Στοίχημα σνούκερ: Υπερέχει ο Robbo

Στοίχημα σνούκερ: Υπερέχει ο Robbo

Ο Νιλ Ρόμπερτσον και ο Μαρκ Σέλμπι αναμετρώνται στον πρώτο ημιτελικό του τελευταίου τουρνουά σνούκερ του 2021.

Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί «σύγχρονο κλασικό» (modern classic, που λένε κι οι Άγγλοι). Και, οπωσδήποτε, είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα match up των τελευταίων ετών, αυτό ανάμεσα στον Νιλ Ρόμπερτσον και τον Μαρκ Σέλμπι.

Οι δυο τους αναμετρώνται απόψε στις 21:00 στον πρώτο ημιτελικό του World Grand Prix. Και θέλουν αμφότεροι να κατακτήσουν το τελευταίο τρόπαιο του 2021, το οποίο θα θυμούνται σίγουρα με καλές αναμνήσεις. Ο Σέλμπι, επειδή κατέκτησε τον τέταρτο παγκόσμιο τίτλο του. Ο Ρόμπερτσον, επειδή κρατήθηκε σε υψηλότατο επίπεδο, κατακτώντας και δύο τίτλους (Tour Championshhip, English Open).

Τα προγνωστικά είναι πάντα δύσκολα κι αυτό αντικατοπτρίζεται στις αποδόσεις. Η νίκη του καθενός προσφέρεται στην ίδια περίπου τιμή σε όλες τις εταιρίες. Γνώμη μας είναι, ωστόσο, ότι ο Αυστραλός έχει ένα μικρό προβάδισμα.

Αν μελετήσουμε τα αποτελέσματα στις πρόσφατες κόντρες τους, θα διαπιστώσουμε: 1) Ο Σέλμπι κέρδισε τις δύο σημαντικότερες, για τα Παγκόσμια του 2014 και του 2020, 2) ο Ρόμπερτσον έχει σαφή υπεροχή στους αγώνες τους για τα υπόλοιπα τουρνουά (9-3, χωρίς το Championship League).

Είναι μάλλον δεδομένο, επίσης, ότι το A Game του Ρόμπερτσον είναι μάλλον καλύτερο από εκείνο του Άγγλου. Ο τελευταίος, όμως, έχει απίστευτη σταθερότητα. Και την ικανότητα, συνάμα, να πετυχαίνει νίκες ακόμα κι όταν δεν παίζει ιδιαίτερα καλά.

Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα στοιχεία, η ψήφος μας πάει στον Αυστραλό. Κι ας «καίγεται» περισσότερο ο Σέλμπι για τον πρώτο του τίτλο μετά το Παγκόσμιο του περασμένου Μαΐου. Η βελτίωσή του στο παρόν τουρνουά είναι αισθητή (δεν είχε φτάσει ούτε σε προημιτελικό μέχρι αυτήν την εβδομάδα), όμως δεν έχει αντιμετωπίσει κάποιον ιδιαίτερα δυνατό αντίπαλο. Γλίτωσε και την αναμέτρηση με τον Χίγκινς ή τον Τραμπ, τους οποίους είχε εξοντώσει νωρίτερα ο Φορντ.

Ρόμπερτσον, λοιπόν, με το ελάχιστο χάντικαπ για να ανέβει η απόδοση πάνω από το 2.00

Μονό
21:00
Ν. Ρόμπερτσον - Σέλμπι
1 (-1,5)
2.37
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις