ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

Προβλέψεις τριημέρου: Επτά αγώνες για... 42.000 ευρώ!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 25 ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Προβλέψεις τριημέρου: Επτά αγώνες για... 42.000 ευρώ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ PROMO CODE: YUMMY100

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ PROMO CODE: YUMMY100

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΔΩΡΟ*!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΔΩΡΟ*!

Προβλέψεις τριημέρου: Επτά αγώνες για... 42.000 ευρώ!

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Τετάρτης με Μαδρίτη και Βαρκελώνη στις επάλξεις!

προγνωστικά στοιχήματος

Βόμβες σε Μαδρίτη και Μπριζ

Για το 2.30 ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Για το 2.30 ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Η ώρα του Μιλουτίνοφ στο 2.45!

Η ώρα του Μιλουτίνοφ στο 2.45!

Με Σιζ στο τιμόνι δύσκολα χάνουν

Με Σιζ στο τιμόνι δύσκολα χάνουν

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (8/5)

Ρεάλ Μαδρίτης - Μπάγερν Μονάχου προγνωστικά

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν Μονάχου: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός προγνωστικά

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (8/5)

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Προβλέψεις τριημέρου: Επτά αγώνες για… 42.000 ευρώ!

Προβλέψεις Σαββάτου: Επτά αγώνες για τα 21.000 ευρώ!

Προγνωστικά από το koubanezos.gr στο νέο παιχνίδι του Pamestoixima.gr, το Golden 21.

To koubanezos.gr δηλώνει δυναμικά «παρών» στο νέο παιχνίδι του Pamestoixima.gr. Το Golden 21 ήρθε και μοιράζει γι’ αυτή την εβδομάδα 42.000 ευρώ – αν θέλετε να μετέχετε, διαβάστε μας.

Πρακτικά τι πρέπει να κάνουμε; Απλά βήματα.

Να εγγραφούμε στο pamestoixima.gr – αν δεν είμαστε ήδη εγγεγραμμένοι.

  1. Να βρούμε επτά αγώνες με άθροισμα, ακριβώς, 21 γκολ από συγκεκριμένες λίγκες.
  2. Ποιες; Super League (Ελλάδα), Premier League (Αγγλία), La Liga (Ισπανία), Serie A (Ιταλία), Bundesliga (Γερμανία), Ligue 1 (Γαλλία), Eredivisie (Ολλανδία), Primeira Liga (Πορτογαλία) και Pro League (Βέλγιο). Σε αυτή την εβδομάδα και λόγω των Εθνικών όμως, το παιχνίδι θα παιχτεί με Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου.
  3. Το εγγυημένο έπαθλο για τον νικητή, που θα βρει σωστά 21 γκολ σε 7 παιχνίδια μίας εβδομάδας, είναι 42.000 ευρώ γι’ αυτή την εβδομάδα, ενώ γενικώς είναι 21.000. Αν δεν βρεθεί νικητής που πρόβλεψε τα 21 γκολ το χρηματικό ποσό μεταφέρεται και προστίθεται στα 21.000 ευρώ της επόμενης εβδομάδας.
  4. Ο παίκτης του Pamestoixima.gr που θα βρει 21 γκολ σε 8 εβδομάδες θα κερδίσει το μεγάλο έπαθλο του 1.000.000 ευρώ! Σε περίπτωση περισσότερων νικητών το ποσό μοιράζεται ισόποσα.
  5. Επόμενο βήμα; Προγνωστικά. Επτά αγώνες για το Σαββατοκύριακο. Με τη σκέψη να στριφογυρίσουν περίπου στα 3 γκολ.

Ακόμη μία εβδομάδα για το Golden 21 και αν δεν πρόλαβες να συμμετάσχεις την πρώτη εβδομάδα, εδώ είμαστε. Η ομάδα του koubanezos.gr είναι εδώ να σου δώσει μια χείρα βοηθείας έστω και την ύστατη στιγμή. Πάμε να δούμε για αυτό το Σάββατο.

Νότια Κορέα – Ιράν (13:00, Πέμπτη): Αμφότερες έχουν προκριθεί στην τελική φάση του Μουντιάλ, μοιραία δεν έχουν άγχος στα πόδια τους οι ποδοσφαιριστές τους. Ωστόσο, στο μεταξύ τους θα παιχτεί η πρωτιά στον όμιλο, με το Ιράν να βολεύεται με την ισοπαλία. Αμφότερες σκοράρουν με ευκολία, από το 1-1 ξεκινάει το παιχνίδι. Δεν αποκλείεται να επιτευχθούν και έως τέσσερα τερματάκια.

Βιετνάμ – Ομάν (14:00, Πέμπτη): Αδύναμοι οι γηπεδούχοι, μετρούν 7/8 ήττες και αμυντικά δεν πείθουν σε καμία περίπτωση. Το Ομάν έδειξε θετικά στοιχεία και δεδομένα θέλει να κλείσει τα προκριματικά έστω με μία νίκη στα δύο τελευταία παιχνίδια. Αμφότερες χωρίς άγχος, πιθανότατα θα έχει γκολ το παιχνίδι, δίχως όμως να πάρει μεγάλη έκταση το σκορ.

Ιταλία – Βόρεια Μακεδονία (21:45, Πέμπτη): Σαφές και το φαβορί είναι οι γηπεδούχοι, μοιάζει απίθανο να χάσουν τόσο τη νίκη, όσο και την πρόκριση. Εχοντας κατά νου πως θα αντιμετωπίσουν αμέσως μετά μία εκ των Πορτογαλία / Τουρκία, δεν θα διασύρουν τη φιλοξενούμενη. Μένει εύκολα στα 2-3 γκολ.

Σουηδία – Τσεχία (21:45, Πέμπτη): Πολύ καλή παρουσία για τη Σουηδία στα προκριματικά, αν ήταν λίγο πιο προσεκτική θα μπορούσε να είχε πάρει το απευθείας εισιτήριο για τα τελικά. Απ’ το παράθυρο η Τσεχία λόγω του αποκλεισμού της Ρωσίας. Παρά την κρισιμότητα του αγώνα, περιμένουμε να επιτεθούν. Ματς που γυροφέρνει το λογικό εύρος τερμάτων.

Το 21ο γκολ το πανηγυρίζεις όπου και αν είσαι!

Βραζιλία – Χιλή (01:30, Παρασκευή): Ήδη στα τελικά του Κατάρ η Βραζιλία, όμως δεν κατεβάζει ρυθμούς. Στο τελευταίο της ματς διέλυσε με 4-0 την Παραγουάη. Ρέστα παίζει η Χιλή, η οποία έχει πλησιάσει στους δύο βαθμούς το τέταρτο Περού. Αναγκασμένη να επιτεθεί στο Ρίο Ντε Τζανέιρο. Ματς που προσφέρεται για γκολ.

Μεξικό – ΗΠΑ (04:30, Παρασκευή): Ισοβαθμούν στους 21 οι δύο ομάδες και στη δεύτερη θέση, αμφότερες στο +4 από τον τέταρτο Παναμά και σε τροχιά πρόκρισης στο Μουντιάλ. Δεδομένα βολεύονται με την ισοπαλία, δεν σημαίνει πως θα αγωνιστούν όμως και για το βαθμό. Ποιοτικές αν μη τι άλλο και μεγάλη η μεταξύ τους κόντρα, από το 1-1 ξεκινάει η αναμέτρηση. Κι όποιος το βάλει έπειτα…

Αργεντινή – Βενεζουέλα (01:30, Σάββατο): Βαθμολογικά αδιάφορο ματς, με την Αργεντινή στο Κατάρ και τη Βενεζουέλα σπίτι της. Αναμένεται ανοιχτό παιχνίδι, ενώ ο κόουτς της «αλμπισελέστε» προσανατολίζεται σε ροτέισον και δοκιμές, με τους παίκτες που θα παίξουν να θέλουν να αποδείξουν πως αξίζουν μια θέση στο ρόστερ του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Δεν έχουν να χάσουν τίποτα οι φιλοξενούμενοι.

Συνοπτικά οι προβλέψεις του τριημέρου για το Golden 21.
Πέμπτη 24/313:00Νότια Κορέα – Ιράν
Πέμπτη 24/314:00Βιετνάμ – Ομάν
Πέμπτη 24/321:45Ιταλία – Βόρεια Μακεδονία
Πέμπτη 24/321:45Σουηδία – Τσεχία
Παρασκευή 25/301:30Βραζιλία – Χιλή
Παρασκευή 25/304:00Μεξικό – ΗΠΑ
Σάββατο 26/301:30Αργεντινή – Βενεζουέλα
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις