Ολυμπιακός: Ισοφάρισε αρνητικό ρεκόρ 51 χρόνων

Ολυμπιακός

Αρνητικό ρεκόρ που κρατά από το 1971 ισοφάρισε ο Ολυμπιακός. Θα το σπάσει ή θα αντιδράσει κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα;

Αρνητικό ρεκόρ 51 χρόνων ισοφάρισε ο Ολυμπιακός μετά και την ήττα στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και τις προσφορές* τους

Ήταν Ιανουάριος του 1971, όταν οι Πειραιώτες στα τρία πρώτα παιχνίδια του έτους, δεν είχαν νικήσει σε κανένα. Συγκεκριμένα, τότε, με προπονητή τον Λάκη Πετρόπουλο, είχαν αντιμετωπίσει κατά σειρά, ΠΑΟΚ (0-0), Ηρακλή (1-1) και Παναθηναϊκό (0-0).

Φτάνοντας στο σήμερα, οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν καταφέρει να κερδίσουν κανένα από τα τρία πρώτα παιχνίδια του 2022! Λευκές ισοπαλίες στο πρωτάθλημα κόντρα σε Απόλλωνα και Παναθηναϊκό, ενώ την Τετάρτη ηττήθηκε με ανατροπή απ’ τον Παναιτωλικό στο πρώτο ματς της φάσης των «8» του Κυπέλλου.

Επόμενο ματς για τον Ολυμπιακό, η φιλοξενία της ευχάριστης έκπληξης της Super League, ΠΑΣ Γιάννινα. Το σετ των αποδόσεων της Betshop, φυσικά παίζει με γκραν φαβορί τους πρωταθλητές. Στο 1.32 ο άσος, στο 5.10 η ισοπαλία και στο 9.90 το διπλό του «Άγιαξ της Ηπείρου».

Winmasters – Με το Yourbet* φτιάχνεις το δικό σου στοίχημα με τους δικούς σου όρους!

Θα καταφέρει ο Ολυμπιακός να πάρει την πρώτη νίκη μέσα στο 2022 ή θα σπάσει το αρνητικό ρεκόρ; Οι απαντήσεις θα δοθούν το βράδυ της Κυριακής στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις