Προγνωστικά σνούκερ: Δύσκολο το έργο του Ντινγκ

Προγνωστικά σνούκερ: Δύσκολο το έργο του Ντινγκ

Ο κορυφαίος Κινέζος παίκτης έφτασε στον ημιτελικό ενός ranking τουρνουά για πρώτη φορά ύστερα από δυόμισι χρόνια. Και είναι φαβορί για πρόκριση στον τελικό.

Μετά την κατάκτηση του UK Championship του 2019, ο Ντινγκ Τζουνχούι… εξαφανίστηκε. Η κατρακύλα του, που διόλου τυχαία συνέπεσε με το ξέσπασμα της πανδημίας της Covid-19 στην Κίνα, κορυφώθηκε στις αρχές του 2022. Ο σχεδόν μόνιμος «κάτοικος» του top 16, έχει υποχωρήσει στη διόλου τιμητική για την κλάση του 32η θέση!

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 21.000 ευρώ κάθε Σαββατοκύριακο.

Ενόσω ο Ντινγκ απουσιάζει, νέα «αστέρια» από την πατρίδα του έχουν αρχίσει να διαπρέπουν στο παγκόσμιο στερέωμα. Ο Γιαν Μπινγκτάο, ο Τζάο Σιντόνγκ και εσχάτως ο Φαν Τζενγκγί, τον έχουν αφήσει πίσω. Ήταν αναγκαίο για τον κορυφαίο Ασιάτη παίκτη όλων των εποχών να αντιδράσει άμεσα και το έκανε στο Turkish Masters. Έχοντας παίξει καλό σνούκερ, όπως μαρτυρούν και τα επτά century breaks που έχει πετύχει, έφτασε στους «4» και απέχει δύο νίκες από τον τίτλο.

Αντίπαλος στον ημιτελικό που θα αρχίσει στις 13:30 ώρα Ελλάδος, δεν είναι κάποιο μεγάλο όνομα. Όμως, και ο Ματ Σελτ δεν είναι κάποιος τυχαίος παίκτης. Με καλές επιδόσεις στην τακτική και το σκοράρισμα αυτήν την εβδομάδα στην Αττάλεια, ο υψηλόσωμος Άγγλος δείχνει ικανός για το βήμα παραπάνω. Τρία χρόνια μετά την κατάκτηση του Indian Open, είναι λογικό να ονειρεύεται τον δεύτερο τίτλο του.

Η πλειονότητα του κόσμου να θέλει τον Ντινγκ στον τελικό. Δεν είναι παράξενο αυτό, μια και η απουσία του από την κορυφή έχει γίνει αισθητή. Και είναι ακόμα αρκετά νέος (την Πρωταπριλιά κλείνει τα 35) για να ισχυριστεί κανείς ότι είναι ξοφλημένος. Παίκτης ψυχολογίας, χρειαζόταν σπουδαίες νίκες για να πάρει τα πάνω του. Και το 5-3 της Πέμπτης επί του Κάιρεν Γουίλσον ήταν το πρώτο καλό σημάδι. Το ζήσαμε και χθες. Έπειτα από το αγχωτικό 5-4 επί του Σι Τζιαχούι το μεσημέρι, νίκησε εύκολα τον Γκρέαμ Ντοτ το βράδυ (5-1).

Προγνωστικά σνούκερ: Δύσκολο το έργο του Ντινγκ

Ίσως ο Ντινγκ να έχει και άγχος, όντας το φαβορί ένα βήμα πριν από τον τελικό. Αλλά και ο Σελτ δεν έχει δώσει καλά δείγματα στη διαχείριση τέτοιων καταστάσεων. Μόλις την περασμένη εβδομάδα, στο Welsh Open, αποκλείστηκε από τον Κάιρεν Γουίλσον ενώ είχε προηγηθεί 3-1. Πολλές φορές τον έχουμε δει να «λυγίζει» απέναντι στους τοπ παίκτες. Και ως τέτοιο δεν θεωρούμε (ακόμα) ο Τζάο Σιντόνγκ, τον οποίο νίκησε ο Άγγλος στον γύρο των «32» (5-2).

Όταν θέλεις να παίξεις υπεύθυνα, παίζεις εδώ! Betshop.gr

Η απόδοση της νίκης του Κινέζου είναι αρκετά χαμηλή. Διστάζουμε και για το χάντικαπ, κυρίως επειδή ο Ντινγκ μας «πούλησε» στο χθεσινό ματς με τον Σι. Θα πάρουμε το ρίσκο, ποντάροντας σε νίκη του «Δράκου» συνδυασμένη με το over 9,5 frames, για να βγάλουμε μεγάλη απόδοση. Η μελέτη των παλιότερων αναμετρήσεων, άλλωστε, δείχνει ότι συνήθως οι δυο τους δίνουν ντέρμπι μέχρις εσχάτων.

Οι ρομαντικοί που πιστεύετε σε κατάκτηση του τροπαίου από τον Ντινγκ, μπορείτε να ποντάρετε πάνω του όσο ακόμα δίνει πάνω από 3.50. Κάτι μας αποτρέπει, ωστόσο, να το προτείνουμε με όλη μας την καρδιά.

Μονό
13:30
Σελτ - Ντινγκ
2 και over 9,5 frames
3.20
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις