Η ευκαιρία του Μποχωρίδη

Προγνωστικά μπάσκετ

Δύο μονά και μία δυάδα έβαλε στο παιχνίδι του ο Στυλιαράς στα σημερινά προγνωστικά μπάσκετ από την Euroleague.

Χαιρετώ την Κουβανεζοπαρέα. Μέρος δεύτερο για την 23η αγωνιστική της Euroleague με πέντε παιχνίδια να διεξάγονται απόψε. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά μπάσκετ που επέλεξα να βάλω στο παιχνίδι μου.

Η ευκαιρία του Μποχωρίδη

Με πολλά προβλήματα ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Μπασκόνια στο ΟΑΚΑ. Πολλά τα θέματα που έχει να διαχειριστεί ο Δημήτρης Πρίφτης στην αποψινή αναμέτρηση. Παπαγιάννης και Μέικον έχουν τεθεί εκτός μάχης, οι Νέντοβιτς και Σαντ-Ρος αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα, ενώ ο Πέρι αποτελεί παρελθόν από τους «πράσινους». Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, οι λύσεις για τον Έλληνα προπονητή, ειδικά στα γκαρντ, είναι περιορισμένες.

Ο Στέφαν Γιόβιτς θα κάνει το ντεμπούτο του στο σημερινό παιχνίδι, όμως ακόμα δεν είναι σε καμία περίπτωση έτοιμος. Περιμένω να πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής ο Λευτέρης Μποχωρίδης. Η λογική λέει πως θα αγωνιστεί για τουλάχιστον δέκα λεπτά. Δεν μπορώ να αγνοήσω το over 2,5 πόντων του που βρίσκεται στο εξαιρετικό 2.35! Ο 27χρονος γκαρντ διαθέτει αρκετά αξιόλογο τρίποντο και πιστεύω πως βάσει των δεδομένων που υπάρχουν, μπορεί να σκοράρει τουλάχιστον τρεις πόντους. Το line του θα έπρεπε να βρίσκεται στους 3,5 πόντους.

Όταν θέλεις να παίξεις υπεύθυνα, παίζεις εδώ! Betshop.gr

Από το ίδιο ματς, μου αρέσει ακόμα ένα ειδικό παίκτη. Ο πολύ ανεβασμένος το τελευταίο διάστημα Γουέιντ Μπόλντγουιν πραγματοποιεί τρομερές εμφανίσεις στα τελευταία παιχνίδια. Εκτός από τον τομέα του σκοραρίσματος, βοηθά σημαντικά και σε αυτόν των ασίστ. Στα τελευταία τρία παιχνίδια της Μπασκόνια στη Euroleague μέτρησε 8,6 και 4 ασίστ αντίστοιχα, ενώ στο ισπανικό πρωτάθλημα την Κυριακή έδωσε 7. Κόντρα στην προβληματική περιφερειακή άμυνα του Παναθηναϊκού, εκτιμώ πως θα βρει 4 τελικές πάσες και θα επιβεβαιώσει το over 3,5 στις ασίστ του.

Προγνωστικά μπάσκετ: Πάει ψηλά το σκορ στο Πριγκιπάτο

Σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, η Μονακό φιλοξενεί τη Ρεάλ Μαδρίτης στη Γαλλία. Οι γηπεδούχοι παρουσιάζουν σαφώς καλύτερο πρόσωπο μετά την έλευση του Σάσα Ομπράντοβιτς στον πάγκο τους. Ο Μάικ Τζέιμς θυμίζει πλέον τον καλό εαυτό του και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να έχουν έρθει πολλά θετικά αποτελέσματα τελευταία στην Euroleague. Από τη μεριά τους οι Μαδριλένοι, μετρούν έξι σερί νίκες στη διοργάνωση παίζοντας άκρως ελκυστικό μπάσκετ. Οι επιστροφές των Ράντολφ και Τόμπκινς έχουν δώσει περισσότερες επιθετικές λύσεις στον Λάσο. Εκτίμηση μου πως θα δούμε ένα ματς σε γρήγορο τέμπο με τις επιθέσεις να κυριαρχούν. Εξάλλου, αμφότερες και οι δύο ομάδες διαθέτουν πολύ επιθετικό ταλέντο. Πάμε με το με το over 159,5 πόντων.

Novibet – Το στοίχημα στα καλύτερά του!

Ακόμα μία επιλογή που μου αρέσει από αυτή την αναμέτρηση είναι οι over 6,5 πόντοι του Αμπάλδε. Στα τρία τελευταία παιχνίδια του στην Euroleague, ο Αμπάλδε σκόραρε 8,15 και 11 πόντους αντίστοιχα, ενώ και στο πρωτάθλημα κόντρα στην Μπαρτσελόνα την Κυριακή πέτυχε 8. Επιπλέον, η Ρεάλ δεν θα έχει τους Γκος, Χάνγκα και Κοζέρ στο σημερινό παιχνίδι, κάτι που αναμφίβολα ευνοεί το να μείνει περισσότερο στο παρκέ ο Ισπανός.

Μονό
20:00
Μονακό - Ρεάλ Μαδρίτης
Οver 159,5 πόντοι
1.93
BET: 15 units
Δυάδα απόδοσης 3.06
20:00
Μονακό - Ρεάλ Μαδρίτης
Αμπάλδε over 6,5 πόντοι
1.80
21:00
Παναθηναϊκός - Μπασκόνια
Μπόντγουιν over 3,5 ασίστ
1.70
BET: 10 units
Ειδικό
21:00
Παναθηναϊκός - Μπασκόνια
Μποχωρίδης over 2,5 πόντοι
2.35
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις