Ακτινογραφία κουπονιού (Τετάρτη 6/4) – Αήττητη η Τσέλσι κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης

ακτινογραφία κουπονιού

Ακτινογραφία κουπονιού (Τετάρτη 6/4): Διαβάστε γρήγορα και άμεσα τις σημαντικότερες ειδήσεις από τις ομάδες του κουπονιού.

Στη σημερινή ακτινογραφία κουπονιού παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα νέα από τους αγώνες της ημέρας, ώστε να είστε μελετημένοι πριν ποντάρετε σε οποιαδήποτε αγώνα.

Ακτινογραφία κουπονιού (Τετάρτη 6/4) - Αήττητη η Τσέλσι κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης

Ανόρθωση – ΑΠΟΕΛ (18:00): Επαναληπτικός για τα προημιτελικά του Κυπέλλου. Προβάδισμα πρόκρισης για τον ΑΠΟΕΛ, ο οποίος κέρδισε στο πρώτο ματς με 2-1. Το Σάββατο οι δύο ομάδες βρέθηκαν ξανά αντιμέτωπες για το πρωτάθλημα με την Ανόρθωση να ισοπεδώνει τον αντίπαλό της, κερδίζοντας με 4-1 ανεβάζοντας έτσι κατακόρυφα την ψυχολογία της ενόψει της ρεβάνς. Δύσκολες οι όποιες εκτιμήσεις, μένουμε στα 2-3 γκολ στο 1.95 από το Pamestoixima.

Άουγκσμπουργκ – Μάιντζ (19:30): Σπουδαία νίκη στην προσπάθειά της για παραμονή στην πρώτη κατηγορία πέτυχε η Άουγκσμπουργκ, η οποία κέρδισε με 3-0 τη Βόλφσμπουργκ και αποσπάστηκε τρεις βαθμούς από την 16η Αρμίνια Μπέλεφελντ. Έμεινε ζωντανή στο κυνήγι της Ευρώπης η Μάιντζ με το εκτός έδρας 1-1 στην έδρα της Γκλάντμπαχ. Δείχνει ματς κομμένο και ραμμένο για ισοπαλία, στο 3.30 από  τη Winmasters.

Πίζα – Μπρέσια (20:00): Μεγάλο ματς στη μάχη της απευθείας ανόδου αλλά και των play off. Διασυρμός για την Πίζα στην έδρα της Μπενεβέντο και ήττα με 5-1. Ήταν η δεύτερη γκέλα στα τρία τελευταία ματς. Στο ντεμπούτο του Κορίνι στον πάγκο της, η Μπρέσια κέρδισε με 2-0 τη Βιτσένζα. Αναμένεται σκληρό ματς με την ισοπαλία να φαντάζει πιθανή στο 3.00 από την Betshop.

Γουέστ Μπρομ – Μπόρνμουθ (22:00): Πολύ δύσκολη πλέον η εξάδα για τη Γουέστ Μπρομ. Ηττήθηκε την Κυριακή στο εκτός έδρας ντέρμπι με την Μπέρμιγχαμ με 0-1. Καλπάζει για την άνοδο στην Premier League η Μπόρνμουθ. Κέρδισε με 3-2 την Μπρίστολ Σίτι και βρίσκεται στο +6 από τη Χάντερσφιλντ έχοντας και τρία ματς στο χέρι. Περιμένουμε ρέστα από τη Γουέστ Μπρομ και τον Στιβ Μπρους. Ματς που μπορεί να ανοίξει, με το over 2,5 να παίζει στο 2.00 από τη Novibet.

Τσέλσι – Ρεάλ Μαδρίτης (22:00): Πρώτο ματς για τα προημιτελικά του Champions League. Οι δύο ομάδες είχαν τεθεί πέρσι αντιμέτωπες στα ημιτελικά, με την Τσέλσι να προκρίνεται στον τελικό. Αήττητοι οι Λονδρέζοι κόντρα στους Μαδριλένους σε πέντε αναμετρήσεις (3-2-0). Σφαλιάρα για τους «μπλε» το Σάββατο από την Μπρέντφορντ. Εντός έδρας ήττα με 1-4! Δεν χάνεται το φετινό πρωτάθλημα για την Ρεάλ, πέρασε και από το Βίγκο με το 2-1 επί της Θέλτα. Στον προηγούμενο γύρο πανηγύρισε μεγάλη πρόκριση επί της Παρί. Τα σετ με το διπλό στο 3.65 στη Stoiximan, δεν φαίνεται να υπολογίζουν τη φανέλα της «βασίλισσας».

Βιγιαρεάλ – Μπάγερν Μονάχου (22:00): Πρώτη αναμέτρηση για τους «8» του Champions League. Φοβερή και τρομερή στον προηγούμενο γύρο η Βιγιαρεάλ, πέταξε εκτός συνέχειας τη Γιουβέντους με επικό διπλό στο Τορίνο (3-0). Γύρισε από τη διακοπή με ήττα από την ουραγό Λεβάντε, έχοντας προφανώς στο μυαλό της την Μπάγερν. Οι Βαυαροί δυσκολεύτηκαν μόνο στο πρώτο ματς κόντρα στη Σάλτσμπουργκ, αφού στον επαναληπτικό τη σκόρπισαν στους… επτά ανέμους (7-1). Εύκολο το σαββατιάτικο απόγευμα στο Φράιμπουργκ (1-4). Λογικά οι Γερμανοί θα πάρουν προβάδισμα πρόκρισης, στο 2.20 το διπλό με over 2,5 στο Pamestoixima.

Το παιχνίδι σου ανεβαίνει επίπεδο

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις