Με τα combo στο Ο.Α.Κ.Α.

προγνωστικά Euroleague

Προγνωστικά Euroleague: Επιστρέφει δυναμικά ο Παναγιώτης Δογαντζής με δύο επιλογές από την αναμέτρηση στο O.A.K.A.

Καλημέρα σε όλους. Μετά από ένα μεγάλο διάλειμμα επιστρέφουμε στα προγνωστικά Euroleague με επιλογές από την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Προγνωστικά Euroleague: Παναθηναϊκός vs Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Παναθηναϊκος πρόσθεσε άλλη μία κακή εμφάνιση στην τραγική σεζόν που κάνει και ηττήθηκε, εντός έδρας, από τη Μακάμπι με 83-95.  Εξαιρετικός για άλλο ένα παιχνίδι ο Νεμάνια Νέντοβιτς με 21 πόντους. Πολύ καλός και ο 18χρονος Μαντζούκας με 11 πόντους. Εκτός οι συνήθεις Γιόβιτς και Μποχωρίδης. Αμφίβολος ο Οκάρο Γουάιτ.

Από την άλλη, η Ρεάλ διανύει περίοδο ντεφορμαρίσματος καθώς, είχε στα χέρια της δύο νίκες με Εφές και Μακάμπι, και κατάφερε να χάσει και από τους δύο. Τελευταία ήττα της αυτή από τη Μακάμπι με 74-75. Ο Γιαμπουσέλι ήταν πολύ καλός με 14 πόντους.

Εκτίμηση: Ο Παναθηναϊκός το μόνο που θέλει είναι να αποφύγει την τελευταία θέση. Η Ρεάλ με τις δύο ήττες που έκανε έχει μπλέξει για την δεύτερη θέση και θα θελήσει να βγάλει αντίδραση σε αυτή την αναμέτρηση. Εμείς θα πάμε σε δύο combo επιλογές. Το πρώτο είναι το over1,5 τρίποντα του Μέικον σε συνδυασμό με το over8,5 πόντων του Ταβάρες. Ο Αμερικανός γκαρντ ήταν τραγικός στην αναμέτρηση με τη Μακάμπι με 0/7 σουτ τριών πόντων. Θεωρώ πως δύσκολα θα ξανακάνει τόσο κακή εμφάνιση. Από την άλλη, οι αντίπαλοι ψηλοί του Παναθηναϊκού κάνουν πάρτυ κάτω από την ρακέτα του. Έτσι θεωρώ πως το over8,5 είναι πολύ καλό για να το παραβλέψουμε. Το δεύτερο combo είναι το over8,5 πόντων και over 4,5 ριμπάουντ του Γκάμπριελ Ντεκ. Η επιλογή αυτή βγαίνει με την ίδια λογική με του Ταβάρες.

Novibet – Το στοίχημα στα καλύτερά του!

Combo
21:00
Παναθηναϊκός - Ρεάλ
Ντ. Μέικον over 1,5 τρίποντα + Β. Ταβάρες over 8,5 πόντοι
2.90
BET: 15 units
Combo
21:00
Παναθηναϊκός - Ρεάλ
Γκ. Ντεκ over8,5 πόντοι + over 4,5 ριμπάουντ
2.22
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις