Παρί Σεν Ζερμέν – Ντόρτμουντ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Παρί Σεν Ζερμέν - Ντόρτμουντ προγνωστικά

Παρί Σεν Ζερμέν - Ντόρτμουντ: Προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη ρεβάνς του Παρισιού που θα κρίνει τη μία από τις δύο ομάδες του τελικού του Champions League.

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Παρί Σεν Ζερμέν – Ντόρτμουντ προγνωστικά από την αναμέτρηση που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Τρίτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

  • «Παρκ ντε Πρενς» (48.229), Παρίσι.
  • Διαιτητής: Ντανιέλε Ορσάτο.
  • Πρώτο ματς: Ντόρτμουντ – Παρί Σεν Ζερμέν 1-0.
  • Στη φάση των ομίλων: Παρί Σεν Ζερμέν – Ντόρτμουντ 2-0, Ντόρτμουντ – Παρί Σεν Ζερμέν 1-1.
  • Από δύο νίκες μετρά κάθε ομάδα στις μεταξύ τους αναμετρήσεις, με τρία ματς να λήγουν ισόπαλα.
  • Εντός έδρας η Παρί έχει δύο νίκες και μία ισοπαλία απέναντι στην Ντόρτμουντ, δίχως να έχει δεχτεί γκολ.
  • Σε έξι από τα επτά μεταξύ τους ματς επιβεβαιώθηκε το under 2,5.
  • Η Παρί έχει απολογισμό 15-4-11 απέναντι σε ομάδες από τη Γερμανία, ενώ η Ντόρτμουντ μετρά έντεκα νίκες, έξι ισοπαλίες και δέκα ήττες κόντρα σε ομάδες από τη Γαλλία.

Ρεπορτάζ Παρί Σεν Ζερμέν

Δεν της βγήκε καθόλου το ματς στη Γερμανία και ηττήθηκε με 1-0 από τη Ντόρτμουντ, με αποτέλεσμα να κυνηγά την ανατροπή στην σημερινή ρεβάνς. Ήταν κακή επιθετικά στο πρώτο ημίχρονο και αφού δέχτηκε γκολ στο 36’, έβγαλε αντίδραση στα πρώτα λεπτά του δεύτερου. Είχε δύο δοκάρια στην ίδια φάση με Εμπαπέ και Χακίμι (51’), ενώ οι Φαμπιάν Ρουίθ (56’) και Ντεμπελέ (72’) έχασαν σπουδαίες ευκαιρίες για να πετύχουν την ισοφάριση. Ευκαιρίες βέβαια είχε κι η Ντόρτμουντ, με το 1-0 να παραμένει μέχρι τέλους και να κάνει απαιτητική την σημερινή αποστολή των Παριζιάνων.

Stat attack: Σε οκτώ από τα τελευταία εννιά εντός έδρας ματς της επιβεβαιώθηκε το goal/goal.

Απουσίες: Ο σοβαρός τραυματισμός του Ερναντέζ θα τον αφήσει εκτός για καιρό, ενώ επίσης λόγω τραυματισμού δεν υπολογίζονται οι Κιμπεμπέ, Κουρζαβά και Ρίκο.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ντοναρούμα – Χακίμι, Μαρκίνιος, Μπεράλντο, Μέντες – Βιτίνια, Ρουίθ, Ζαιρ-Εμερί – Ντεμπελέ, Μπαρκολά, Εμπαπέ.

Ρεπορτάζ Ντόρτμουντ

Πήρε υπερπολύτιμη νίκη με 1-0 στην έδρα της και πηγαίνει με ελαφρύ προβάδισμα στο Παρίσι, ελπίζοντας να επαναλάβει τη μεγάλη πρόκριση της σεζόν 2012-13 στον τελικό. Με πρωταγωνιστή τον Φούλκρουγκ που πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης (36’) και εξαιρετικούς -μεταξύ άλλων- τους Αντεγέμι, Σάντσο, Χούμελς και Ζάμπιτσερ, η Μπορούσια άντεξε την πίεση της Παρί στο δεύτερο ημίχρονο αλλά έχασε κι από την πλευρά της καλές ευκαιρίες για το δεύτερο γκολ. Επιπλέον, με αυτή τη νίκη εξασφάλισε το εισιτήριο για το Champions League της επόμενης σεζόν, και στον απόηχο αυτής της σπουδαίας βραδιάς διέλυσε το Σάββατο με 5-1 την Άουγκσμπουργκ. Παρά το εκτεταμένο ροτέισον του Τέρζιτς αλλά και το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι είχαν σίγουρα μεγαλύτερο βαθμολογικό κίνητρο, οι Βεστφαλοί πήραν αυτό το εμφατικό τρίποντο με γκολ των Μουκοκό (4’, 29’), Μάλεν (20’), Ρόις (34’) και Ενμέτσα (64’).

Stat attack: Αγνοεί τη νίκη στα τελευταία πέντε εκτός έδρας νοκ άουτ ματς ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Απουσίες: Σίγουρα εκτός οι Μπενσεμπαϊνί και Ντουράνβιλ, ενώ οι Αντεγέμι, Αλέ και Ρίερσον είναι αμφίβολοι.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κόμπελ – Βολφ, Χούμελς, Σλότερμπεκ, Μάατσεν – Ζάμπιτσερ, Τσαν – Σάντσο, Μπραντ, Αντεγέμι – Φούλκρουγκ. 

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Παρί Σεν Ζερμέν – Ντόρτμουντ προγνωστικά

Παρά το 1-0 του πρώτου αγώνα οι μπουκ εξακολουθούν να δίνουν τον τίτλο του φαβορί στην Παρί όσον αφορά την πρόκριση. Λογικό καθώς μιλάμε για μια ομάδα μεγάλης ποιότητας με πολύ δυνατή έδρα, η οποία αντιμετωπίζει μια πολύ ασταθή εκτός έδρας Ντόρτμουντ. Παρά τις πολλές φάσεις του πρώτου αγώνα είδαμε μόλις ένα γκολ, κάτι που περιμένουμε να αποκατασταθεί απόψε. Πάμε με το goal/goal & over 2,5 στο 1.81 του Pamestoixima.gr.

Combo
22:00
Παρί Σεν Ζερμέν - Ντόρτμουντ
Goal/goal & over 2,5
1.81
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις