Πόλη, Μιλάνο μέσω Θεσσαλονίκης

Στοίχημα Κυριακής

Στοίχημα Κυριακής: Προγνωστικά που ξεκινάνε από την Τουρκία και καταλήγουν στην Ιταλία έχει σήμερα ο Μαυρόπουλος.

Στοίχημα Κυριακής: Μονομαχία στην Πόλη

Καλημερίζω τους απανταχού στοιχηματίες. Ταμείο τα χθεσινά γκολ στο Αγρίνιο. Σήμερα συνεχίζουμε με στοίχημα Κυριακής σε Τουρκία, Ιταλία και Ελλάδα.

Θα ξεκινήσουμε το στοίχημα Κυριακής με την πρώτη, χρονικά, αναμέτρηση. Στην Κωνσταντινούπολη αναμετρώνται Φενέρμπαχτσε και Μπεσίκτας. Ήττα με 3-2 από την Γκοζτέπε γνώρισαν οι γηπεδούχοι την περασμένη αγωνιστική. Βρίσκονται στην 5η θέση, μόλις τρεις πόντους πίσω από την 2η Κόνιασπορ. Θέλουν την νίκη απόψε για να μην χάσουν την επαφή με την πρώτη δυάδα.

Η Μπεσίκτας προέρχεται από νίκη, αφού επικράτησε με 4-2 επί της Καισέρισπορ. Επέστρεψε στις νίκες μετά από πέντε αγωνιστικές. Με 24 βαθμούς, είναι στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα και θέλει νίκη απόψε, ώστε να σταθεροποιήσει την αυτοπεποίθηση της, την οποία είχε χάσει λόγω των τελευταίων κακών αποτελεσμάτων.

Δύο ομάδες που δέχονται αρκετά εύκολα γκολ έρχονται αντιμέτωπες. Η σημερινή μάχη αναμένεται να έχει γκολ και αρχικά το κρατάμε. Θα το συνδυάσουμε με το Χ2, καθώς η Μπεσίκτας αν ηττηθεί απόψε δυσκολεύουν τα πράγματα για την έξοδο στην Ευρώπη.

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και τις προσφορές* τους

Δυσκολίες διαχρονικά 

Ερχόμαστε στα πάτρια εδάφη και στην όμορφη Θεσσαλονίκη για το ΠΑΟΚ – Αστέρας. Δεύτερη σερί νίκη για τον «δικέφαλο του βορρά» στο πρωτάθλημα, αφού φιλοδώρησε με ντόρτια τον ΠΑΣ στα Γιάννενα. Σαφώς ανεβασμένη η ψυχολογία στο στρατόπεδο των «ασπρόμαυρων» μετά την μεγάλη, σε έκταση, νίκη αυτή. Σερί θέλουν να χτίσουν έχοντας σήμερα αντίπαλο μια ομάδα που διαχρονικά του βάζει δύσκολα.

Σημαντική νίκη για τον Αστέρα με 1-0 απέναντι στον Παναιτωλικό. Οι Αρκάδες προσπαθούν να καλύψουν το χαμένο έδαφος με την πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας, όμως δυσκολεύονται να κάνουν ένα μεγάλο σερί, αφού εκτός έδρας έχουν μόλις μια νίκη σε επτά αγώνες.

Φαβορί μεν ο ΠΑΟΚ, όμως όπως προαναφέραμε του βάζει δύσκολα ο Αστέρας που είναι πάντα υπολογίσιμος. Οι φιλοξενούμενοι θα βρουν χώρους στην Τούμπα και έχουν τους παίχτες για να πετύχουν έστω ένα γκολ. Αμφίτερμα έχουμε εδώ στο 2.22 που προσφέρει η Betshop. Να πούμε και σκορ μιας και υπάρχει έμπνευση. 2-1 στο 9.25 στη Stoiximan.

Η ντεφορμέ Νάπολι βγάζει 2.27

Τέλος πάμε Ιταλία και στο ντέρμπι της Μίλαν με την Νάπολι. Την γλίτωσε ο Ίμπρα την περασμένη αγωνιστική και δεν ηττήθηκε από την Ουντινέζε, με τον Σουηδό να ισοφαρίζει στο 90′.  Από νωρίς πίσω στο σκορ οι «ροσονέρι», όμως στο τέλος λυτρώθηκαν. Θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες και αυτό θα επιδιώξουν στο αποψινό ντέρμπι με την Νάπολι.

Περίοδο κοιλιάς φαίνεται να διανύει η Νάπολι. Ηττήθηκε με 0-1 στην έδρα της από την Έμπολι, έχοντας μεν τις ευκαιρίες της, όμως η μπάλα δεν κατέληξε ποτέ στα δίχτυα. Οι απουσίες της έχουν αρνητικό αντίκτυπο στην ομάδα και μάλιστα αποδεδειγμένα. Στα τρία τελευταία ματς έχει δύο ήττες και μια ισοπαλία.  Σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελε να χάσει επαφή με την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και ένα διπλό σήμερα στο «Σαν Σίρο» θα της δώσει την ώθηση που χρειάζεται ψυχολογικά και αγωνιστικά.

Νίκη θέλουν αμφότερες για να μείνουν σε τροχιά τίτλου. Δυσκολότερο το έργο των φιλοξενούμενων, που έχουν κομβικές απουσίες. Αυτό άλλωστε δείχνουν τα τελευταία αποτελέσματα. Στηρίζουμε την έδρα και θα πάμε με τον άσο που πληρώνει 2.27 στην Betshop.

Η διασκέδαση εκτοξεύεται με μια σούπερ φανταστική προσφορά* από το ανανεωμένο Live Casino του Pamestoixima.gr!

Μονό
18:00
Φενέρμπαχτσε - Μπεσίκτας
X2 & goal/goal
2.50
BET: 5 units
Μονό
19:30
ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης
Goal/goal
2.22
BET: 10 units
Μονό
19:30
ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης
Ακριβές σκορ: 2-1
9.25
BET: 3 units
Μονό
21:45
Μίλαν - Νάπολι
1
2.28
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις