Με τις βολές των Φαλ και Ναν στο 3.61

Με τις βολές των Φαλ και Ναν στο 3.61

Προγνωστικά και ανάλυση μπάσκετ από τα playoffs και το Game 4 της σειράς Μακάμπι-Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα έχει για σήμερα ο Παναγιώτης Γαλάνης.

Προγνωστικά μπάσκετ: Δυάδα με βολές που αγγίζει το 3.61

Καλημέρα σε όλους. Μετά το κερδισμένο combo της Μπασκόνια και του Μάρκους Χάουαρντ απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, επιστρέφουμε ξανά με προγνωστικά από τα Playoffs της Euroleague και αυτή τη φορά με δυάδα επιλογών από τις μάχες των δυο ελληνικών ομάδων απέναντι σε Μακάμπι Τελ Αβίβ και Μπαρτσελόνα αντίστοιχα.

Ο Παναθηναϊκός δεν παρουσιάστηκε όσο έτοιμος χρειαζόταν και έτσι ηττήθηκε στο τέλος με 85-83 από τη Μακάμπι, σε ένα ματς που στα τελευταία πέντε λεπτά επιχείρησε να κάνει μία από τις μεγαλύτερες ανατροπές του. Οι «πράσινοι» πληγώθηκαν από τα αμυντικά τους λάθη και από την αδράνεια στον επιθετικό τους τομέα κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Πλέον, η ομάδα του Εργκίν Αταμάν καλείται να κάνει το ολικό «come back» και να γυρίσει τη σειρά στο ΟΑΚΑ για το Game 5, προκειμένου να βρεθεί στο Final-4 του Βερολίνου.

Κορυφαίος για τους «πράσινους» ήταν ο Κέντρικ Ναν που σταμάτησε στους 25 πόντους, ενώ εξαιρετική ήταν και η παρουσία του Ιωάννη Παπαπέτρου με 17 πόντους και 6 ριμπάουντ, ενώ στον αντίποδα διακρίθηκαν οι Τζος Νίμπο με 22 πόντους και 9 ασίστ και Λορέντζο Μπράουν με 16 πόντους και 8 ασίστ. Μάλιστα, το «τριφύλλι» μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, κατέθεσε ένσταση για δυο διαιτητικές αποφάσεις, ωστόσο η Euroleague δεν θεώρησε ότι έγινε κάποιο λάθος που επηρέαζε την έκβαση του ματς. Τέλος, ακόμη εκτός δράσης παραμένει ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, ενώ για την ομάδα του «λαού», η συμμετοχή του τραυματία Γουέιντ Μπόλντγουιν θα αποφασιστεί λίγο πριν το τζάμπολ.

Οι βολές θα δώσουν τη λύση!

Ο Ολυμπιακός μετά από ένα ματς για… γερά νεύρα στο ΣΕΦ, ηττήθηκε στην παράταση με 82-80 από την Μπαρτσελόνα και πλέον βρίσκεται επίσης με 2-1 πίσω στο σκορ της σειράς και καλείται να βγάλει αντίδραση, προκειμένου να παραμείνει «ζωντανός» στο κυνήγι του εισιτηρίου για το Final-4. Οι διαιτητές καταλόγισαν φάουλ σχεδόν στην εκπνοή στον Φίλιπ Πετρούσεφ σε σουτ τριών πόντων του Τζαμπάρι Πάρκερ, με τους «ερυθρόλευκους» να διαμαρτύρονται επίσης έντονα μετά το φινάλε του παιχνιδιού.

Κορυφαίος για τους Πειραιώτες ήταν ο Φίλιπ Πετρούσεφ που είχε 18 πόντους και 5 ριμπάουντ, ενώ άξιος συμπαραστάτης του ήταν ο Μόουζες Ράιτ με 16 πόντους και 8 ριμπάουντ. Το σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα καλείται να παρουσιαστεί έτοιμο και να περιορίσει τους «Μπλαουγκράνα» που απέχουν μόλις μία νίκη από την είσοδό τους στην τετράδα της διοργάνωσης.

Οι μονομαχίες των δυο ελληνικών ομάδων σίγουρα έχουν έναν κοινό παρανομαστή και αυτός είναι η πίεση που νιώθουν οι «αιώνοι», καθώς αγωνίζονται πλέον με… την πλάτη στον τοίχο. Προετοιμαζόμαστε για δυο ματς πολύ σκληρά με αρκετές επαφές και για το λόγο αυτό δεν θα μπλέξουμε με νικητή ή τους πόντους στην εκάστοτε αναμέτρηση.

Πάμε λοιπόν στις βολές, καθώς η γραμμή της «φιλανθρωπίας» παρουσιάζει αρκετές ευκαιρίες στοιχηματικά και εμείς θα επιλέξουμε από το ματς του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα το over 0,5 εύστοχης βολής του Μουσταφά Φαλ, ο οποίος αναμένεται να τροφοδοτηθεί αρκετά για να φθείρει τους ψηλούς των Καταλανών, ενώ στο ματς του Παναθηναϊκού κόντρα στη Μακάμπι, εμείς θα επιλέξουμε το over 2,5 εύστοχων βολών του Κέντρικ Ναν, καθώς όπως φάνηκε και στο τελευταίο παιχνίδι, θα χρειαστεί το ατομικό του ταλέντο, προκειμένου ο Παναθηναϊκός να βρει πόντους κόντρα στην ομάδα του Κάτας.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Δυάδα απόδοσης 3.61
19:45
Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα
Μουσταφά Φαλ: over 0,5 εύστοχη βολή
1.72
21:45
Μακάμπι Τελ Αβίβ - Παναθηναϊκός
Κέντρικ Ναν: over 2,5 εύστοχες βολές
2.10
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις