Γκολ πριν τα… μελομακάρονα

προγνωστικά

Ένα ακόμη σαββατοκύριακο ποδοσφαιρικής δράσης πριν το διάλειμμα των εορτών, διπλό ποντάρισμα σε μονά έχει ο Ατσίδας.

Τα σημερινά προγνωστικά, έρχονται από Ιταλία και Γερμανία, με τα γκολ να ξεχωρίζουν από το σημερινό κουπόνι.

Προγνωστικά: Γκολ στο Μπέργκαμο

Ένα όμορφο θέαμα, περιμένω στο Αταλάντα – Ρόμα. Αρχικά, οι γηπεδούχοι, είναι μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες στην Ιταλία, παρά το νωχελικό ξεκίνημά τους. Βρίσκονται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ στις τελευταίες πέντε αναμετρήσεις έχουν μονάχα νίκες. Οι παίκτες του Τζιάν Πιέρο Γκασπερίνι, διανύουν περίοδο ακραίας φόρμας, καταπατώντας τους πάντες στο πέρασμα τους. Έχουν σκοράρει 37 τέρματα, ενώ έχουν δεχτεί 20. Στον τελευταίο αγώνα τους για τη Seria A, επικράτησαν της Βερόνα, με 1-2. Στο αντίπαλο στρατόπεδο, η Ρόμα  τη φετινή σαιζόν είναι μεταξύ μετρίου και κακού, καθώς βρίσκεται στην 6η θέση. Ανά καιρούς, πραγματοποιεί καλές εμφανίσεις, ωστόσο πολλές φορές περιορίζεται στη μετριότητα. Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο, έχει σκοράρει 26 γκολ και έχει δεχτεί 19. Την περασμένη αγωνιστική, επικράτησε με 2-0 της Σπέτσια.

Εκτίμηση: Αναμένω ένα ωραίο παιχνίδι με τις δύο ομάδες να σκοράρουν, καθώς η μεν Αταλάντα είναι σε φόρμα, η δε Ρόμα κατεβαίνει για τους τρεις βαθμούς, σύμφωνα με τον προπονητή της. Το αμφίτερμα και over 2,5 το βρίσκουμε στο 1.84 στη Novibet.

Χορταστικό παιχνίδι στο ντέρμπι

Ένα παιχνίδι με πολλά τέρματα αναμένεται στο Αμβούργο – Σάλκε. Οι «κροκόδειλοι», τη φετινή χρονιά πασχίζουν και πάλι να επανέλθουν στην Bundesliga, καθώς από τότε που υποβιβάστηκαν, παρέμειναν στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία. Η ομάδα του Τιμ Βάλτερ, βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας, με στόχο να πιάσει τη Σαιντ Πάουλι. Έχει σκοράρει 30 γκολ, ενώ κατά της έχει 17. Στο τελευταίο της παιχνίδι κέρδισε άνετα τη Χάνσα Ροστόκ με 3-0. Στην ομάδα του Δημήτρη Γραμμόζη, τα πράγματα είναι ακριβώς ίδια με αυτά του αντιπάλου της. «Έπεσε» από τα μεγάλα σαλόνια, και από τότε παλεύει με νύχια και με δόντια να επανέλθει.

Βρίσκεται στην 4η θέση, και κατεβαίνει στην αναμέτρηση με σκοπό να επικρατήσει και να πάρει κεφάλι στη βαθμολογία. Οι «βασιλικοί μπλε», έχουν σκοράρει 33 τέρματα και έχουν δεχτεί 22.  Στο παιχνίδι με τη Νυρεμβέργη, επικράτησαν με ευκολία εντός έδρας με 4-1, δείχνοντας και αυτοί, συνάμα με το Αμβούργο, πως είναι έτοιμοι για το σημερινό ματς.

Εκτίμηση: Και οι δύο ομάδες, έχουν ένα στόχο. Την άνοδο. Και θα τη διεκδικήσουν με κάθε τρόπο. Προσωπικά πιστεύω, πως αν μπει νωρίς γκολ, το παιχνίδι θα «ανοίξει», και το σκορ θα πάει σε υψηλά επίπεδα, ώστε και οι δύο ομάδες να πάρουν τους τρεις πολύτιμους βαθμούς. Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε συνδυασμό με over 2,5 το βρίσκουμε στο Pamestoixima.gr στο 1.85.

Σας εύχομαι καλά Χριστούγεννα και καλή χρονιά σε όλους με υγεία. Τα ταμεία και οι επιτυχίες, θα έρθουν, είναι δεδομένο. Πάνε και έρχονται αυτά. Το μόνο που δεν πρέπει να ταλαντεύεται είναι η υγεία μας, σωματική και ψυχική. Ραντεβού μετά τις γιορτές, για να βγάλουμε τα έξοδα για το… διαιτολόγο.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
Μονό
16:00
Αταλάντα - Ρόμα
Goal/goal & over 2,5
1.84
BET: 15 units
Μονό
21:30
Αμβούργο - Σάλκε
Goal/goal & over 2,5
1.85
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις