F1 Ισπανίας και early bets

F1 Ισπανίας και early bets

Γεια και χαρά σας φίλοι koubanezoi! Πλησιάζει το Σαββατοκύριακο και έχουμε ακόμα ένα gran prix μπροστά μας. Φεύγουμε από μεγάλη Βρετανία εκεί όπου είχαμε δύο συνεχόμενα gran prix, όπου στο ένα θριάμβευσε ο Χάμιλτον και στο αμέσως επόμενο ο Φερστάπεν.

Κατευθυνόμαστε προς Ισπανία, σε ένα από τα πιο γρήγορα circuit της αγωνιστικής περιόδου. Ιδιαίτερη πίστα, πολύ γρήγορη, χωρίς ιδιαίτερα τεχνικά κομμάτια. Στα πρώτα δύο sectors οι οδηγοί είναι συνήθως flat out, με τη ταχύτητα να είναι στο μεγαλύτερο κομμάτι πάνω από 200 χιλιόμετρα, ενώ ακολουθεί το τελευταίο sector, το οποίο ουσιαστικά είναι το απαιτητικό και τεχνικό κομμάτι της διαδρομής.

Ας το πιάσουμε στοιχηματικά τώρα. Θα ανέβει νέα στήλη το Σάββατο μετά τα επίσημα δοκιμαστικά, αλλά πάμε να δούμε τι μπορούμε να πάρουμε πιο νωρίς.

F1 Ισπανίας και early bets

  • Ο Φερστάπεν έχει δημιουργήσει ένα ωραίο μομέντουμ, ειδικά μετά τη νίκη στη μεγάλη Βρετανία. Κοιτάει τις Mercedes στα μάτια τόσο στα δοκιμαστικά όσο και στους αγώνες. Η πίστα είναι γρήγορη, δε θα υπάρξουν μεγάλες διαφορές, η poll θα παιχτεί κυριολεκτικά στις λεπτομέρειες. Θα αγοράσω τη poll του φορμαρισμένου Φερστάπεν σε ιδιαίτερα υψηλή απόδοση.

F1 Ισπανίας και early bets

  • Σε δεύτερη επιλογή θα στηρίξω λίγο πρώιμα τις Ferrari. Όπως είπα είναι πολύ γρήγορη πίστα και οι Ferrari φέτος έχουν καλό αεροδυναμικό πακέτο. Θεωρώ πιθανό να κάνουν και οι δύο καλό αγώνα. Ποντάρισμα να είναι στους βαθμούς στον αγώνα.

Μονό

15/8, 16:00 Νικητής προκριματικού: Μαξ Φερστάπεν (7.00)

Μονό

16/8, 16:10 Να τερματίσουν και τα δύο αυτοκίνητα στους βαθμούς: Ferrari (2.10)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις