Super League: Previews και σημεία για την 20η αγωνιστική

Super League

Super League: Preview 20ης αγωνιστικής. Ανάλυση για τα παιχνίδια της 20ης αγωνιστικής και εκτιμήσεις από την ομάδα του koubanezos.gr.

Super League: Preview 20ης αγωνιστικής

Με τη Super League να μπαίνει στη τελική ευθεία, τα περισσότερα παιχνίδια αποκτούν κομβικό χαρακτήρα. Έχουμε τέτοια αυτή την αγωνιστική, αλλά το ντέρμπι πρωτοπόρων στη Τούμπα ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό δεσπόζει στο πρόγραμμα. Πάμε στο ψητό…

Όταν θέλεις να παίξεις υπεύθυνα, παίζεις εδώ! Betshop.gr

29/1 (15:00) Λαμία – ΟΦΗ

Λαμία: Σε τρία συνεχόμενα παιχνίδια με τον Άρη πήρε ουσιαστικά το μάξιμουμ, μια πρόκριση στο Κύπελλο και ένα βαθμό στο πρωτάθλημα. Πανηγυρικό το κλίμα στη Λαμία, που επιστρέφει στα… δύσκολα του πρωταθλήματος. Απόντες οι Γκέντσογλου, Νούνιες (μέσοι), ο δεύτερος λόγω εθνικών υποχρεώσεων. Λογικά απόντες και οι Τιρόνε (μέσος), Σαραμαντάς (μπακ). Επιστρέφουν οι Μανούσος (μεσοεπιθετικός), Ελευθεριάδης (μέσος).

ΟΦΗ: Αναμενόμενη κοιλιά για τους Κρητικούς που αποδίδαν στο μάξιμουμ για αρκετό καιρό. Μόλις μια νίκη σε πέντε αγωνιστικές, εκτός εξάδας πλέον και η μάχη για τα play-offs φουντώνει. Έφυγε ο Ναμπί (μέσος) για Ατρόμητο, πήρε από τη Σάντα Κλάρα της Πορτογαλίας τον Φελίπε (μεσοεπιθετικός). Επιστρέφουν οι Γκαγέγος (μέσος), Πασαλίδης (στόπερ). Απόντες οι Βούρος (στόπερ), Μεγιάδο, Νέιρα (μέσοι).

Εκτίμηση: Σε καλή ψυχολογία η Λαμία μετά την πρόκριση, αλλά με μαζεμένη κούραση. Δεν είναι καλά ο ΟΦΗ, κυρίως αμυντικά, καθώς επιθετικά την κάνει τη δουλειά του. Μαζεμένη θα εμφανιστεί η Λαμία, δύσκολα θα ξεφύγει το σκορ, αξίζει σαν ποντάρισμα το να προηγηθούν οι Κρητικοί που ψάχνουν μια νίκη- απάντηση.

29/1 (15:00) Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης

Παναθηναϊκός: Δεν έθελξε με την απόδοση του κόντρα στον Ιωνικό, αλλά το τρίποντο ήρθε. Μόλις το δεύτερο διπλό του σε 15 εξόδους για το πρωτάθλημα. Επιστροφή εντός, όπου τρέχει σερί επτά αήττητων παιχνιδιών και μάλιστα στα τελευταία πέντε δε δέχεται και γκολ. Απόντες, ο εκτός πλάνων Χατζηγιοβάνης (εξτρέμ) και ο τιμωρημένος Βιγιαφάνιες (μέσος).

Αστέρας Τρίπολης: Έχει αποκτήσει χαρακτήρα την κατάλληλη στιγμή, με το εντός έδρας αήττητο σερί του να έχει φτάσει στα έξι παιχνίδια. Καμία σχέση εκτός έδρας, όπου μετράει μόλις ένα διπλό, απέναντι στον Απόλλων. Πάτησε εξάδα, ο στόχος είναι να παραμείνει εκεί. Απών ο Κανελλόπουλος (μέσος), στο 50/50 οι Σανταφέ (στόπερ), Γκαρσία (μπακ).

Εκτίμηση: Σαφώς η εντός έδρας εικόνα του Παναθηναϊκού, σε αντιδιαστολή με την εκτός έδρας εικόνα του Αστέρα, μας ωθούν στον άσο. Στοιχηματικά θα τον ήθελα λίγο πιο ψηλά, σε επίπεδα του 1.70 που έχει πέσει δεν μου κάνει. Συναντούν δυσκολίες ανέκαθεν με τον Αστέρα οι «πράσινοι», έχει λογική το αμφίτερμα σε αποδόσεις άνω του διπλασιασμού.

29/1 (17:15) Ιωνικός – Ατρόμητος

Ιωνικός: Το πάλεψε με τον Παναθηναϊκό, αλλά πάλι έμεινε με άδεια χέρια. Συνεχίζει να είναι αξιόμαχος, αλλά στην ουσία ο καλός πρώτος γύρος τον κρατάει μακριά από τους δύο τελευταίους. Απέκτησε τους Πλατέλλα (εξτρέμ) από Ξάνθη, Βαλιέντε (εξτρέμ) από Τούζλασπορ, επιστρέφει ο Καμπράλ (εξτρέμ). Απών ο Ρομαό (μέσος).

Ατρόμητος: Δεν κόντραρε σε καμία περίπτωση την ΑΕΚ δείχνοντας την διαφορά δυναμικής που υπάρχει. Το παλεύει για δυνατό φίνις, απέκτησε τους Ναμπί (μέσος) από τον ΟΦΗ, Ροτάριου (εξτρέμ) από Λουντογκόρετς. Απόντες οι Μουνίθ (μέσος), Κωτσόπουλος (επιθετικός), επιστρέφουν οι Παπαδόπουλος (στόπερ), Σάλομον (μέσος).

Εκτίμηση: Σύμφωνοι, μαχητικός ο Ιωνικός, αλλά εδώ και καιρό δεν μπορεί να πάρει αποτελέσματα. Στον Ατρόμητο προσπαθούν να σώσουν μια καταστροφική χρονιά, που παρόλες τις πολλές καλές (στα χαρτιά) μεταγραφές δεν τους βγαίνει. Το ξέρουν στο Περιστέρι ότι τέτοια παιχνίδια θα τους σώσουν, σε τιμές αουτσάιντερ ποντάρεται ο Ατρόμητος.

Weekly Fest: Κάθε ποντάρισμα μετράει στο Pamestoixima.gr!

30/1 (15:00) Παναιτωλικός – Άρης 

Παναιτωλικός: Ίσως στην καλύτερη φάση αν όχι της ιστορίας του, της χρονιάς σίγουρα. Μετά το διπλό στην ΑΕΚ και την νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό, ήρθε και το τεράστιο διπλό στη Κρήτη απέναντι στον ΟΦΗ. Απόντες οι Κορνέλιους (στόπερ) για διεθνείς υποχρεώσεις και Μεντόσα (μέσος). Απέκτησε τον Λάρσον (στόπερ) από την σουηδική Τζουργκάρντεν.

Άρης: Μηδέν εις το πηλίκο με τη Λαμία σε τρεις αναμετρήσεις και πρακτικά και ουσιαστικά. Τρίζει επικίνδυνα η καρέκλα του Μάντζιου, λαϊκά δικαστήρια από τον κόσμο, γενικά κακή η περίσταση για τους Θεσσαλονικείς. Επιστρέφουν οι Κουέστα (τερματοφύλακας), Μαντσίνι (επιθετικός). Απών ο Τζέγκο σε διεθνείς υποχρεώσεις και ο Ντένις (τερματοφύλακας).

Εκτίμηση: Στο καλύτερο μομέντουμ ο Παναιτωλικός, στο χειρότερο ο Άρης. Δεδομένο ότι ο Άρης θα κάνει σαν τρελός για ένα γκολ. Με το μομέντουμ του ο Παναιτωλικός σίγουρα θα βρει. Δεν τσιμπάω όσο και να θέλω στον υψηλό άσο. Προτιμώ το υπερτιμημένο over σε ένα παιχνίδι που θεωρώ θα έχουμε αρκετά τέρματα.

30/1 (15:00) ΠΑΣ Γιάννινα – Απόλλων Σμύρνης

ΠΑΣ Γιάννινα: Δεν απείλησε ποτέ στο «Καραϊσκάκης», κατέβηκε με πολλές απουσίες, ουσιαστικά για να μην χάσει. Δεν τα κατάφερε, μόλις μια νίκη στα έξι τελευταία και η υπόθεση εξάδα δυσκολεύει. Απών ο Σνάιντερ (μέσος). Επιστρέφουν οι Λοντίγκιν (τεματοφύλακας), Πίρσμαν (μπακ), Ντομίνγκεθ, Γκαρντάφσκι (μέσοι), Περέα (επιθετικός).

Απόλλων Σμύρνης: Η τακτική παίζουμε για να μη χάσουμε δεν αποδίδει πάντα. Το ίδιο έγινε και στην Τρίπολη όπου ηττήθηκε με γκολ στο φινάλε. Σταθερά σε κακή θέση, παλεύει με τον Ατρόμητο. Απών λογικά ο Βέρχουλστ (τερματοφύλακας), επιστρέφουν οι Σλίβκα (μέσος), Ιωαννίδης (επιθετικός).

Εκτίμηση: Σε καμία περίπτωση δεν είναι άξια εμπιστοσύνης ομάδα σαν τον Απόλλων. Σε κακή φάση οι Ηπειρώτες, αλλά δεν έχουν περάσει καλύτερες ομάδες από εκεί. Τον πρώτο λόγο ο ΠΑΣ σε combo με λίγα τέρματα.

Novibet – Με ακόμα καλύτερο cash out.

30/1 (17:15) ΑΕΚ – Βόλος

ΑΕΚ: Με εύκολο διπλό επέστεψε από το Περιστέρι και συνεχίζει την πίεση στον ΠΑΟΚ. Ταλαιπωρήθηκε και αυτή από την κακοκαιρία, ενώ έχει θεματάκια με κρούσματα ακόμη. Σε διεθνείς υποχρεώσεις οι Μοχαμάντι, Χατζισάφι (μπακ), Ανσαριφάντ (επιθετικός). Επιστρέφουν οι Στάνκοβιτς (τερματοφύλακας), Βράνιες (στόπερ).

Βόλος: Δεν κοίταξε ποτέ στα μάτια τον ΠΑΟΚ, με την τεσσάρα να τον γειώνει λίγο. Δεν απέχει πολύ από την εξάδα, το θέμα είναι αν θέλουν και μπορούν να παλέψουν για τόσο ψηλά. Χωρίς απουσίες για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, με μια προσθήκη αυτή του εξτρέμ Κορέα από την Νέφτσι Μπακού.

Εκτίμηση: Δεν εμπνέει εμπιστοσύνη ο Βόλος, καθώς δεν έχει διάρκεια στις εμφανίσεις του. Η ΑΕΚ σοβαρεύτηκε εκ νέου, μένει να δούμε εάν θα το διατηρήσει. Έχουν ποιότητα επιθετικά και οι δύο, δύσκολα θα μείνει χαμηλά το παιχνίδι. Σε καλά επίπεδα το over και μπαίνει στις επιλογές μας.

30/1 (19:30) ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός

ΠΑΟΚ: Έφτασε στα εννιά παιχνίδια χωρίς ήττα και μάλιστα χωρίς να δεχτεί γκολ στα τέσσερα τελευταία. Δημιουργεί ερωτήματα η αγωνιστική εικόνα του, αλλά έχει ψυχολογία. Με ενδεχόμενη νίκη του μπαίνει και πάλι στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Μοναδικός απών ο Ελ Καντουρί (μέσος).

Ολυμπιακός: Επιτέλους νίκη για το 2022, απέναντι στον ΠΑΣ, χωρίς πάντως να ενθουσιάσει και πάλι. Στόχος να διατηρηθεί στο +9 από τον «δικέφαλο του βορρά». Επέστρεψαν από το Copa Africa οι Καμαρά (μέσος), Ονεκιούρου, Ροντρίγκεζ (εξτρέμ), εκεί συνεχίζουν οι Σισέ (στόπερ), Κουντέ (μέσος). Επιστρέφουν λογικά και οι Βάτσλικ (τερματοφύλακας), Μπουχαλάκης (μέσος).

Εκτίμηση: Θεωρητικά ο ΠΑΟΚ δείχνει να έχει το πάνω χέρι. Ο Ολυμπιακός αν παραταχθεί θεωρητικά πλήρης, έχει το τρόπο να πάρει αποτέλεσμα. Το θέμα είναι πως κανείς δεν θέλει να χάσει. Προς το Χ το παιχνίδι με το ανάλογο ρίσκο.

Συνοπτικά η 20η αγωνιστική
15:00
Λαμία - ΟΦΗ
Anytime score 0-1
2.07
15:00
Παναθηναϊκός - Αστέρας Τρίπολης
Goal/goal
2.20
17:15
Ιωνικός - Ατρόμητος
2 dnb
2.02
15:00
Παναιτωλικός - Άρης
Over 2,5
2.55
15:00
ΠΑΣ Γιάννινα - Απόλλων Σμύρνης
1 & under 3,5
2.34
17:15
AEK - Bόλος
Over 2,5
1.81
19:30
ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
Χ
3.15
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις