Κι ας έρθει… 5-5

ποδόσφαιρο στοίχημα

Ποντάρισμα διημέρου με 3+1 επιλογές από τον Fidel.

Παραλίγο να την πατήσουμε την Πέφτη, όμως ήρθε το γκολ της Αρειανάρας εις το τέλος να μας λυτρώσει. Τρέχομεν σερί καλό, πάμε να συνεχίσομεν έτσι με ποδόσφαιρο στοίχημα και στήλη διημέρου…

Ποδόσφαιρο στοίχημα: Γερμανία και Αγρίνιο

Εκεί που έδειξε ότι αυτό ήταν, την πήρε την ώθηση που έψαχνε η Λειψία, ήρθε η ισοφάριση στο τέλος από την Άουγκσμπουργκ και εχάθη η ευκαιρία για ανέβασμα.

Πάντως οι κοκκινοταυραίοι μπορούνε με νίκη απέναντι στην Αρμίνια Μπίλεφελντ να πάνε πιο χαλαροί για γαλοπούλα και λουκάνικο. Ή ό,τι τρώνε τέλος πάντων εκεί απάνω τις εορτές. Μπορεί να πήρανε τα πάνω τους οι αρμινάκηδες μετά τη Μπόχουμ αλλά η αλήθεια είναι πως εχτός έδρας δεν πολυτραβάνε.

Πιθανόν να δούμε να μπαίνουνε δυναμικώς οι γηπεδούχοι, αξίζει ένα ψιλό στο δίφραγκο για ασιατικόν ένα και εικοσιπέντε στο ημιχρόνιο, με μισή επιστροφή στο ένα τεμάχιο.

Κίνητρο μεγάλο βλέπω στα μέρη μας και το ματς του Παναιτωλικού ενάντια στον Ατρόμητο. Παλεύουνε και οι δύο να πάρουνε κάνα τρίποντο για να κάνουνε καλό ρεβεγιόν αλλά για σημείο το βλέπω… τριπλή. Για γκολάκι από δω κι από κει όμως το ψήνω και θα ρίξω τον οβολό, βλέπω να έχει μπόλικο ένα ένα η αναμέτρησις εις το Αγρίνιο.

Εις τα κυριακάτικα, βλέπω γεμάτο σκοράκι στο Φράιμπουργκ, όπου η τοπική ομάς φιλοξενεί τη Λεβερκούζεν. Ειδικώς οι ασπιριναίοι είναι λες και δεν ξέρουνε να αμυνθούνε, άσε που μία ρίχνουσι εφτά και μία τρώνε πέντε.

Εξαιρετικόν το combίδιον για overάκι και αμφίτερμα, θα ρίξουμε και μία ψιλή σε funbetιά να φτάσει το σκοράκι εις το δύο δύο. Κι ας έρθει και πέντε πέντε εις το τέλος…

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
Μονό (Σαββάτου)
16:30
Λειψία - Αρμίνια Μπίλεφελντ
Over 1,25 AH 1o ημίχ.
2.00
BET: 10 units
Μονό (Σαββάτου)
19:30
Παναιτωλικός - Ατρόμητος
Goal/goal
1.90
BET: 10 units
Μονό (Κυριακής)
16:30
Φράιμπουργκ - Λεβερκούζεν
Goal/goal & over 2,5
1.87
BET: 12 units
Fun Bet (Κυριακής)
16:30
Φράιμπουργκ - Λεβερκούζεν
Anytime score 2-2
5.50
BET: 2 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις