Δυνατά φαβορί, η αξία στα γκολ

προγνωστικά Ολλανδίας

Με δύο παιχνίδια ασχολούμαστε σήμερα στα προγνωστικά Ολλανδίας, με την αξία να βρίσκεται στα γκολ των φαβορί.

Χαβ ε νάις ντέι λαντς! Δε πήγε καλά η Σαββατιάτικη στήλη, με τη Μπλάκμπερν να μένει στο γκολ, τη Μίντλεσμπρο να νικάει εν τέλει δύσκολα και το ρίσκο μας να μένει στο Χ. Δεν ήταν λάθος το διάβασμα, αλλά το ταμείο δεν ήρθε, οπότε πάμε να ρεφάρουμε σήμερα με προγνωστικά Ολλανδίας.

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και τις προσφορές* τους

Προγνωστικά Ολλανδίας: Διαφορετικά παιχνίδια, ίδιο συμπέρασμα

Εκκίνηση από το Γκρόνινγκεν όπου η τοπική ομάδα υποδέχεται την Αϊντχόφεν. Ακόμη μια μέτρια χρονιά διάγουν οι γηπεδούχοι, που έχουν σαν στόχο την άνετη παραμονή. Προς το παρόν δείχνουν να το καταφέρνουν σχετικά εύκολα, αλλά τους λείπουν οι νίκες. Μόλις τέσσερις νίκες μετά από 18 αγωνιστικές, με επτά ισοπαλίες και επτά ήττες. Πολύ αρνητική η παράδοση με τους πρωτοπόρους, αφού έχουν χάσει τα επτά τελευταία μεταξύ τους και μάλιστα εύκολα. Η Αϊντχόφεν έχει να αγωνιστεί από τις 23/12, οπότε ένα θέμα με τον αγωνιστικό ρυθμό θα το έχει. Οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να καλύψουν αρχικά τα μετόπισθεν, αλλά η ποιότητα της Αϊντχόφεν νομίζω θα γύρει εύκολα τη πλάστιγγα. Προφανώς οι τιμές σε σημείο δεν αξίζουν, ποντάρισμα στο να σκοράρει και στα δύο ημίχρονα η Αϊντχόφεν.

Συνεχίζουμε με το παιχνίδι Φορτούνα Σίταρντ – Άλκμααρ. Στη ζώνη του υποβιβασμού στη πρό τελευταία θέση, παραμένουν οι γηπεδούχοι, αδυνατώντας να σηκώσουν κεφάλι. Μόλις μια νίκη στα τελευταία 10 παιχνίδια για τη Φορτούνα, η οποία έχει να αγωνιστεί από 22/12. Η Άλκμααρ από την άλλη, έχει μεταπτώσεις στην απόδοση της φέτος, αλλά επιθετικά παραμένει πολύ ισχυρή. Συντριπτική παράδοση απέναντι στη Φορτούνα με 9 νίκες στα 10 τελευταία μεταξύ τους. Συνηθίζει να πετάει το πρώτο ημίχρονο στα παιχνίδια της φέτος, με τα δεύτερα ημίχρονα να έχουν τη μερίδα του λέοντος στα γκολ. Δεν υπάρχει λόγος να αλλάξουμε τη πεπατημένη μας και σε αυτό το παιχνίδι, με το φαβορί να είναι και εδώ ξεκάθαρο.

Όταν θέλεις να παίξεις υπεύθυνα, παίζεις εδώ! Betshop.gr

Μονό
15:30
Γκρόνιγκεν - Αϊντχόφεν
Αϊντχόφεν να σκοράρει και στα δύο ημίχρονα
2.08
BET: 25 units
Μονό
17:45
Φορτούνα Σίταρντ - Άλκμααρ
Over 1,5 στο 2ο ημίχ.
1.79
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις