ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

Πέρασε ο Ρόμπερτσον, αλλά... τα είδαμε όλα!

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Πέρασε ο Ρόμπερτσον, αλλά... τα είδαμε όλα!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Πέρασε ο Ρόμπερτσον, αλλά... τα είδαμε όλα!

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με… ΟΑΚΑ και Μπράιτον!

Προγνωστικά NBA: Ειδικό NBA με επιτυχία 93%

Προγνωστικά NBA: Ειδικό NBA με επιτυχία 93%

Βάζει τη σφραγίδα η Σίτι κόντρα στη Κοπεγχάγη, υποψιασμένη η Ρεάλ κόντρα στη Λειψία

Θέλει να ξεσπάσει και να «τελειώσει» στο 1.95

προγνωστικά

Διαλεχτά σημεία με πολύ ταμείο

μελετημένα προγνωστικά

Βατός διπλασιασμός στο Βέλγιο

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Combo με κίνητρο και απουσίες

προγνωστικά

Περνούν από το Μπράιτον οι «πολίτες»

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (25/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (25/4)

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Πέρασε ο Ρόμπερτσον, αλλά… τα είδαμε όλα!

Πέρασε ο Ρόμπερτσον, αλλά... τα είδαμε όλα!

Δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψουμε επαρκώς όσα συνέβησαν στον πρώτο ημιτελικό του Masters, ο οποίος κρίθηκε στην τελευταία μαύρη, με απίστευτο «σενάριο»!

Την ώρα που οι περισσότεροι παρακολουθούσατε ποδόσφαιρο, οι φίλοι του σνούκερ απόλαυσαν άλλη μια δραματική μάχη. Ο Νιλ Ρόμπερτσον κέρδισε την πρόκριση στον τελικό του Masters νικώντας τον Μαρκ Γουίλιαμς με 6-5, σε έναν ημιτελικό που θα θυμόμαστε για πολύ καιρό.

Όλος ο αγώνας ήταν απίστευτος, αλλά ειδικά το τελευταίο frame θα μείνει στην Ιστορία. Ο Γουίλιαμς έχασε μια «χρυσή» ευκαιρία για να φτάσει στον τελικό για πρώτη φορά μετά το 2003. Όμως, αξίζουν συγχαρητήρια και στον Ρόμπερτσον, ο οποίος δεν τα παράτησε όταν όλα έμοιαζαν να χάνονται και η τύχη του γύριζε την πλάτη. Κάτι που δεν συνέβη μόνο στο decider.

Ο Αυστραλός είχε επιστρέψει από το 1-4 και το 3-5 και μπήκε στο τελευταίο frame έχοντας το ψυχολογικό πλεονέκτημα. Ωστόσο, αν και πήρε πρώτος τραπέζι, «κόλλησε» σε μια δύσκολη κόκκινη που έπαιξε με τον «κύκνο» στο 21-0, αφήνοντας εύκολο ξεκίνημα στον αντίπαλό του.

Ο Γουίλιαμς αξιοποίησε την ευκαιρία, αν και χρειάστηκε μια αδιανόητη φλουκιά για να συνεχίσει το break του μέχρι τους 67 πόντους και να αφήσει τον Ρόμπερτσον να αναζητά ένα σνούκερ. Ο Ουαλός είχε σταθεί τυχερός και στην αρχή του όγδοου frame. Σε μια προσπάθεια για safety, είδε την κόκκινη που έπαιξε να χτυπά κατά την επιστροφή της στην άσπρη και να καταλήγει στην αριστερή μεσαία τρύπα! Έτσι άρχισε το break 91 χάρη στο οποίο ξέφυγε με 5-3.

Ο Ρόμπερτσον, όμως, δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Αν και γρήγορα βρέθηκε να αναζητά και δεύτερο σνούκερ (αφού αναγκάστηκε να συνδυάσει την προτελευταία κόκκινη με την καφέ), έφερε αμέτρητες φορές τον Willo σε δύσκολη θέση. Με τη μαύρη στο χείλος της πάνω αριστερής τσέπης και την τελευταία κόκκινη κολλημένη πάνω της, εξανάγκασε τον Γουίλιαμς σε ένα φάουλ. Και η ανταλλαγή τακτικών χτυπημάτων που ακολούθησε, έκοψε την ανάσα.

Μέχρι τη στιγμή που ο Ουαλός έκανε αυτό:

https://twitter.com/OOCSnooker/status/1482392586694311937

Όλοι πιστέψαμε ότι ο γόρδιος δεσμός είχε λυθεί. Ωστόσο, ο Γουίλιαμς έχασε δύο μέτριας δυσκολίας ευκαιρίες να βάλει την τελευταία κόκκινη και να τελειώσει το ματς. Την έβαλε τελικά ο Ρόμπερτσον, για να κυνηγήσει σνούκερ στην κίτρινη. Και στην πρώτη κιόλας προσπάθεια, ήρθε το δώρο!

Ο Γουίλιαμς επέλεξε να αποφύγει με «μασέ» χτύπημα την πράσινη, αντί να βρει την κίτρινη μέσω κάποιας σπόντας. Ωστόσο, απέτυχε παταγωδώς. Η κίτρινη στρώθηκε στο πιάτο για τον Ρόμπερτσον, ο οποίος αφού έβαλε και τη δύσκολη πράσινη, ολοκλήρωσε το «καθάρισμα»!

Στο τέλος ο θριαμβευτής απολογήθηκε στον αντίπαλό του για τον σκληρό τρόπο με τον οποίο τον νίκησε. Η αλήθεια, όμως, είναι ότι η τύχη γύρισε πολλές φορές την πλάτη στον Αυστραλό στο δεύτερο μισό του ημιτελικού. Λίγο έλειψε να κρίνει το ματς υπέρ του Γουίλιαμς, ο οποίος προς τιμήν του απέδωσε τα εύσημα στον Ρόμπερτσον για την αυταπάρνησή του.

https://twitter.com/Eurosport_UK/status/1482396925341151240

Σίγουρα, πάντως, ο 46χρονος άσος έμεινε με την πικρία. Έπαιξε φανταστικό σνούκερ στο πρώτο μισό του αγώνα και όταν προηγήθηκε 3-1 με μια κλοπή-σήμα κατατεθέν του, φάνηκε να έχει το πάνω χέρι για τη νίκη – ιδίως όταν αργότερα ξέφυγε με 4-1. Στη συνέχεια, όμως, άρχισε να υποπίπτει σε λάθη. Οι δύο χαρακτηριστικές εύνοιες της τύχης, αλλά και η φοβερή απόδραση στην φάση που παρουσιάσαμε, δεν ήταν αρκετές για να του χαρίσουν τη νίκη.

Ο ίδιος, πάντως, εμφανίστηκε ψύχραιμος στις δηλώσεις. «Θα μπορούσα να είχα νικήσει και ο κόσμος μπορεί να λέει ότι κλώτσησα την ευκαιρία, αλλά δεν το βλέπω έτσι. Έχασα απλώς έναν αγώνα σνούκερ που έπρεπε να είχα κερδίσει. Δεν τα βάφω μαύρα. Καλή τύχη στον Νιλ στον τελικό», είπε ο 46χρονος άσος, ο οποίος τα είχε με τον εαυτό του περισσότερο για κάποιες αστοχίες του στο ένατο frame, όταν είχε την ευκαιρία να τελειώσει το ματς με 6-3.

Όσο για τον Ρόμπερτσον, ήταν εμφανώς ανακουφισμένος και δήλωσε: «Η επιστροφή μου ενώ είχα ουσιαστικά αποκλειστεί, αφού αναζητούσα δύο σνούκερ στο decider, ήταν φανταστική. Το συναίσθημα όταν πλασαρίστηκα στη μαύρη σε ένα σημείο από το οποίο δεν γινόταν να αστοχήσω, ήταν υπέροχο. Πρέπει να απολαύσω και κατόπιν να ανασυνταχθώ πνευματικά για τον τελικό».

Ο 39χρονος άσος προκρίθηκε στον τελικό του Masters για πρώτη φορά μετά το 2015, όταν συνετρίβη με 10-2 από τον Σον Μέρφι. Τον ίδιο παίκτη είχε αντιμετωπίσει και στον τελικό του 2012, τη χρονιά που κατέκτησε το τρόπαιο νικώντας με 10-6. Στον αυριανό τελικό, αντίπαλός του θα είναι ο νικητής του αγώνα ανάμεσα στον Τζαντ Τραμπ και τον Μπάρι Χόκινς (είναι ισόπαλοι 2-2 αυτήν τη στιγμή).

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις