Δυάδα με over και φαβορί στην Αυστραλία

Προγνωστικά μπάσκετ

Επιλογές στα προγνωστικά μπάσκετ απο το συναρπαστικό πρωτάθλημα της Αυστραλίας για το πρωινό της Παρασκευής!

Καλημέρα σε όλους και όλες. Στο ξεκίνημα μας στα προγνωστικά μπάσκετ είχαμε 1 στις 2 επιλογές καθώς βγήκε η νίκη των Ιλαγουάρα Χοκς αλλά δεν πέρασε το under στους συνολικούς πόντους αφού το παιχνίδι ήταν ντέρμπι μεν αλλά με υψηλά ποσοστά ευστοχίας δε.

Συνεχίζουμε με προγνωστικά από το πολύ ενδιαφέρον και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Αυστραλίας και απο τους αγώνες του πρωινού της Παρασκευής 17/12 (ώρα Ελλάδος). Εκεί έχουμε 2 αγώνες, αυτόν μεταξύ των Ιλαγουάρα Χοκς εναντίον των Νιου Ζίλαντ Μπρείκερς στην έδρα των πρώτων και του αγώνα μεταξύ των Περθ Ουαίλντκατς και των Μπρισμπέιν Μπούλετς στην έδρα του Πέρθ.

Ιλαγουάρα Χοκς – Νιου Ζίλαντ Μπρείκερς

Στον 1ο αγώνα συναντάμε ξανά τους (αήττητους ακόμα) Χοκς εναντίον της ομάδας από την Νέα Ζηλανδία που για λόγους Covid19 κάνει συνεχόμενους αγώνες στην Αυστραλία προτού επιστρέψει στην έδρα της. Οι Νεοζηλανδοί αποδείχτηκαν σκληρά καρύδια στις πρώτες τους 3 αναμετρήσεις καθώς, παρότι έχασαν και τους 3, δυσκόλεψαν αρκετά τους αντιπάλους με το γρήγορο και επιθετικό τους παιχνίδι. Τα σκορ και των 3ων αγώνων τους ήταν όλα πάνω από 154 πόντους ενώ οι 2 τελευταίοι ήταν 183!

Εκτίμηση: Έχοντας δει τους επίσης πολύ καλούς επιθετικά Χοκς θα πάμε με την επιλογή του over 168,5 πόντων ως η βασική επιλογή της δυάδας μας.

Περθ Ουαίλντκατς – Μπρίσμπειν Μπούλετς

Στον 2ο αγώνα θα έχουμε το δεύτερο μέρος του καλύτερου αγώνα της περασμένης αγωνιστικής όπου έγινε η έκπληξη και οι Μπούλετς επικράτησαν μετά από 2 παρατάσεις με 94-97. Πρόκειται για αγώνα που ήταν διαφήμιση του μπάσκετ και κρίθηκε από κάποια πολύ μεγάλα σουτ των Μπούλετς στο τέλος του αγώνα αλλά και της 2ης παράτασης. Η ομάδα του Πέρθ, η οποία είναι και το μεγαλύτερο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, είχε και την ατυχία να βρεθεί σε πολύ κακή μέρα το αστέρι τους και περσινός MVP του πρωταθλήματος, ο Αμερικανός Μπράις Κόττον (19π αλλά με 5/23 σουτ).

Εκτίμηση: Στο μπάσκετ η καλύτερη ομάδα επιβεβαιώνεται σε μια σειρά αγώνων άρα θεωρώντας ότι ο Κόττον θα έχει μια πιο παραγωγική ημέρα και οι Ουαίλντκατς πήραν το μάθημα τους θα πάμε με την επιλογή της νίκης του Περθ στην οριακά αποδεκτή τιμή του 1.41.

Με αυτά δημιουργούμε μια δυάδα στα προγνωστικά μπάσκετ της τάξεως του 2.53! Καλή επιτυχία σε όλους και όλες ότι και αν επιλέξετε!

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
Δυάδα απόδοσης 2.53
10:30
Ιλαγουάρα Χόκς - Νιου Ζίλαντ Μπρείκερς
Over 168,5 πόντοι
1.80
12:30
Περθ Ουαίλντκατς - Μπρίσμπειν Μπούλετς
1
1.41
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις