Αξία στο Παρίσι και στην Eurovision σε 3.55

Σπουδαία παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις με Combo προσφορά* από τη Fonbet!

Ο Δημήτρης Ανδρουτσόπουλος έχει προγνωστικά για Champions League και Eurovision σε αποδόσεις μέχρι και 3.55.

Προγνωστικά: Αδικεί τους φιλοξενούμενους η απόδοση

Χρόνια πολλά σε όλους. Στήλη Τρίτης μετά από διήμερο ρεπό και ανάλυση για τον ημιτελικό του Champions League εκεί που προκύπτει ένα λάθος που δεν πρέπει να μείνει ανεκμετάλλευτο. Πάμε να δούμε αμέσως τα προγνωστικά για απόψε με άρωμα… Παρισιού.

Παρί Σεν Ζερμέν εναντίον Ντόρτμουντ στο δεύτερο σκέλος του ζευγαρώματος, αυτή την φορά στο Παρίσι. Οι φιλοξενούμενοι έχουν μικρό προβάδισμα με 1-0 έπειτα από την εξαιρετική τους παρουσία στο πρώτο ματς. Η αλήθεια είναι πως το σκορ τους αδικεί καθώς εύκολα θα μπορούσε να είχαν ξεφύγει από τις φυσιολογικές διαστάσεις αλλά η μπάλα δεν έμπαινε. Πολλά χτυπήματα στην αντεπίθεση, η άμυνά τους είδε μόνο τον Εμπαπέ να απειλεί ουσιαστικά και μπόρεσε να κρατήσει το μηδέν. Ο επαναληπτικός είναι διαφορετική ιστορία και οι παίκτες του Ενρίκε θα κάνουν τα πάντα για να επικρατήσουν και να πάνε εκείνοι στον μεγάλο τελικό του Λονδίνου. Ωστόσο η Παρί Σεν Ζερμέν έδειξε στη Βεστφαλία πως ξεκάθαρα λόγω συγκυρίας είναι εδώ. Τρύπια άμυνα σε όλη την διάρκεια της χρονιάς, εάν η Μπαρτσελόνα δεν έμενε με δέκα παίκτες στη Καταλονία τότε δεν θα ήταν εδώ, ενώ ενδέχεται να αφήσει πάρα πολλά κενά για να αυξήσει την πίεσή της.

Στοιχηματικά αξίζει η στήριξη στην Ντόρτμουντ. Η Μπορούσια έχει δείξει πως φέτος μπορεί να φτάσει μέχρι το τέλος του δρόμου. Είναι ικανή αμυντικά και έχει πολλές λύσεις στην επίθεσή της απέναντι στην κλασική γαλλική αφέλεια που δεν δείχνει να αλλάζει. Η πρόκρισή της στο 2.10 αξίζει ειδικά αν αναλογιστούμε πως και η ισοπαλία της κάνει.

Ειδικό από Eurovision

Υ.Γ.: Αφήνω και ένα fun bet από Eurovision. Ομολογώ πως πρώτη φορά γράφω για τον διαγωνισμό αλλά η απόδοση αποκλεισμού για την Κύπρο που εμφανίζεται πρώτη στον ημιτελικό της είναι τρομερά δελεαστική. Θα την τσιμπήσω χωρίς δεύτερη σκέψη στο 3.55, εξάλλου η Σίλια που θα την εκπροσωπήσει φέτος είναι άπειρη, άγουρη και σίγουρα δεν έχει πείσει το κοινό.

Σούπερ Δώρο* στο PS Rewards Χωρίς Κατάθεση!

Μονό
22:00
Παρί Σεν Ζερμέν - Ντόρτμουντ
Πρόκριση Ντόρτμουντ
2.10
BET: 30 units
Ειδικό
22:00
Α' Ημιτελικός Eurovision
Να μην προκριθεί στον τελικό: Κύπρος
3.55
BET: 8 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις