Τσιτσιπάς – Σάκκαρη: Ειδικά, μακροχρόνια, στοιχήματα

Τσιτσιπάς – Σάκκαρη

Στοχεύουν σε τίτλους στο 2022 οι Τσιτσιπάς – Σάκκαρη. Δείτε τις αποδόσεις των μακροχρόνιων στοιχημάτων.

Τσιτσιπάς – Σάκκαρη, ένα δίδυμο που έχει προσφέρει μεγάλες διακρίσεις στο ελληνικό τένις! Το 2021 ήταν η ίσως η κορυφαία χρονιά από άποψη διακρίσεων, ενώ το 2022 όλοι ελπίζουμε να είναι χρονιά τίτλων. Η Novibet προσφέρει πληθώρα ειδικών στοιχημάτων για την πορεία τους στο νέο έτος.

Συγκεκριμένα, το ενδεχόμενο να φτάσει Στέφανος Τσιτσιπάς, στην πρώτη θέση του ATP Ranking, προσφέρεται στο 3.75! Αυτή την στιγμή βρίσκεται στο νούμερο 4, πίσω από τους Τζόκοβιτς, Μεντβέντεφ και Ζβέρεφ.

Όσον αφορά, την κατάκτηση τίτλων, το τουλάχιστον ένα Grand Slam του Τσιτσιπά μέχρι τις 31/12/2022, πληρώνει 2.35, ενώ αντίστοιχα της Μαρίας Σάκκαρη, πενταπλιασιάζει!

Πιο ευοίωνα είναι τα πράγματα στα 1000άρια τουρνουά που θα συμμετάσχουν οι Τσιτσιπάς – Σάκκαρη. Το line του Έλληνα τενίστα βρίσκεται στο 1,5, με οριακό φαβορί το under στο 1.80 ενώ το over παίζει στο 1.95.

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και τις προσφορές* τους

To line της Σάκκαρη βρίσκεται στο 0,5 στα 1000άρια τουρνουά, με το over να πληρώνει στο γενναιόδωρο 2.65 και το under στο 1.45. Ίσως πρόκειται για την πιο value for money επιλογή, καθώς η άνοδός της είναι σταθερή, το line το πιο χαμηλό που θα μπορούσε να δοθεί και η απόδοση εξαιρετική.

Winmasters – Παίζεις πολλές επιλογές; Ενισχυμένες* αποδόσεις στα παρολί στα μεγάλα πρωταθλήματα!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις