Προγνωστικά σνούκερ: Ευκαιρία το over στο 2.07

Προγνωστικά σνούκερ: Ευκαιρία το over στο 2.07

Ο δεύτερος ημιτελικός του Turkish Masters έχει όλα τα χαρακτηριστικά ενός ντέρμπι. Όμως, ούτε ο Τζαντ Τραμπ ούτε ο Σον Μέρφι βρίσκονται σε φόρμα.

Οι στοιχηματικές δίνουν ως ξεκάθαρο φαβορί τον Τραμπ, αλλά η απόδοσή του δεν είναι τέτοια που να δικαιολογεί τιμές γύρω στο 1.50. Ναι, είναι σίγουρα αξιοθαύμαστος για το μαχητικό πνεύμα που έχει επιδείξει. Δεν ήταν μικρό πράγμα ούτε η ανατροπή του 1-4 επί του Λιανγκ Γουενμπό, ούτε αυτό που έκανε χθες. Όταν μετά το δύσκολο 5-4 επί του Τζόου Γιουελόνγκ, έπαιξε με διάλειμμα μισής ώρας κόντρα στον Άλι Κάρτερ και επικράτησε 5-3.

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 21.000 ευρώ κάθε Σαββατοκύριακο.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2019 εξακολουθεί να μη βρίσκεται σε φόρμα. Ωστόσο, δεν είναι διόλου μικρό πράγμα αυτό που έχει ήδη πετύχει. Παρά την απογοήτευσή του για την ήττα στον τελικό του Welsh Open από τον Τζο Πέρι, μπήκε χωρίς χρονοτριβή στο αεροπλάνο για την Αττάλεια και δίνει ό,τι καλύτερο μπορεί για τον πρώτο του φετινό ranking τίτλο.

Δεν παίζει καλά, βέβαια. Ίσως αυτό που βλέπουμε να μην είναι ούτε το C Game του. Είναι όμως τόσο καλός πλέον στο τακτικό και αμυντικό κομμάτι, που μπορεί να νικά αξιόλογους αντιπάλους χωρίς να εντυπωσιάζει. Ποιος να το ‘λεγε πριν από μερικά χρόνια, ότι θα έφτανε να μοιάζει περισσότερο με τον Μαρκ Σέλμπι παρά με τον Ρόνι Ο’Σάλιβαν!

Ιδιαίτερα καλά δεν έχει παίξει ούτε ο Μέρφι, ο οποίος για πρώτη φορά μετά το περσινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα φτάνει στους «4» οποιουδήποτε τουρνουά. Έφτυσε αίμα για να νικήσει τον Όλιβερ Λάινς χθες βράδυ, ενώ στάθηκε και αρκετά τυχερός στις διασταυρώσεις. Για παράδειγμα, απέφυγε στον γύρο των «16» τον Μαρκ Άλεν, μια και είχε ηττηθεί νωρίτερα από τον Τζακ Τζόουνς, αν και δεν νίκησε εύκολα ούτε τον τελευταίο (5-3).

Ψάχνεται γενικώς ο Μέρφι φέτος και η επιβλητική εμφάνιση κόντρα στον Τραμπ στον περσινό παγκόσμιο προημιτελικό παραμένει μία από τις τελευταίες μεγάλες στιγμές του. Λέτε να ήρθε η ώρα του απόψε, που τον αντιμετωπίζει ξανά; Για κάποιον λόγο, ο Magician ήταν ένας από τους λίγους παίκτες που έφερναν σε δύσκολη θέση τον πρώην… πλανητάρχη – κι ας υστερεί αισθητά στο συνολικό head-to-head.

Novibet – Το Cash Out* όπως θα ήθελες να είναι

H λογική λέει ότι ο Τραμπ θα πάρει τη ρεβάνς για πέρυσι. Όμως, όσο δεν βρίσκει τον καλό του εαυτό στο σκοράρισμα, δεν θα μπορεί να νικήσει εύκολα κανέναν σοβαρό αντίπαλο. Δεν θα κάτσουμε να σκάσουμε, λοιπόν, ιδίως από τη στιγμή που το over 9,5 frames πληρώνει καλά για τέτοιον best of 11 αγώνα. Ούτε ο Μέρφι, άλλωστε, δείχνει ικανός να νικήσει με διαφορά.

Μονό
19:00
Μέρφι - Τραμπ
Over 9,5 frames
2.07
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις