Περνούν τα φαβορί στο DFB Pokal vol. I

προγνωστικά

Προγνωστικά στοιχήματος στο κύπελλο Γερμανίας έχει ο Psyradios, ο οποίος ανέλυσε δύο αγώνες και προτείνει τέσσερα σημεία.

Τα έχουμε πει πολλές φορές. Θέλει και τύχη το ρημάδι. Τρια γκολ η Ρέγκενσμπουργκ, από ένα Σάλκε και Κίελο και η Σάντχαουζεν ούτε ένα, έτσι για να σπάσει τη δυάδα. Γράφω για γκολ Γκρέγκοριτς και Μπόρε, διαλέγω τον δεύτερο, σκοράρει ο πρώτος (3.50). Στο 1-1 το ματς στο Άουγκσμπουργκ από το 33’, ακυρώνονται 3 γκολ (μας έχει ρημάξει αυτός ο VAR), χάνονται απίστευτες ευκαιρίες στο δεύτερο, over δεν βγαίνει ποτέ. Προηγείται νωρίς η Μπίλεφελντ, κάθεται σε αυτό αντί να τελειώσει το ματς, πάρε και το 2-2 τελικό και -45 μονάδες με 0/4 στα προγνωστικά.

Καινούργια εβδομάδα, καινούργια τύχη με τα προγνωστικά να έρχονται αυτή τη φορά από το DFB Pokal και το πρώτο πιάτο της φάσης των «16». Ένας θεσμός που παραδοσιακά είναι γεμάτος εκπλήξεις, αλλά στοιχηματικά εμπεριέχει ευκαιρίες. Δύο εκ των τεσσάρων ματς απόψε μπήκαν στο μικροσκόπιο, πάμε να γυρίσουμε το μπιφτέκι λοιπόν.

  • Μετά τη 4άρα από τη Μπάγερν, η προσοχή για τη Κολωνία στρέφεται στο αποψινό ματς εναντίον του Αμβούργου. Με τη βελτίωση σε όλους τους τομείς να είναι πλέον δεδομένη για την ομάδα, μια πιθανή καλή πορεία και στο Κύπελλο, σίγουρα δεν είναι εκτός πλάνων του κόουτς Μπάουμγκαρτ. Το Αμβούργο παλεύει για την άνοδο και έχει μπροστά του το τοπικό ντέρμπι  εναντίον της Πάουλι. Στη ζυγαριά θαρρώ το ματς της Παρασκευής είναι αυτό που καίει περισσότερο τους φιλοξενούμενους. Πάντως δεν είναι ομάδα που κρύβεται, παίζει καλό ποδόσφαιρο φέτος, αν την υποτιμήσει η Κολωνία θα έχει πρόβλημα. Σε 21 επίσημα ματς φέτος, οι μεν γηπεδούχοι έχουν δεχθεί στα 19 εξ αυτών τουλάχιστον ένα γκολ, οι φιλοξενούμενοι δε στα ίδια ματς  δεν έχουν σκοράρει μόνο σε 2. Λογικά θα δούμε ματς με γκολ, αλλά θα στηρίξω τους γηπεδούχους για τη πρόκριση.

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και τις προσφορές* τους

  • Σε κανονικές συνθήκες μια έκπληξη θα μπορούσε να παιχθεί, αυτή δηλαδή του αποκλεισμού της Ντόρτμουντ από τη Πάουλι. Με άδειο όμως το Milentor (μόνο 2 χιλ. θεατές λόγω κορωνοϊού) και με το επερχόμενο απόλυτο ντέρμπι εναντίον του Αμβούργου σε 3 μέρες, παιχνίδι κομβικό για την άνοδο, οι γηπεδούχοι είναι άγνωστο πόσο θα παλέψουν, αν το παιχνίδι στραβώσει από νωρίς. Δεν έχουν χάσει φέτος στην έδρα τους, δεν ήταν όμως και πότε ομάδα κυπέλλου, αφού η συμμετοχή τους στη συγκεκριμένη φάση είναι μόλις η πρώτη στη τελευταία 15ετία.

 

  • Η Ντόρτμουντ ξεκίνησε φουριόζα το ’22, θα έχει τις ελλείψεις της αμυντικά (Τσαν, Μουνιέρ εκτός) το παιχνίδι όμως θα εξαρτηθεί από τις δικές της ορέξεις. Μετράει 6 τελικούς στα τελευταία 10 χρόνια, πρώτο φαβορί και φέτος με τη Μπάγερν εκτός, είναι ο θεσμός γενικά που της πάει. Μπαίνει, καθαρίζει το ματς από νωρίς, δεν δίνει δικαιώματα και παίρνει τη πρόκριση. Ένα γκολ όμως θα το φάει, δεν υπάρχει περίπτωση. Αυτό κυνηγάμε σήμερα, σενάριο που θα μας πληρώσει καλά.

Winmasters – Παίζεις πολλές επιλογές; Ενισχυμένες* αποδόσεις στα παρολί στα μεγάλα πρωταθλήματα!

Μονό
19:30
Κολωνία – Αμβούργο
1Χ & goal/goal
2.00
BET: 10 units
Μονό
19:30
Κολωνία – Αμβούργο
Γκολ Μοντέστ
2.00
BET: 15 units
Μονό
21:45
Σεντ Πάουλι – Ντόρτμουντ
2 & goal/goal
2.62
BET: 10 units
Μονό
21:45
Σεντ Πάουλι – Ντόρτμουντ
Ντόρτμουντ να κερδίσει και στα 2 ημίχ.
3.00
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις