Στο μενού Γκαμπόν – Μαρόκο στο 2.15 και 3.85

Γκαμπόν - Μαρόκο

Στην αναμέτρηση Γκαμπόν - Μαρόκο επέλεξε να ποντάρει στη στήλη της Τρίτης ο Funbetάκιας σε αποδόσεις του 2.15 και 3.85.

Καλημέρα στους φίλους και της φίλες μας. Ελπίζω να είστε καλά. Πως να μην είστε δηλαδή, όταν κάνω την εμφάνιση μου σε κουτσή και στραβή μέρα. Ξέρω, είμαι η χαρά σας. Το VAR μας χάλασε τη στήλη του Σαββάτου, αλλά προτιμάμε δικαιοσύνη, από ταμείο. Προχωράμε έχοντας στο μενού την αναμέτρηση Γκαμπόν – Μαρόκο.

Αναμέτρηση για τον τρίτο όμιλο του Copa Africa. Στους έξι βαθμούς το Μαρόκο, στους τέσσερις η Γκαμπόν. Το Μαρόκο έχει προκριθεί ήδη, αλλά με ήττα μένει δεύτερο. Η Γκαμπόν από την άλλη μπορεί να τερματίσει από πρώτη (με νίκη) έως και τρίτη, σε περίπτωση που ηττηθεί και κερδίσει η Γκάνα με αρκετά γκολ.

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και τις προσφορές* τους

Εχουμε και λέμε. Πολλά τα προβλήματα στην ομάδα της Γκαμπόν. Αποχώρησαν με προβλήματα στην καρδιά οι δύο κορυφαίοι του ρόστερ, ο μέσος Λεμινά και ο φορ Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ. Παράλληλα, έχει ακόμη πέντε παίκτες εκτός με κορωνοϊό. Ωστόσο, θα παλέψει για τη νίκη που σημαίνει πρωτιά, ενώ οι δύο παίκτες που αποχώρησαν, δεν αγωνίστηκαν στα προηγούμενα παιχνίδια. Πρακτικά αυτό σημαίνει πως η Γκαμπόν έμαθε να ζει χωρίς αυτούς.

Στην αντίπερα όχθη, ο κόουτς Χαλίλχοτζιτς αναμένεται να κάνει ροτέισον και να δώσει ευκαιρίες. Πιθανότατα εκτός ο αστέρας της, ο μπακ Χακίμι. Βολεύεται με δύο αποτελέσματα, αλλά δύσκολα θα ρισκάρει να αφήσει το ματς και να αρκεστεί με το βαθμό.

Τι κρατάμε από το Γκαμπόν – Μαρόκο; Αρχικά ένα ασιατικό ποντάρισμα με στήριξη στη Γκαμπόν, αλλά και μια ζαριά σε σκοράκι κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Winmasters – Παίζεις πολλές επιλογές; Ενισχυμένες* αποδόσεις στα παρολί στα μεγάλα πρωταθλήματα!

Μονό
21:00
Γκαμπόν - Μαρόκο
1 (+1 AH)
2.15
BET: 10 units
Μονό
21:00
Γκαμπόν - Μαρόκο
Anytime score: 1-1
3.85
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις