική ομάδα στα δύσκολα φέτος όλη τη σεζόν έχει εξαιρετική συμπεριφορά, οπότε την στηρίζουμε.

Σούπερ Δώρο* στο PS Rewards Χωρίς Κατάθεση!

Μονό
22:00
Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός
2
2.30
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις