Ποντάρουμε στην λογική

Ποντάρουμε στην λογική

Προγνωστικά Euroleague έχει σήμερα στην στήλη του ο Γιώργος Λεμονίδης, με μία αναμέτρηση απο το κουπόνι της Τρίτης.

Καλησπέρα σε όλους και σε όλες. Τα προγνωστικά Euroleague επιστρέφουν σιγά σιγά με τρεις αγώνες (σύμφωνα με τα τωρινά δεδομένα) και εμείς θα εστιάσουμε στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού στην Τουρκία εναντίον της Φενέρμπαχτσε.

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και τις προσφορές* τους

Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός

Οι «ερυθρόλευκοι» επιστρέφουν σε αγωνιστικές υποχρεώσεις έπειτα από 19 ημέρες, πλήρεις όμως μετά από αρκετό καιρό. Στις τελευταίες πέντε τους αναμετρήσεις μετράνε το απόλυτο (σε όλες τις διοργανώσεις) και 3/3 στην Euroleague, γεγονός που τους έχει οδηγήσει στην 3η θέση της κατάταξης. Στο διάστημα αυτών των αγώνων (μόνο στην Ευρώπη), επιθετικά σκοράρουν 85 πόντους ανά αγώνα ενώ αμυντικά είναι πολύ σκληροί με μόλις 60 πόντους παθητικό. Δεν έχουν ρυθμό (λόγω covid), έχουν όμως μεγάλο κίνητρο να εδραιωθούν στην τριάδα (η Ζενίτ ηττήθηκε) κερδίζοντας την Φενέρ που μετράει σημαντικότατες απουσίες.

Οι Τούρκοι δεν θα έχουν στην διάθεσή τους Ντε Κολό και Βέσελι. Η απουσία τους έγινε αισθητή στην αναμέτρηση με την υποδεέστερη Νταρουσάφακα (ναι μεν 2η στην Σούπερ Λιγκ αλλά…), όπου ηττήθηκαν με 61-79. Στην Euroleague δε, στις τελευταίες τρεις αναμετρήσεις τους, μετράνε δύο νίκες με 82 πόντους επιθετική συγκομιδή και 72 παθητικό.

Betshop, το παιχνίδι όλων των παιχνιδιών

Προγνωστικά Euroleague: Επιλογή βάσει κινήτρου και απουσιών

Δεδομένων των απουσιών της Φενέρ και της έλλειψης ρυθμού του Ολυμπιακού, θεωρούμε πως θα δούμε ένα κλειστό παιχνίδι με τους ερυθρόλευκους νικητές. Γι’ αυτό θα επιλέξουμε 2 (-3,5) σε απόδοση 1.90, περιθώριο νίκης Ολυμπιακού 6-10 πόντους σε απόδοση 5.50 και under 153,5 πόντους σε απόδοση 1.90.

Μονό
19:45
Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός
2 (-3,5)
1.90
BET: 20 units
Μονό
19:45
Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός
Περιθώριο νίκης Ολυμπιακού 6-10 πόντοι
5.50
BET: 8 units
Μονό
19:45
Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός
Under 153,5
1.90
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις