Ακτινογραφία κουπονιού (Δευτέρα 16/5) – Η Ευρώπη περνά από τη Γένοβα και το Τορίνο

ακτινογραφία κουπονιού

Ακτινογραφία κουπονιού (Δευτέρα 16/5): Διαβάστε γρήγορα και άμεσα τις σημαντικότερες ειδήσεις από τις ομάδες του κουπονιού.

Στη σημερινή ακτινογραφία κουπονιού παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα νέα από τους αγώνες της ημέρας, ώστε να είστε μελετημένοι πριν ποντάρετε σε οποιαδήποτε αγώνα.

Ακτινογραφία κουπονιού (Δευτέρα 16/5) - Η Ευρώπη περνά από τη Γένοβα και το Τορίνο

Σαμπντόρια – Φιορεντίνα (19:30): Δεν έχει μπορέσει να σωθεί ακόμη μαθηματικά η Σαμπντόρια. Ηττήθηκε από τη Λάτσιο στη Ρώμη πραγματοποιώντας κακή εμφάνιση. Μάχη για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο δίνει η Φιορεντίνα. Μπορεί να τερματίσει από τέταρτη μέχρι όγδοη και να μείνει εκτός Ευρώπης. Δίκαια έχει το πάνω χέρι στα σετ με το διπλό να παίζει γύρω από το 1.90 στη Stoiximan.

Σίλκεμποργκ – Μίντιλαντ (20:00): Εξακολουθεί να έχει το προβάδισμα για την τρίτη θέση η Σίλκεμποργκ παρά τη μεσοβδόμαδη ήττα από την Κοπεγχάγη, η οποία και διέκοψε σερί έξι νικών. Η Μίντιλαντ αν και έχανε από την Μπρόντμπι, κατάφερε να το γυρίσει στο δεύτερο ημίχρονο, όμως δεν μπόρεσε να πάρει το πολύτιμο τρίποντο αφού ισοφαρίστηκε στο 95’. Ο τίτλος πλέον απομακρύνεται. Λογικά, ξεκινάει από το 1-1. Στο 1.55 το goal/goal από το Pamestoixima.gr.

Τζουργκάρτνεν – Μάλμε (20:10): Ισχυρή στην έδρα της η Τζουργκάρντεν παρά το γεγονός πως οι εμφανίσεις της δεν ξεπερνούν τη μετριότητα. Από την πρώτη ήττα της σεζόν έρχεται η Μάλμε, αυτή από την ΑΪΚ εκτός έδρας με 2-0. Έχει μπόλικα προβλήματα τραυματισμών και το διπλό της δεν αξίζει. Αντίθετα, ενδιαφέρον παρουσιάζει η διπλή ευκαιρία της γηπεδούχου, στο 1.60 από τη Novibet.

Γιουβέντους – Λάτσιο (21:45): Έμεινε χωρίς τρόπαιο για πρώτη φορά μετά από έντεκα χρόνια η Γιουβέντους. Ηττήθηκε στην παράταση στον τελικό του Coppa Italia από την Ίντερ. Αδιάφορη στο πρωτάθλημα, έχει «κλειδώσει» την τετράδα. Να εξασφαλίσει το Europa League επιχειρεί η Λάτσιο, έχουν αξία οι τιμές της. Μέχρι και στο 3.00 βρίσκουμε το διπλό στη Novibet.

Νιούκαστλ – Άρσεναλ (22:00): Πάνω από τις δυνάμεις της Νιούκαστλ τα δύο πρόσφατα με Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι. Μεσοβδόμαδα διαλύθηκε από τους «πολίτες» εκτός έδρας με 5-0. Μόνος στόχος το όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα. Στραπάτσο ολκής για την Άρσεναλ, 3-0 από την Τότεναμ την Πέμπτη και η διαφορά από τη συμπολίτισσα μειώθηκε στο ελάχιστο. Μόνος στόχος το δύο στα δύο προκειμένου να πάρει αυτή το εισιτήριο του Champions League. Εφικτή η αντίδρασή της, με το διπλό στο 1.80 από το Pamestoixima.gr.

Ρεάλ Οβιέδο – Ρεάλ Σαραγόσα (22:00): Ενδιαφερόμενη vs αδιάφορη. Να μείνει στο κυνήγι μιας θέσης των play off θέλει η Ρεάλ Οβιέδο, που έχει το πάνω χέρι καθώς τα πάντα εξαρτώνται από αυτήν. Χωρίς στόχους σε αυτό το φινάλε η Σαραγόσα, που δείχνει να βρίσκεται ήδη σε διακοπές. Δεν θα μπορούσε να πληρώνει πολύ περισσότερο από το 1.55 ο άσος στην Betshop.

Novibet – Το στοίχημα στα καλύτερά του!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις