Προγνωστικά φάουλ και combo στοίχημα έως 2.42

προγνωστικά φάουλ

Προγνωστικά φάουλ: Σε επιλογές με φάουλ από το Europa Conference League στρέφεται ο SuperMario σήμερα Πέμπτη.

Καλησπέρα κύριοι. Πολύ μέτρια Κυριακή για τη στήλη ωστόσο συνεχίζουμε με πίστη στις επιλογές μας για τα προγνωστικά φάουλ.

Προγνωστικά φάουλ: Στην Ολλανδία τα βλέμματα!

Η Αϊντχόφεν φιλοξενεί τη Λέστερ στη ρεβάνς του 0-0. Οι αγγλικές ομάδες είναι γνωστό ότι δεν κάνουν πολλά φάουλ, με αποτέλεσμα ο πρώτος αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων να έχει 17 φάουλ σε 90+ λεπτά. Το βρίσκω εξωφρενικό. Ωστόσο, εξωφρενικό βρίσκω και το όριο των φάουλ (23,5), καθώς πιστεύω πως όσο είμαστε σε σκορ παράτασης (δηλαδή ισοπαλία) δεν θα έχει πολλές μονομαχίες. Under 23,5 φάουλ λοιπόν η επιλογή μας στα προγνωστικά φάουλ.

Σκληρό παιχνίδι στην Τούμπα!

Στην «Τούμπα», ο δικέφαλος του βορρά δίνει ίσως το σημαντικότερο παιχνίδι της ιστορίας του, μέχρι το επόμενο, απέναντι στη γαλλική Μαρσέιγ. Στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων είχαμε… ξύλο ποδοσφαιρικό, αλλά και οπαδικό. Τώρα οι Γάλλοι δεν θα έχουν τους οπαδούς τουςν όμως και πάλι περιμένω να βγάλουν πάθος και σκληράδα στο παιχνίδι τους. Στο πρώτο ματς τα φάουλ ήταν 34. Με τόσο ρευστό σκορ δε μπορώ να παραβλέψω το 25,5 και θα τιμήσω το over.

Επιπλέον, στο ίδιο παιχνίδι οι Γάλλοι θα έχουν πολλές απουσίες (Ζέρσον, Ντιένγκ, Καμαρά, Μίλικ συν κάποιες μακροχρόνιες). Ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει με τη βοήθεια του κόσμου του να πάει το παιχνίδι τουλάχιστον στην παράταση. Θεωρώ ότι θα έχουμε εκατέρωθεν γκολ και ένα παιχνίδι του τύπου 1-1 ή 2-1. 1Χ με over 1,5 γκολ κρατάω στο πολύ υψηλό 2,42 αν και το 1–0 είναι αρκετά πιθανό και ελπίζω να μην επιβεβαιωθεί.

Καλή τύχη.

Winmasters – Παίζεις πολλές επιλογές; Ενισχυμένες* αποδόσεις στα παρολί στα μεγάλα πρωταθλήματα!

Μονό
19:45
Aιντχόφεν - Λέστερ
Under 23,5 φάουλ
1.82
BET: 30 units
Mονό
22:00
ΠΑΟΚ - Μαρσέιγ
Over 25,5 φάουλ
1.75
BET: 40 units
Mονό
22:00
ΠΑΟΚ - Μαρσέιγ
1Χ & over 1,5
2.42
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις