Για το θαύμα του 3.60

Για το θαύμα του 3.60

Προγνωστικά: Ο Δημήτρης Ανδρουτσόπουλος επιστρέφει με μονό από το ΝΒΑ σε απόδοση... «κόλαση»!

Προγνωστικά: «Κολάζει» το 3.60

Καλησπέρα σε όλους. Στήλη με ΝΒΑ απόψε με κάτι διαφορετικό και ποντάρισμα στην απόδοση. Οπότε τα φώτα πέφτουν στην Ιντιάνα και τα προγνωστικά μας επίσης. Πάμε να δούμε.

Πέισερς λοιπόν εναντίον Μπάκς πράξη έκτη. Μία σειρά που θα μπορούσε να είχε εξελιχθεί τελείως διαφορετικά άμα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε ενεργό ρόλο σε αυτή αφού ακόμα δεν έχει παίξει ούτε ένα ματς λόγω του τραυματισμού ενώ ο Λίλαρντ απουσίασε από τα δύο τελευταία παιχνίδια. Πλέον τα πράγματα για τον Ρίβερς είναι πολύ συγκεκριμένα. Είτε θα κερδίσει απόψε και θα στείλει τη σειρά στο Μιλγουόκι είτε η ομάδα του θα αποκλειστεί. Ο Αμερικανός προπονητής ενδέχεται να πάρει τα ρίσκα του και να ρίξει και τους δύο απόψε στο παρκέ. Τα ρεπορτάζ από τις ΗΠΑ μάλιστα σημειώνουν πως αμφότεροι είναι αμφίβολοι αλλά τουλάχιστον ένας θα μπει στη μάχη απόψε. Οι γηπεδούχοι είναι μία ομάδα γεμάτη ταλέντο αλλά με αδυναμίες, αφέλεια και απειρία. Το τέταρτο ματς το καθάρισαν στο δεύτερο ημίχρονο ενώ ηττήθηκαν από τους… μισούς Μπακς την Τετάρτη τα ξημερώματα.

Επειδή το στοίχημα είναι παιχνίδι αποδόσεων το διπλό στο 3.60 αξίζει. Η απόδοση θα πέσει το βράδυ άμα συμμετέχουν τελικά οι Λίλαρντ – Γιάννης αλλά και ακόμα στο χειρότερο σενάριο που δεν παίξουν θα δώσουν τρελή μάχη ο Μίντλετον με τους άλλους παίκτες αλλά πιστεύω πως το Μιλγουόκι σήμερα θα δει έναν αστέρα του να πατάει στο παρκέ, εξάλλου για έναν παίκτη σαν τον Αντετοκούνμπο δύο σερί αποκλεισμοί στον πρώτο γύρο πάνε πολύ. Αγορά λοιπόν στο διπλό και… βλέπουμε.

Σούπερ Δώρο* στο PS Rewards Χωρίς Κατάθεση!

Μονό
01:30
Ιντιάνα Πέισερς - Μιλγουόκι Μπακς
2
3.60
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις