Ακτινογραφία κουπονιού (Παρασκευή 14/1) – Πονηρό παιχνίδι στο Ντόρτμουντ

Προγνωστικά στοιχήματος:

Ακτινογραφία κουπονιού (Παρασκευή 14 Ιανουαρίου): Διαβάστε γρήγορα και άμεσα τις σημαντικότερες ειδήσεις από τις ομάδες του κουπονιού.

Οι σημαντικότερες ειδήσεις

Στη σημερινή ακτινογραφία κουπονιού παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα νέα από τους αγώνες της ημέρας, ώστε να είστε μελετημένοι πριν ποντάρετε σε οποιαδήποτε αγώνα.

Σενεγάλη –Γουινέα (15:00): Με νίκες ξεκίνησαν και οι δύο χώρες το τουρνουά. Η Σενεγάλη είναι καλύτερη ομάδα. Τα παιχνίδια στην διοργάνωση κρίνονται έως τώρα στις λεπτομέρειες και στο γκολ. Οπότε μια πιθανή ισοπαλία απόψε δεν θα χαλάσει κανέναν. Αξίζει το ρίσκο στο 3.20 στην Pamestoixima.gr

Γκαμπόν – Γκάνα (21:00): Παιχνίδι τελικός για την ανώτερη Γκάνα. Το Γκαμπόν θα αγωνιστεί χωρίς άγχος έχοντας ήδη 3 βαθμούς , πιθανό να κλειστεί κιόλας. Το διπλό προσφέρεται στο 2.06 στην Novibet  και βάση ποιότητας ομάδας και κινήτρου παίζεται.

Ντόρτμουντ – Φράιμπουργκ (21:30): Η Ντόρτμουντ μείωσε στους 6 από την πρωτοπόρο Μπάγερν. Απόψε κόντρα στην αποτελεσματική Φράιμπουργκ η οποία είναι στην 4η θέση με 4-3-2 στα εκτός έδρας οφείλει να είναι προσεκτική. Τα 9/10 τελευταία βρήκαν νικήτρια την Ντόρτμουντ ενώ ένα έληξε ισόπαλο. Από το 2001 έχει να κερδίσει η Φράιμπουργκ εκτός έδρας. Οι γηπεδούχοι έχουν το καλύτερο ρεκόρ στην Bundesliga εντός έδρας με 8 νίκες και 1 ήττα.

Νις – Νάντ (22:00): Η Νίς έχει 3 συνεχόμενες νίκες ενώ η Ναντ αγνοεί την ήττα εδώ και 4 παιχνίδια. Σε εκτός έδρας παιχνίδια η Ναντ δεν έχει χάσει στα 3 τελευταία. Τα 3/5 τελευταία των δύο ομάδων ήρθαν goal/goal ενώ 3/5 ήταν και under 2,5.Ομάδες με επιθετικές φιλοσοφίες , οπότε το over στο 1.86 στην Winmasters έχει τύχη.

Μπράιτον – Κρίσταλ Πάλας (22:00): Η Μπράιτον έχει μόλις 1 νίκη στα 5 τελευταία εντός έδρας. Από την άλλη η Κρίσταλ Πάλας έχει και αυτή 1 νίκη στα 5 τελευταία εκτός. Oι φιλοξενούμενοι μετρούν 5 συνεχόμενα over 2,5 τα 3 από αυτά ήρθαν με goal/goal. Στην προϊστορία μεταξύ τους  τα 4/5 ήρθαν goal/goal και τα 4/5 under 2,5.

Αυτές ήταν οι σημαντικότερες ειδήσεις από την σημερινή ακτινογραφία κουπονιού.

Με το Παρά 1 στο Pamestoixima.gr το ποντάρισμά σου επιστρέφεται!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις