Eliteserien: Για το τρίτο συνεχόμενο η Μπόντο Γκλιμτ

Eliteserien

Σέντρα έχουμε το Σαββατοκύριακο στο πρωτάθλημα Νορβηγίας (Eliteserien) .

Το νορβηγικό πρωτάθλημα (Eliteserien) διεξάγεται την θερινή περίοδο και μαζί με το σουηδικό αποτελούν πόλο έλξης για τους παίκτες του στοιχήματος. Τους περισσότερους τίτλους κατέχει η Ρόζενμποργκ με 26 συνολικά και μεγάλη διαφορά από τα υπόλοιπες ομάδες. Μια Ρόζενμποργκ, η οποία μετά τα τέσσερα συνεχόμενα πρωταθλήματα που πήρε (2015-2016-2017-2018) βρίσκεται στην σκιά των Μπόντο Γκλιμτ και Μόλντε. Η τελευταία πανηγύρισε τίτλο τελευταία φορα το 2019, ενώ πέρυσι έμεινε δεύτερη με μόλις τρεις βαθμούς διαφορά από τον πρώτο. Η Ρόζενμπουργκ δε την τελευταία τριετία φιγουράρει μεταξύ τέσσερα και πέντε της κατάταξης.

Πάμε τώρα στην πρωταθλήτρια της περασμένης διετίας , που στοχεύει φέτος να παραμείνει στην κορυφή για τρίτη σερί σεζόν. Εκτός όσων ασχολούνται με το στοίχημα, πιθανότατα λίγοι ήξεραν την Μπόντο Γκλιμτ μέχρι πριν 2-3 χρόνια. Το 2020 κέρδισε κάθε αντίπαλο στη μεγάλη κατηγορία της Νορβηγίας, κατακτώντας το πρώτο της πρωτάθλημα με 19 βαθμούς διαφορά από τη Μόλντε. Την επόμενη χρονιά σήκωσε ξανά την κούπα. Η πρόσφατη εικόνα είναι το 5-1 επί της Σέλτικ στα νοκ – άουτ του Europa Conference League.

Στις νόμιμες εταιρίες στοιχηματισμού έχουν βγει οι αποδόσεις για τον πιθανό πρωταθλητή. Τα ρόστερ και η δυναμική των ομάδων δεν έχουν αλλάξει ιδιαίτερα, οπότε θα συμφωνήσουμε κι εμείς με τον φαβοριτισμό της Μπόντο Γκλιμτ. Στο 2.50 βρίσκουμε την περσινή πρωταθλήτρια για το «three-peat». Την τριάδα κλείνουν η Μόλντε (3.50) και η Ρόζενμπουργκ (4.50).

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 21.000 ευρώ κάθε Σαββατοκύριακο.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις