Τρεις διπλασιασμοί σε δύο ηπείρους

προγνωστικά

Για προγνωστικά σε παιχνίδια από Copa Africa αλλά και Ιταλία - Ισπανία, γράφει στην σημερινή του στήλη ο Λάμπρος Μακράκης

Καλημέρα σε όλους εμάς που κουβάδιασε η Άιντραχτ προχθές. Απίστευτα πράγματα στο παιχνίδι που μας στέρησε το απόλυτο στην στήλη του Σαββάτου. Ο επίλογος της δράσης του Σαββατοκύριακου σήμερα και εμείς θα κάνουμε διηπειρωτικό ταξίδι, με προγνωστικά σε Ευρώπη, αλλά και Αφρική.

Σενεγάλη – Ζιμπάμπουε

Στο Καμερούν για την πρεμιέρα του Β’ Ομίλου του Copa Africa. Δεν συγκρίνονται τα ρόστερ των δύο ομάδων προφανώς. Η Σενεγάλη έχει παίκτες που παίζουν σε πολύ υψηλό επίπεδο στην Ευρώπη, όπως ο Μανέ της Λίβερπουλ και ο Μεντί της Τσέλσι. Οι τυπικά φιλοξενούμενοι έχουν στις τάξεις τους παίκτες μικρότερων ομάδων και κατηγοριών, μέχρι και ποδοσφαιριστές του άσημου εγχώριου πρωταθλήματος.

Η Σενεγάλη είχε κάποια προβλήματα λόγω κορωνοϊού, αλλά τουλάχιστον για σήμερα μπορούν να καλυφθούν. Με βλέψεις διάκρισης θα μπει στο γήπεδο η παρέα του Μανέ και αν θέλει κάτι τέτοιο, αυτά τα παιχνίδια πρέπει να τα καθαρίζει εύκολα. Στα προγνωστικά με τον άσο και το under 3,5 στον διπλασιασμό της Novibet.

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και τις προσφορές* τους

Τορίνο – Φιορεντίνα

Επιστροφή στο συλλογικό επίπεδο και την Serie A. Δύο ομάδες σε εξαιρετική κατάσταση με επιθετικές αρετές. Τρομερή η Τορίνο στην έδρα της, αξιόλογη και η Φιορεντίνα μακριά από το «Αρτέμιο Φράνκι». Πέντε over στα τελευταία έξι παιχνίδια στο Τορίνο, μετράνε οι γηπεδούχοι, την ώρα που η Φιορεντίνα στα τελευταία οκτώ της παιχνίδια αγαπάει τα πολλά γκολ.

Θεωρώ υψηλή την απόδοση και θα ποντάρω στα πολλά γκολ σε τιμές άνω του διπλασιασμού.

Εσπανιόλ – Έλτσε

Με ισπανικά προγνωστικά θα κλείσουμε. Και οι δύο ομάδες προκρίθηκαν στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Και οι δύο δύσκολα. Τρεις σημαντικές απουσίες λόγω καρτών και της γνωστής πια αρρώστιας για την Έλτσε. Ύψιστης σημασίας το σημερινό παιχνίδι για τους φιλοξενούμενους, που είδαν και την Λεβάντε πλέον να τους πλησιάζει. Η εκτός έδρας απόδοση τους όμως δεν είναι ενθαρρυντική, την ώρα που Καταλανοί δεν χαρίζονται στην Βαρκελώνη.

Με νίκη η Εσπανιόλ θα πλησιάσει στον πόντο τις ευρωπαϊκές θέσεις. Δεν λέω σαφώς ότι είναι στόχος της ομάδας, αλλά έχει την γλύκα του και θα δώσει κίνητρο. Επιλογή μου το combo 1Χ με under 2,5 στο 2.08.

Η διασκέδαση εκτοξεύεται με μια σούπερ φανταστική προσφορά* από το ανανεωμένο Live Casino του Pamestoixima.gr!

Μονό
15:00
Σενεγάλη - Ζιμπάμπουε
1 & under 3,5
2.00
BET: 25 units
Μονό
18:00
Τορίνο - Φιορεντίνα
Goal/goal & over 2,5
2.16
BET: 15 units
Μονό
22:00
Εσπανιόλ - Έλτσε
1Χ & under 2,5
2.08
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις