Από 1.70 μέχρι 2.50 στις… Σούπερ Κούπες

προγνωστικά στοίχημα

Και κόντρα, και γκολ, και fun bet έχει ο Fidel σήμερα...

Μπορεί οι Άγγλοι να μας διέλυσαν την Κυριακούλα, ωστόσο ήρθε το ρισκάκι στην Ισπανία να μας φέρει στα ίσα μας. Κι όλα αυτά με χαμένο πέναλτι και ακυρωμένο τεμάχιο για το κιτρινί υποβρύχιο. Πάμε δυνατά μεσοβδόμαδα προγνωστικά στοίχημα, φουλ το πρόγραμμα κι είναι Τετάρτη.

Προγνωστικά στοίχημα: Με ασιατικό και γκολ στα Super Cup

Το ρίξανε στα Super Cup(s) Ιταλιάνοι και Σπανιόλοι, με τους πρώτους να δίνουνε το τρόπαιο μια κι έξω στο Μιλάνο. Ίντερ και Γιουβέντους κοντράρονται για την πρώτη κούπα της χρονιάς, με τους νερατζούρηδες να είναι καλύτερη ομάδα αλλά να τα χρειάζονται την Κυριακή για να κάμψουνε την αντίσταση της Λάτσιο. Οι δε μπιανκονεραίοι, γυρίσανε από την κόλαση και νικήσανε τη Ρόμα, συνεπώς έχουσι ώθηση και ψυχολογία εξαιρετική.

Για δέκατη συνεχόμενη χρονιά διεκδικούνε το τρόπαιο οι Γιουβεντίνοι, που έχουνε στο διάστημα αυτό πέντε επιτυχίες και τέσσερις φόλες. Η δε Ίνδερ έχει να παίξει τέτοιον τελικό από το ’11.

Για να μπούμε εις το ψητό, είναι πολύ χαμηλά ο άσος για μονή αναμέτρηση. Θα ποντάρω υπέρ της Γιούβε σε ασιατικόν, με επιστροφή σε ήττα με ένα τεμάχιο.

Οι δε Ισπανοί, τρέχουνε πάλι μέχρι τις Αραβίες για να κάμουνε Φάιναλ Φορ και τα συναφή – δεν ασχολείτε π@@@ης εντωμεταξύ. Με κλάσικο εκκινεί απόψε η δράση, Μπαρτσελόνα από τη μία, Ρεάλ Μαδρίτης από την άλλη και ο νικητής με Ατλέτικο ή Μπιλμπάο.

Κοντά τρία χρόνια έχουνε να πάρουνε ματς με τους μερενγκαίους οι Καταλανοί, ενώ από τα τέσσερα τελευταία ντερμπάκια, στα τρία είχαμε δύο, άντε τρία τεμάχια.

Το έχουνε μεγαλύτερη ανάγκη οι Μπαρτσελονάκηδες αλλά με σημεία δεν θα μπλέξω. Θα εμπιστευτώ όμως την πρόσφατη παράδοση και τα όσα βλέπουμε φέτο και θα το ρίξω στο goal betting, άιντε και μία funbetιά.

Winmasters – O% Γκανιότα* κάθε μέρα.

Μονό
21:00
Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης
2-3 γκολ
2.05
BET: 10 units
Fun Bet
21:00
Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης
Anytime score 1- 0
2.50
BET: 4 units
Μονό
22:00
Ίντερ - Γιουβέντους
2 (+1 ΑΗ)
1.70
BET: 12 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις