Η χαρά του γκολ στη Βεστφαλία

Προγνωστικά στοιχήματος:

Προγνωστικά στοιχήματος: Επιθέσεις που πετάνε φωτιές, με την αξία των γκολ σε υψηλά επίπεδα στη σημερινή στήλη του Alejandro.

Καλημέρα Κουβανέζοι. Βγήκε το οβεράκι της Τορίνο την Δευτέρα. Από την άλλη η Εσπανιόλ δεν μας έκανε το χατίρι, μιας και η Έλτσε θυμήθηκε να παίξει και να φύγει με το διπλό από την Καταλονία και ως εκ τούτου η βραδιά δεν ολοκληρώθηκε ιδανικά. Σήμερα Παρασκευή στα προγνωστικά στοιχήματος ταξιδεύουμε στο «Σίγκναλ Ιντούνα Πάρκ» και την αναμέτρηση της Μπορούσια Ντόρτμουντ με την Γκλάντμπαχ. Την προηγούμενη αγωνιστική αποφάσισα εσκεμμένα να απέχω λόγω της διακοπής που είχαν οι ομάδες και να αρκεστώ μόνο στη παρακολούθηση των παιχνιδιών προκειμένου να έχω μια πιο ξεκάθαρη εικόνα σε αυτή την επανέναρξη.  

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και τις προσφορές* τους

Προγνωστικά στοιχήματος: Επιθέσεις που πετάνε φωτιές. 

Θα ξεκινήσουμε τη σημερινή ανάλυση από την γηπεδούχο Ντόρτμουντ, η οποία έχει σταθεί θα λέγαμε κάπως τυχερή, καθώς παρά τις γκέλες της είναι ακόμα εντός διεκδίκησης του πρωταθλήματος και βρίσκεται στο -6 από την Μπάγερν. Τη προηγούμενη αγωνιστική ταξίδεψε στην Φρανκφούρτη, όπου μετά από μια ματσάρα κυριολεκτικά κατάφερε να φύγει με τους τρεις πόντους. Βρέθηκε στο ημίχρονο πίσω στο σκορ με 2-0 αλλά με τα τέρματα των Αζάρ και Μπέλινγχαμ κατάφερε να ισοφαρίσει, ώσπου να έρθει ο Νταχούντ στο 90 και να χαρίσει τους 3 βαθμούς στην Μπορούσια. Το σημερινό είναι επίσης δύσκολο παιχνίδι καθώς υποδέχεται την Φράιμπουργκ η οποία βρίσκεται στην 4η θέση και κάνει μεγάλη χρονιά. Εν αναμονή της μεταγραφής του Χάαλαντ, η Ντόρτμουντ θέλει τη νίκη σήμερα για να μειώσει σε απόσταση βολής από την Μπάγερν (η οποία παίζει αύριο). 

Από την άλλη, η πάρα πολύ καλή φέτος Φράιμπουργκ βρίσκεται στις θέσεις που οδηγούν στο Champions league, αλλά επειδή είναι νωρίς ακόμα να μιλάμε γι’ αυτά καθώς οι ομάδες που βρίσκονται από κάτω της δεν απέχουν πολλούς βαθμούς, το αναφέρουμε ενδεικτικά για να καταστεί σαφής η αγωνιστική κατάσταση που βρίσκονται φέτος οι φιλοξενούμενοι. Με μια επίθεση που είναι σκοράρει σε ικανοποιητικό βαθμό και με μια άμυνα που δύσκολα δέχεται γκολ (18 γκολ παθητικό όπως και η Μπάγερν), θα επιδιώξει σήμερα να φύγει με το μεγάλο διπλό από την Βεστφαλία. Σίγουρα με την εικόνα της φέτος μπορεί να το καταφέρει. Την προηγούμενη αγωνιστική όμως έμεινε στο 2-2 με την Αρμίνια Μπίλεφελντ, ενώ προηγούταν με 2-0 στο ημίχρονο.  

Εκτίμηση: Δύσκολο κανείς να προβλέψει τον νικητή, αν και θα έδινα ελαφρώς φαβορί τους γηπεδούχους λόγω έδρας και ποιότητας ρόστερ. Από κει και πέρα σκοράρουν πολύ και οι δυο ομάδες και θεωρώ θα συμβεί και στο σημερινό παιχνίδι. 

Novibet – Το στοίχημα στα καλύτερά του!

Μονό
21:30
Ντόρτμουντ - Φράιμπουργκ
Over 3,5
2.34
BET: 12 units
Μονό
21:30
Ντόρτμουντ - Φράιμπουργκ
1X & over 2,5
2.00
BET: 12 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις