Στήριγμα η Τουλούζ στο «TFC»

Προγνωστικά Γαλλίας

Προγνωστικά Γαλλίας: Τρίποντο για να πατήσει κορυφή θέλει η Τουλούζ. Ντεμπούτο Καρτιέ στον πάγκο της Νανσί.

Όπως και την προηγούμενη εβδομάδα, έτσι και τώρα η 22η αγωνιστική της Ligue 2 είναι λειψή, με τρεις αναμετρήσεις (ΑζαξιόΟσέρ, ΝιμΒαλενσιέν, ΝιόρΔουνκέρκη και Κεβιγί – Αμιάν) να έχουν αναβληθεί ελέω covid. Δύο παιχνίδια ξεχωρίζουν από το υπόλοιπο πρόγραμμα, σε αυτά θα εστιάσουμε στα σημερινά προγνωστικά Γαλλίας. Για πάμε… 

Το μομέντουμ η Μπαστιά

Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση στο «Μαρσέλ Πικό». Η Νανσί φιλοδοξεί υπό της οδηγίες πλέον του πολύπειρου Αλμπέρ Καρτιέ να γυρίσει το διακόπτη και να αποφύγει τις περιπέτειες (τελευταία στη Ligue 2, 9 βαθμούς πίσω από τη 17η θέση). Απέναντί της η φορμαρισμένη Μπαστιά του Ρεζίς Μπρουάρ που μετρά έξι νίκες στα δέκα τελευταία σε πρωτάθλημα και κύπελλο (6-3-1, απέκλεισε και την Κλερμόν με 2-0) ενώ έρχεται ενισχυμένη μεταγραφικά με την έλευση του εξτρέμ Μανζάλα (πρώην Αμιάν, Ανζέ, Καϊσέρισπορ). 

Αναγκαίο για τη Νανσί να αρχίσει να παίρνει αποτελέσματα, θα πρέπει όμως να βρει λύσεις στην επίθεση (χειρότερη συγκομιδή στη Ligue 2 με 14 γκολ). Η Μπαστιά έχει την πολυτέλεια να περιμένει και να εκμεταλλευτεί τα κενά των «ερυθρόλευκων» στην άμυνα. 

Θα πάμε με το συνδυαστικό Χ2 και over 1,5 σε τιμές άνω του διπλασιασμού. Επιπλέον θα ποντάρουμε και στα κόρνερ των γηπεδούχων με το line να βρίσκεται στο 4,5.

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και τις προσφορές* τους

 

Νίκη κορυφής για Τουλούζ

Ακλόνητο φαβορί η Τουλούζ που υποδέχεται την Πο. Οι «βιολετί» είναι πολύ αποτελεσματικοί εντός έδρας (5-3-1), παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο, δημιουργούν πολλές τελικές ενώ καταγράφουν και υψηλούς αριθμούς κόρνερ στα παιχνίδια τους (κερδίζουν περίπου 7 ανά αγώνα εντός). Παράλληλα, η ομάδα του Φιλίπ Μοντανιέ διατηρεί και την κορυφαία επίθεση της κατηγορίας (40 γκολ, 13 ο φορ Χίλεϊ που είναι 1ος στη Ligue 2).  Με νίκη έχει την ευκαιρία να ανέβει έστω και προσωρινά (και με παραπάνω ματς) στην κορυφή.  

Έβγαλε αντίδραση η Πο στο τελευταίο με το 4-0 απέναντι στη Ροντέ. Εκτός έδρας ωστόσο «χωλαίνει» εδώ και καιρό και αγνοεί τη νίκη από τις 11 Σεπτέμβρη (1-2 στην Καέν, είναι και το μοναδικό φετινό της διπλό). Ενισχύθηκε μεσοεπιθετικά με την έλευση των Ελ Μελάλι (δανεικός από Ανζέ) και Κασά (δανεικός από Σιόν).  

Συχνό φαινόμενο το over στα εντός της Τουλούζ και στα εκτός της Πο (6/9 και 5/9 αντίστοιχα), πιθανό να επιβεβαιωθεί και σήμερα. Θα πάμε λοιπόν με το over 2,5 αγώνα ενώ θα ρισκάρουμε και με το να σκοράρουν με πέναλτι οι γηπεδούχοι. 

Όταν θέλεις να παίξεις υπεύθυνα, παίζεις εδώ! Betshop.gr

Μονό
20:00
Νανσί - Μπαστιά
Χ2 & over 1,5
2.07
BET: 10 units
Κόρνερ
20:00
Νανσί - Μπαστιά
Over 4,5 κόρνερ Νανσί
2.20
BET: 6 units
Μονό
20:00
Τουλούζ - Πο
Over 2,5
1.85
BET: 12 units
Ειδικό
20:00
Τουλούζ - Πο
Τουλούζ να σκοράρει πέναλτι
4.65
BET: 3 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις