Ο θάνατος σου… η ζωή μου!

στοίχημα φάουλ

Στοίχημα φάουλ: Προγνωστικά με φάουλ από τη Serie A δίνει σήμερα ο SuperMario θέλοντας να κάνει ποδαρικό με ταμείο.

Καλησπέρα κύριοι. Καλή χρονιά να έχουμε με υγεία και όλοι ευτυχισμένοι και καλότυχοι. Πρώτη στήλη για το 2022 καθώς αυτές τις μέρες δεν έγραφα αφού υπήρχαν πολλές αναβολές. Επίσης τηρούσα και μία στάση αναμονής για να δω τι παίζει στα πρωταθλήματα με την επανέναρξη. Στήλη με στοίχημα φάουλ όπως έχετε καλομάθει η οποία είναι αμιγώς… ιταλική.

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και τις προσφορές* τους

Στοίχημα φάουλ: Θα «πεθάνουν» για τη νίκη!

Ξεκινάμε με το πιο δυνατό σημείο σήμερα για το στοίχημα φάουλ. Το παιχνίδι Τζένοα–Σπέτσια παρουσιάζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον καθώς οι δύο ομάδες βρίσκονται κοντά στις θέσεις που οδηγούν στη Serie B. Οι γηπεδούχοι παραχωρούν 13,2 φάουλ ανά ματς ενώ οι φιλοξενούμενοι 12,7. Ο Γκουίντα που σφυρίζει έχει περίπου 25,5 φάουλ μέσο όρο. Θα πάμε στο over 27,5 στο πολύ καλό 1.93 καθώς ένα τέτοιο ματς δεν γίνεται να μην έχει πολλά σκληρά μαρκαρίσματα καθώς δε μιλάμε και για τις πιο ποιοτικές ομάδες.

Μικρή στήλη σήμερα ώστε να δούμε πως θα μπει η χρονιά και επιλογή μας είναι ένα μονό αποδεκτό με καλή απόδοση και σεβαστό ποντάρισμα. Καλή τύχη.

Winmasters – O% Γκανιότα* κάθε μέρα.

Μονό
19:30
Τζένοα - Σπέτσια
Over 27,5 φάουλ
1.93
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις