Boxing day με ντέρμπι στη Jupiler Pro League

Προγνωστικά

21η αγωνιστική στο πρωτάθλημα Βελγίου με το τοπικό ντέρμπι του Μπριζ ανάμεσα σε Σερκλ και Κλαμπ να ξεχωρίζει στο πρόγραμμα.

Καλές εορτές σε όλους. Αφιερώσαμε χρόνο να γράψουμε προγνωστικά, ελπίζουμε να πληρωθούμε και να κάνουμε ακόμη καλύτερα Χριστούγεννα.

Σερκλ Μπριζ – Κλαμπ Μπριζ

  • 3 ή περισσότερα τέρματα σημειώθηκαν στα 6 από τα 9 πιο πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια της Σερκλ Μπριζ.
  • Τα 13 τελευταία παιχνίδια της Κλαμπ Μπριζ είχαν 3 ή περισσότερα γκολ.
  • 6 διαδοχικά over 2,5 για την Κλαμπ Μπριζ, τα 4 εξ’ αυτών goal/goal & over 3,5
  • 4 goal/goal &over 2,5 στα 6 τελευταία ματς πρωταθλήματος για τη γηπεδούχο ομάδα, ενώ σε 5 από αυτά πέτυχε τουλάχιστον 2 τέρματα.
  • Οι 4 τελευταίες μεταξύ τους αναμετρήσεις είχαν γκολ και από τις δύο πλευρές.

Με μαξιλαράκι 3 βαθμών από τα πλέι άουτ του πρωταθλήματος, η Σερκλ Μπριζ υποδέχεται την Κλαμπ Μπριζ στο μεγάλο τοπικό ντέρμπι. Στους 22 βαθμούς είναι η φετινή συγκομιδή για τη «μικρούλα» της πόλης , που στο τελευταίο της ματς λίγο έλειψε να κάνει την έκπληξη απέναντι στην πρωτοπόρο Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ. Ευτύχησε να προηγηθεί με 0-2 στο πρώτο μέρος, αλλά η ολική ανατροπή στο 91ο λεπτό της αφήνει μεγάλη πικρία. Τιμωρημένοι ο στόπερ Ντάλαντ , ο χαφ Λόπες και ο εξτρέμ Ρούμπιο, όλοι τους βασικοί. Εμφανώς βελτιωμένη η ομάδα το τελευταίο χρονικό διάστημα και με μεγάλη ευχέρεια στο σκοράρισμα, βασιζόμενη στη συνολική ομαδική λειτουργία.

Μια νέα σούπερ προσφορά* από τη Novibet είναι εδώ!

Περιορίστηκε στο 2-2 με την Άντερλεχτ η Μπριζ και είδε την ψαλίδα με την πρωτοπόρο Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ να ανοίγει στους 6 βαθμούς (46-40). Πλέον δεν έχει κανένα περιθώριο απώλειας βαθμών στη μάχη για τον τίτλο. Αήττητη σε 5 από τα τελευταία 6 παιχνίδια της, με 4 εξ’ αυτών να είναι goal/goal & over 3,5. Εξαιρετική στο μεσοεπιθετικό κομμάτι, διαθέτει την τρίτη καλύτερη επίθεση στη λίγκα, η άμυνά της ωστόσο δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη, δεχόμενη γκολ συστηματικά. Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα απουσιών αναμένεται να παραταχθεί στο ντέρμπι του Μπριζ το μεσημέρι της Κυριακής.

Εκ διαμέτρου αντίθετοι οι στόχοι των δύο ομάδων που επιζητούν διακαώς τη νίκη για διαφορετικούς λόγους. Σαφώς και υπερτερούν ποιοτικά οι φιλοξενούμενοι, όμως το ισχυρό κίνητρο αμφοτέρων, η ιδιαιτερότητα του τοπικού ντέρμπι και οι επιθετικές αρετές που αποδεδειγμένα διαθέτουν, με οδηγούν αναπόφευκτα στην επιλογή του combo goal/goal & over 2,5 στα προγνωστικά στοιχήματος.

Όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα τα ζεις παραπάνω στο Pamestoixima.gr με σούπερ αποδόσεις, Bet Builder*, Boost Νίκης* και Παρά 1*!

Μονό
14:30
Σερκλ Μπριζ - Κλαμπ Μπριζ
Goal/goal & over 2,5
2.00
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις