Over 2,5… στο 1.87;

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Ο Αντώνης Ράπτης επανέρχεται με προγνωστικά Ευρωλίγκα, από το πέμπτο παιχνίδι των play offs ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τη Μακάμπι.

Προγνωστικά Ευρωλίγκα: Μπαίνει για να παίξει άμυνα

Καλημέρα σε όλη την παρέα! Τα play offs της Euroleague, ολοκληρώνονται αυτή την εβδομάδα και ελπίζουμε το αγωνιστικό κομμάτι για τις ελληνικές ομάδες να ολοκληρωθεί όπως και το στοιχηματικό, που μας αποζημίωσε για τα καλά αυτές τις εβδομάδες.  Στα σημερινά προγνωστικά Ευρωλίγκα θα ασχοληθώ με την μοναδική αναμέτρηση της βραδιάς, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τη Μακάμπι.

Είναι μια σειρά που θα τη θυμόμαστε για καιρό. Εκτός από την επάνοδο του Παναθηναϊκού στο προσκήνιο, είναι ένα ζευγάρι που μας έχει προσφέρει πολλές συγκινήσεις, όπως γενικότερα τα φετινά play offs. Οι δυο ομάδες κατάφεραν να πετύχουν από ένα μπρέικ και πλέον το εισιτήριο για το Final 4 θα κριθεί σε ένα κατάμεστο ΟΑΚΑ. Πληγωμένοι οι Ισραηλινοί από τους τραυματισμούς, τη στιγμή που στο στρατόπεδο των γηπεδούχων, ακόμα και ο Χουάντσο θα σφίξει τα δόντια για να δώσει το παρόν. Προβάδισμα στον άσο και δε θα μου κάνει εντύπωση, αν ο κόσμος σπρώξει την ομάδα να πετύχει μια σχετικά εύκολη νίκη.

Όπως και να έχει, εγώ επιστρέψω στα ειδικά και συγκεκριμένα στα φάουλ. Για απόψε επέλεξα τον Κλίβελαντ. Ο Αμερικανός… ξυλοκόπος της Μακάμπι είναι ένας παίκτης που επιθετικά δεν προσφέρει πολλά στην ομάδα του, αλλά η σωματοδομή του, σε συνδυασμό με την αθλητικότητά του τον καθιστά ικανότατο αμυντικό. Βέβαια, πολλές φορές υπερβάλει και κάνει χαζά φάουλ. Στη σειρά με τον Παναθηναϊκό έχει αναλάβει δύσκολες αποστολές και θεωρώ πως ο Κάτας θα του αναθέσει κάποιες και απόψε.

Μην ξεχνάμε και τις εντάσεις που είχε με διάφορους παίκτες της ελληνικής πλευράς, που σίγουρα αυξάνουν τους παλμούς του. Μπορεί να αγωνίζεται κάτι λιγότερο από 20 λεπτά κατά μέσο όρο, αλλά στα 3/4 ματς έχει κάνει τουλάχιστον τρία φάουλ.Το όριο έχει τοποθετηθεί στα 2,5 και το over μου χαμογελάει σε πολύ αξιόλογη απόδοση.

Δες επιπλέον pregame και live προτάσεις του Playmaker με ένα κλικ

Ειδικό
21:15
Παναθηναϊκός - Μακάμπι Τελ Αβίβ
Κλίβελαντ over 2,5 φάουλ
1.87
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις