Βγαίνει μπροστά ο Γκούντουριτς

προγνωστικά μπάσκετ

Προγνωστικά μπάσκετ από την αναμέτρηση της Φενέρμπαχτσε με τον Ολυμπιακό για την Euroleague έχει ο Στυλιαράς.

Γεια χαρά σε όλους. Μπορεί ο κορωνοϊός να ταλαιπωρεί ακόμα τις περισσότερες ομάδες της Euroleague, ωστόσο θα έχουμε επιτέλους και πάλι δράση. Τρία παιχνίδια είναι προγραμματισμένα να διεξαχθούν σήμερα, με αυτό της Φενέρ και του Ολυμπιακού να ξεχωρίζει. Ας δούμε τα προγνωστικά μπάσκετ που επέλεξα να βάλω στο παιχνίδι μου από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και τις προσφορές* τους

Η Φενέρ υποδέχεται τον Ολυμπιακό στην «Ούλκερ Σπορτς Αρίνα» σε ένα ματς με μεγάλη βαθμολογική σημασία και για τις δύο ομάδες. Οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν με τρομερά σημαντικές απουσίες. Οι δύο σταρ της ομάδας, Βέσελι και Ντε Κολό δεν θα είναι σε θέση να βοηθήσουν την ομάδα του Τζόρτζεβιτς εξαιτίας των τραυματισμών που τους ταλαιπωρούν. Επιπλέον, ο Καναδός γκαρντ των Τούρκων Μάριαλ Σαγιόκ τέθηκε έχει τεθεί εκτός μάχης, αφού τραυματίστηκε στον αριστερό ώμο. Έτσι, τα κουκιά είναι μετρημένα για τη Φενέρ, ειδικά στην περιφέρεια. Περιμένω τον Μάρκο Γκούντουριτς να κάνει το step up για την ομάδα του και να πρωταγωνιστήσει επιθετικά παίρνοντας πολλές προσπάθειες. Άλλωστε, ο Σέρβος γκαρντ είναι ένας χαρισματικός σκόρερ που στην μέρα του μπορεί να «σκοτώσει» κάθε άμυνα.

Βασική μου επιλογή στα προγνωστικά μπάσκετ το over 14,5 πόντων και ασίστ του Γκούντουριτς, αφού εκτός από καλός σκόρερ, ο 26χρονος μπορεί να βοηθήσει και δημιουργικά. Εκτιμώ πως θα μείνει στο παρκέ για τουλάχιστον 25 λεπτά και εύκολα δύσκολα θα επιβεβαιώσει το συγκεκριμένο bet.

Το παιχνίδι παίζεται στο γήπεδο Novibet

Επιπρόσθετα, βάσει των όσων ανέφερα παραπάνω, θα πάμε και με τον Σέρβο να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ του αγώνα σε ιδιαίτερα ελκυστική απόδοση.

Combo
19:45
Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός
Γκούντουριτς over 14,5 πόντοι & ασίστ
1.90
BET: 25 units
Μονό
19:45
Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός
Γκούντουριτς πρώτος σκόρερ αγώνα
6.00
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις