Ακτινογραφία κουπονιού (Σάββατο 14/5) – Κλείνουν οι εκκρεμότητες

ακτινογραφία κουπονιού

Ακτινογραφία κουπονιού (Σάββατο 14/5): Διαβάστε γρήγορα και άμεσα τις σημαντικότερες ειδήσεις από τις ομάδες του κουπονιού.

Στη σημερινή ακτινογραφία κουπονιού παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα νέα από τους αγώνες της ημέρας, ώστε να είστε μελετημένοι πριν ποντάρετε σε οποιαδήποτε αγώνα.

Ακτινογραφία κουπονιού (Σάββατο 14/5) - Κλείνουν οι εκκρεμότητες

Έμπολι – Σαλερνιτάνα (16:00): Αυξάνει σημαντικά τις πιθανότητες παραμονής η Σαλερνιτάνα με ενδεχόμενη νίκη της. Η Έμπολι είναι αδιάφορη, λογικά δε θα «σκιστεί» στο παιχνίδι, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι χρονικά παίζουν πρώτοι σε σχέση με τους υπόλοιπους που κινδυνεύουν με υποβιβασμό. Αστείες οι τιμές στο διπλό, αλλά βάσει κινήτρου και μόνο, οκ στο 2.10 στη Novibet.

Αρμίνια Μπίλεφελντ – Λειψία (16:30): Για τη νίκη που θα της εξασφαλίσει τη 4η θέση θα μπει η Λειψία. Η Αρμίνια δεν έχει κίνητρο και ποιότητα για να κοντράρει τους φιλοξενούμενους. Προφανώς στα τάρταρα το διπλό, κάτι γίνεται σε ποντάρισμα νίκης από ημίχρονο στο 1.70 στο Pamestoixima.gr.

Άουγκσμπουργκ – Γκρόιτερ Φίρτ (16:30): Βαθμολογικά δεν έχουμε σοβαρή υπόθεση, απλά σε θέμα κινήτρου η Γκρόιτερ ίσως ψάξει τη πρώτη νίκη εκτός έδρας στη σεζόν. Η Άουγκσμπουργκ εντός έχει ανοιχτά παιχνίδια, δεν αποκλείεται να ανέβει από ημίχρονο το σκορ. Στο 2.05 το over 1,5 ημιχρόνου στο Pamestoixima.gr.

Λεβερκούζεν – Φράιμπουργκ (16:30): Μονόπλευρο το κίνητρο και αυτό είναι με τους φιλοξενούμενους. Δεν χαρίζεται σε κανέναν η Λεβερκούζεν, αλλά άγνωστο πως θα εμφανιστεί στο φινάλε. Από πλευράς κινήτρου και μόνο ποντάρισμα προς τα δεξιά με το dnb να είναι στο 2.00 στη Winamsters.

Ντόρμουντ – Χέρτα (16:30): Τουλάχιστον ένα βαθμό θα ψάξει η Χέρτα, αλλά αγωνιστικά είναι παρωδία φέτος. Η Ντόρτμουντ παραμένει αδιάφορη, αλλά πραγματικά είναι άγνωστο πως θα προσεγγίσει το παιχνίδι. Αστείος ο άσος στις τιμές που κυκλοφορεί, από αυτό και μόνο έχει αξία η κόντρα στο 2.60 στη Betshop.

Τσέλσι – Λίβερπουλ (18:45): Πέμπτη φορά στα τελευταία έξι χρόνια σε τελικό κυπέλλου η Τσέλσι, αλλά έχει μονάχα μια κατάκτηση. Η Λίβερπουλ μετά από μια δεκαετία και ενώ είναι μέσα για το quadruple, πάει για το τίτλο. Έχει τη «ρετσινιά» του loser η Τσέλσι, αλλά είναι αμφίρροπος ο τελικός. Πάντως η αρμάδα του Κλοπ δείχνει σε καλύτερη φάση και θα πάρει το ποντάρισμά μου για κατάκτηση στο 1.60 στη Novibet.

Ουντινέζε – Σπέτσια (19:00): Τουλάχιστον ένα βαθμό θέλει η Σπέτσια για να είναι θεωρητικά ασφαλής, αφού υπερτερεί σε όλες τις ισοβαθμίες. Η Ουντινέζε κάνει δυνατό φίνις, αλλά δε θα τρελαθεί κιόλας για τη νίκη. Αρκετά χαμηλά ο άσος, αναμενόμενα μας ωθεί τουλάχιστον στο αμφίτερμα στο 1.64 στη Betshop.

Άρης – ΑΕΚ (20:00): Θα πέσουν κορμιά στο «Βικελίδης», καθώς όποια ομάδα νικήσει κλειδώνει και το τελευταίο εισιτήριο για την Ευρώπη. Η ΑΕΚ θα έπαιρνε το ποντάρισμα μου, αλλά η αδυναμία της φέτος στα κρίσιμα παιχνίδια δε μου επιτρέπει να το ρισκάρω. Ο Άρης με τη βοήθεια του κόσμου, ίσως έχει το πάνω χέρι στην αναμέτρηση. Οκ ο άσος στο 2.40 στη Winmasters.

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ (20:00): Φιέστα στο « Καραϊσκάκης» για το τρίτο συνεχόμενο πρωτάθλημα, αναμενόμενα δε θα θέλουν να ηττηθούν οι πρωταθλητές. Ο ΠΑΟΚ είναι σε τραγική κατάσταση και με αρκετή γκρίνια από το κόσμο του. Δεν έχει το πάνω χέρι στην εν λόγω αναμέτρηση, δίκαιος ο άσος στο 2.02 στο Pamestoixima.gr.

Ρόμα – Βενέτσια (21:45): Μονάχα νίκη θέλει η ομάδα του Μουρίνιο μετά το στραπάτσο από τη Φιορεντίνα. Σαφέστατα είναι το φαβορί της αναμέτρησης, με τις αποδόσεις να είναι ξεκάθαρες. Δεν αποκλείεται να ανέβει και το σκορ από νωρίς με το over 1,5 στο ημίχρονο να το βρίσκω στο 2.10 στη Novibet.

Μονακό – Μπρεστ (22:00): Μονάχα νίκη ψάχνουν οι γηπεδούχοι στη μάχη που δίνουν για επιστροφή στο Champions League. Παντελώς αδιάφορη η Μπρεστ, δε νομίζω καν να προσπαθήσει να κοντράρει στην αναμέτρηση, με τις τιμές στον άσο να είναι οι αναμενόμενες. Στο 1.70 ανεβαίνει στη Betshop, αν το ρισκάρουμε από ημίχρονο.

Νις – Λιλ (22:00): Σε καμία περίπτωση δε θέλει να σκέφτεται απώλεια βαθμών η Νις. Οι φιλοξενούμενοι και επίσημα το παράτησαν, αφού δεν έχουν το παραμικρό κίνητρο για κάτι. Στέκεται και από μόνος του ο άσος στο 1.65 στο Pamestoixima.gr.

Στρασβούργο – Κλερμόν (22:00): Έκλεψε τις εντυπώσεις φέτος το Στρασβούργο και το φινάλε του πρέπει να είναι αντάξιο της πορείας του, αφού ακόμη έχει ελπίδες για εξάδα. Η Κλερμόν δεν έχει κίνητρο, αλλά ούτε και τη ποιότητα για να κοντράρει το Στρασβούργο. Αναμενόμενα χαμηλά ο άσος, δείχνει ΟΚ σε combo με over 1,5 γκολ στο 1.70 στη Novibet.

Ρεν – Μαρσέιγ (22:00): Ματσάρα πριν το φινάλε ανάμεσα σε δύο ομάδες με μεγάλο κίνητρο. Μόνο νίκη θέλει η Ρεν, σε αντίθεση με τη Μαρσέιγ, που γενικά έχει λιγότερο άγχος. Δεν καταλαβαίνω τον έντονο φαβορητισμό στον άσο, με προκαλεί να ψάξω τη κόντρα και ας μη βγει ποτέ. Στο 2.57 το διπλό dnb στο Pamestoixima.gr. 

Winmasters – Παίζεις πολλές επιλογές; Ενισχυμένες* αποδόσεις στα παρολί στα μεγάλα πρωταθλήματα!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις