Ακτινογραφία κουπονιού (Παρασκευή 6/5) – Κρίσιμες μάχες σε κορυφές και ουρές των πρωταθλημάτων

Ακτινογραφία κουπονιού

Ακτινογραφία κουπονιού (Παρασκευή 6/5): Διαβάστε γρήγορα και άμεσα τις σημαντικότερες ειδήσεις από τις ομάδες του κουπονιού.

Στη σημερινή ακτινογραφία κουπονιού παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα νέα από τους αγώνες της ημέρας, ώστε να είστε μελετημένοι πριν ποντάρετε σε οποιαδήποτε αγώνα.

Ακτινογραφία κουπονιού (Παρασκευή 6/5) - Κρίσιμες μάχες σε κορυφές και ουρές των πρωταθλημάτων

Ίντερ – Έμπολι (19:45): Αντέδρασε στην ήττα-σοκ από την Μπολόνια, με το διπλό στο Ούντινε η Ίντερ. Με νίκη απέναντι στην Έμπολι, περνά έστω και προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας της Serie A, αναμένοντας το αποτέλεσμα της Μίλαν στη Βερόνα. Φυσικά, στο ένα και τίποτα ο άσος των «νερατζούρι» κόντρα στη βαθμολογικά αδιάφορη ομάδα του Αουρέλιο Αντρεατσόλι. Σε combo με το over 3,5, ανεβαίνει στο 1.80 στο Pamestoixima.gr. Μπορεί να προσφέρει στο σκοράρισμα η φιλοξενούμενη.

Χατάισπορ – Τραμπζονσπόρ (20:00): Πρωταθλήτρια Τουρκίας έπειτα από 38 χρόνια αναδείχθηκε η Τραμπζονσπόρ. Η ομάδα των Μπακασέτα και Σιώπη είχε εξασφαλίσει από καιρό τον τίτλο, το έκανε τώρα και μαθηματικά στο 2-2 με την Αντάλιασπορ. Στόχος το νταμπλ. Σε διακοπές βρίσκεται ήδη η Χατάισπορ, που βγάζει κακό πρόσωπο στο φινάλε της σεζόν. Λογικά, ματς με πολλά τέρματα. Μέχρι και 1.78 το over 2,5 στη Novibet.

Μπόχουμ – Αρμίνια Μπίλεφελντ (21:30): Τεράστιο διπλό, ηθικής περισσότερο σημασίας, έβγαλε η Μπόχουμ στο Ντόρτμουντ, σε ματς με τρεις ανατροπές και 8.000 οπαδούς της! Άνετη στη βαθμολογία, αφού έχει εξασφαλίσει την παραμονή της προ πολλού. Μάχεται για τη ζωή της η Αρμίνια, η οποία κατάφερε να σταματήσει σερί τριών ηττών με την ισοπαλία κόντρα στη Χέρτα. Συνεχίζει σε δυσμενή θέση και στο -2 από τη 17η Στουτγάρδη. Πρέπει να ρισκάρει. Στο 1.80 το over 2,5 από την Betshop.

Λιλ – Μονακό (22:00): Κατήφεια και έντονη γκρίνια στη Λιλ μετά τη διαφαινόμενη αποτυχία να προλάβει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Αντίθετα, άριστο είναι το κλίμα στην πιο φορμαρισμένη ομάδα της Ligue 1, τη Μονακό. Στο -2 πλέον από τη δεύτερη θέση οι Μονεγάσκοι, ισόβαθμοι της Ρεν στην τριάδα. Ευκαιρία για νίκη-δήλωση προθέσεων κόντρα σε μια αδιάφορη και απογοητευμένη αντίπαλο. Μέχρι και 1.90 το διπλό στη Novibet.

Λεβάντε – Ρεάλ Σοσιεδάδ (22:00): Τα «κανονάκια» της Λεβάντε εξαντλούνται, με το -6 από μια θέση παραμονής τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε να μοιάζει καταδικαστικό. Μεγάλη ευκαιρία έχασε η Σοσιεδάδ να φύγει με το διπλό από το Βαγιέκας και τη Ράγιο και να ασκήσει πίεση στην Ατλέτικο για την τετράδα. Κομβικό το ματς για αμφότερες, πρέπει να ρισκάρουν. Στο 1.70 το goal/goal από το Pamestoixima.gr.

Τζένοα – Γιουβέντους (22:00): Παιχνίδι δίχως αύριο για την Τζένοα. Έρχεται από την ήττα στο ντέρμπι της πόλης από τη Σαμπντόρια και τυχόν νέο αρνητικό αποτέλεσμα μπορεί να τη στείλει από αυτή την αγωνιστική στη Serie B. Αδιάφορη η Γιουβέντους, αφού ουσιαστικά εξασφάλισε τη συμμετοχή της στο Champions League. Ψυλλιασμένα τα σετ, με τη διπλή ευκαιρία των γηπεδούχων μόλις στο 1.91 από τη Stoiximan.

Novibet – Με ακόμα καλύτερο cash out.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις